• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

Beni aşağılayacak bir erkeğe pabuç bırakmam. Zaten bu kadar da geri kafalı olunmasın artık. Esnek zar kavramını bilmeyen kaldı mı? Diktirmek bakire yapmıyor insanı. Hayatını geçireceğin insana yalan söylemiş oluyorsun. Nasıl onun kollarında huzurla uyuyabilirsin ki o şekilde? İnsanın içini kemirir. En azından benim kemirir. Ama dediklerinizi göz önünde bulundurup bu mevzuyu ertelemeyi düşünüyorum. Çünkü emin değilim... Bir gün özgür bir kadın olmak istiyorum tabii... Bunlara takılmayan, kendini toplumsallıkla hapsetmeyen... Diğerleri hapsediyordur demiyorum kendi seçimi herkesin...

En güzelini yaparsın eğitimine kariyerine odaklan acabaların kalmadığında senin seçimin senin hayatın istediğini yaşa.

Diğerleri istediğini yapar seçim onların ama onların kandırma tekniklerini karşı cins çok iyi biliyor ki alıntı bile yapılıyor farklı sitelerde bunlarım bu seçimi yüzünden gerçekten tecavüze uğrayanda sevip yaşayıp pişman olup bir daha yapmayanda yalancı gözü ile bakılıyor niye kadın milleti yapar yapar sonra kekler anladınmı ?

Beni aşağılayacak bir erkeğe pabuç bırakmam. Zaten bu kadar da geri kafalı olunmasın artık. Esnek zar kavramını bilmeyen kaldı mı? Diktirmek bakire yapmıyor insanı. Hayatını geçireceğin insana yalan söylemiş oluyorsun. Nasıl onun kollarında huzurla uyuyabilirsin ki o şekilde? İnsanın içini kemirir. En azından benim kemirir. Ama dediklerinizi göz önünde bulundurup bu mevzuyu ertelemeyi düşünüyorum. Çünkü emin değilim... Bir gün özgür bir kadın olmak istiyorum tabii... Bunlara takılmayan, kendini toplumsallıkla hapsetmeyen... Diğerleri hapsediyordur demiyorum kendi seçimi herkesin...

hala esnek zari bilmeyen var mi diyorsun ya malesef hala eslerini kolundan tuttup doktora götüren erkekler var..

dahasi cok uzun zaman önce deigl belki 1 hafta oldu bir arkadas konu acti,sevgilisiyle birliktelikten kan dahi geliyor ama vatandas

bayanin ilk deneyimi olmadigini düsünüyor..yani herzaman olan ve olacak seyler bunlar

Burda sana git birlikte ol desek bizim lafımızlamı birlikte olucaksın?

Böyle konuda bile akılıca davranmazken bence kalkışma bu işe...:ssz:

hayat senin hayatın,sen kendini herkesten iyi bilirsin,,kaldıramıyacağın şeleri yapma,,ilk beraberlik,önemlidir bence,,piman olucağın şeyi yapma,,zaten sevgilinde anlayışla karşılamış,,bence sende bunu takıp uzatma...

onu zaman gösterir,2 sene sonrası için şimdiden plan yapmak mantıklı değil..ama bence yine de iyi düşün..özgürce düşünmek demek bu değil ki..şuanda da özgürce düşünüyorsun ama doğru mu düşünüyorsun o önemli.

kendini başka şeylere odakla..önce ayakaların üstünde sağlamca durmayı başar..işte o zaman ne istediğine de karar verebilecek duruma gelebilirsin..

kendi adma evlilik öncesi ilişkiyi doğru bulmuyorum ama seni de asla yargılayamayız..sadece kafan karışık şu anda.

Yine o adam olsun istiyorum hayatımda. Olacaksa onunla olsun, beklerim bunun için. Tam anlamıyla güçlü ve özgür bir kadın gibi düşünemediğimin farkındayım ve kafam karışık olduğu için sizden destek istedim biraz genç kızlık hayalleri taşıyorum hala... Özgürlükten kastım kendimi bazı kalıpların arasına hapsolmuş hissetmekten nefret ediyorum, sadece cinsellikte değil bir çok konuda toplumu düşünmekten hoşlanmıyorum...

En güzelini yaparsın eğitimine kariyerine odaklan acabaların kalmadığında senin seçimin senin hayatın istediğini yaşa.

Diğerleri istediğini yapar seçim onların ama onların kandırma tekniklerini karşı cins çok iyi biliyor ki alıntı bile yapılıyor farklı sitelerde bunlarım bu seçimi yüzünden gerçekten tecavüze uğrayanda sevip yaşayıp pişman olup bir daha yapmayanda yalancı gözü ile bakılıyor niye kadın milleti yapar yapar sonra kekler anladınmı ?

Kadınların da erkeklere güveni kalmadı erkeklerin de kadınlara... Aslında herkes apaçık olsa karşısındakine böyle bir problem kalmayacak. Ya da iki kişinin ilişkisine üçüncü, dördüncü... onuncu, onbirinci karışmasa... yargılamasa. ben kimseyi yargılamadım görüşleri için, aynı şeyi evrenden bekliyorum şu an ya da ileride...

hala esnek zari bilmeyen var mi diyorsun ya malesef hala eslerini kolundan tuttup doktora götüren erkekler var..

dahasi cok uzun zaman önce deigl belki 1 hafta oldu bir arkadas konu acti,sevgilisiyle birliktelikten kan dahi geliyor ama vatandas

bayanin ilk deneyimi olmadigini düsünüyor..yani herzaman olan ve olacak seyler bunlar

Başka ne gelmesini bekliyormuş merak ettim doğrusu, kan da yetmiyor artık ha... saçma...

Burda sana git birlikte ol desek bizim lafımızlamı birlikte olucaksın?

Böyle konuda bile akılıca davranmazken bence kalkışma bu işe...:ssz:

Konu sizin bana ne yapacağımı söylemeniz değil ben kararsızım bu yüzden farklı görüşleri görmek ve tartmak istedim, tartışmak istedim. Ayrıca "akıllıca davranmazken" şeklindeki küçümsemenizin hoş bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum. Neyse, canınız sağolsun. Saygı çerçevesinde konuştuktan sonra problem yok...

Çok güzel ve detaylı yazmışsınız. Zaten kalbime dokunduğunu hissediyorum. Aşık olduğunu zannetmek başka bir şeymiş aşık olmak başka bir şeymiş. Ve sanırım ben bu sefer aşık oldum. İnsan arzular aşık olduğunu. Sabredip sabretmemek seçimdir tabii ki. Bu büyüyü bozmaktan da çok çekiniyorum dediğiniz gibi...

Şu an birşey görmedin ki . Uzaklığın çekimini büyüsünü yaşıyorsun. Gerçek aşk kırış kırış olmuş sevdiğinin yüzündeki iyiliği , seni görünce ışıl ışıl olan gözlerini görmektedir. Şu yaşında yaşadığın yanılsamaları gerçek zannederek yaşarsan hayal kırıklığına uğrarsın. Bu muydu yani dersin. Bunun için mi bekledim. bunun için mi üzüldüm.

Gerçek aşk birbirine çok kıymet vermeyi gerektirir. Kendine , arzularına çok kıymet veren faniliğin harcı değildir. Yanıltıcı ve hayal kırıklığına uğratıcıdır. Hiç bir insan dolu bir hazine sandığı gibi olamaz. Çoğu açılınca boş bir sandık olduğu anlaşılıverir. O sandığı açmadan önceki heyecanına kapılırsan insalığın şu anki haline bakarak % 100 üzülürsün diyorum.

neyin ne olucağı hiç belli olmuyo ileride belkide başka bir adama aşık olucaksın oda bekarete çok önem veren biri olursa yaptığından pişmanlık duyarsın ama zaten karşı tarafın sana böyle bişeyi yaptırmaması lazım o senden daha olgun neyle karşılaşabiliceğinizi daha iyi kestirebilir eğer sana değer veriyosa zaten sen ilişkiye girmek istediğinde bile hayır demesini bilmesi gerekir .Böyle diyen erkeğede ben adam gbi adam derim :46:

Konu sizin bana ne yapacağımı söylemeniz değil ben kararsızım bu yüzden farklı görüşleri görmek ve tartmak istedim, tartışmak istedim. Ayrıca "akıllıca davranmazken" şeklindeki küçümsemenizin hoş bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum. Neyse, canınız sağolsun. Saygı çerçevesinde konuştuktan sonra problem yok...
Küçümsemiyorum ne hattime :34:

Hala aynı lafı diyorum akılıca davranmıyorsun Çünkü burda ki insanlar senin neyi ki böyle mühim bir konuda bizlerden fikir alıyorsun aynı yola çıkıyor.. Bence sen kendi aklınla yap bişiler sonra burda gelip sizin fikirleriniz yüzünden Şöyle böyle oldu deme:34:

Şu an birşey görmedin ki . Uzaklığın çekimini büyüsünü yaşıyorsun. Gerçek aşk kırış kırış olmuş sevdiğinin yüzündeki iyiliği , seni görünce ışıl ışıl olan gözlerini görmektedir. Şu yaşında yaşadığın yanılsamaları gerçek zannederek yaşarsan hayal kırıklığına uğrarsın. Bu muydu yani dersin. Bunun için mi bekledim. bunun için mi üzüldüm.

Gerçek aşk birbirine çok kıymet vermeyi gerektirir. Kendine , arzularına çok kıymet veren faniliğin harcı değildir. Yanıltıcı ve hayal kırıklığına uğratıcıdır. Hiç bir insan dolu bir hazine sandığı gibi olamaz. Çoğu açılınca boş bir sandık olduğu anlaşılıverir. O sandığı açmadan önceki heyecanına kapılırsan insalığın şu anki haline bakarak % 100 üzülürsün diyorum.

Hiç yaşamadım, bilmiyorum dediğiniz gibi. Belki de o kadar değerli ve bağlı hissettirmiyordur. İlk öpücüğümde de bir şey anlamamıştım ben :) Sonradan güzel olduğunu farkettim bu adamla beraberken...

neyin ne olucağı hiç belli olmuyo ileride belkide başka bir adama aşık olucaksın oda bekarete çok önem veren biri olursa yaptığından pişmanlık duyarsın ama zaten karşı tarafın sana böyle bişeyi yaptırmaması lazım o senden daha olgun neyle karşılaşabiliceğinizi daha iyi kestirebilir eğer sana değer veriyosa zaten sen ilişkiye girmek istediğinde bile hayır demesini bilmesi gerekir .Böyle diyen erkeğede ben adam gbi adam derim :46:

Bekareti kafasında takıntı haline getirmiş biriyle zaten olamam bunu biliyorum. Çünkü bilmiyorum ki belki esnek, belki çok az kanayacak belli bile olmayacak rahat olacağım için. Böyle olursa da kafasına takar ki takacak olan ama çok teşekkür ederim iltifatınız için sanki sevgilim benmişim gibi sevindim söylediğiniz sözlere :)

bende zaten gorusumu bildirdim bana ters geliyor el ne der diye korkmak ben once ALLAH tan korkarim ayrica bu konu hicte basit degil sizin icin basit olabilir

Konu yüce allahı dahil etmek için fazla müstehcen ve sıradan. İnsan eğer kul hakkından, gıybetten, günahtan uzak duruyorsa allah onun içini bilir bu tarz şeylerle insanların dini inancını yargılamak kimsenin haddine değildir. Sizin yorumlarınız afedersiniz ama mahalle baskılarının bir ürünü gibi geliyor bana. Evlenmeden önce cinselliği ben de yaşamayı düşünmüyorum ama bu demek değil ki dinden, kimin ne diyeceğinden veya erkeğin bekaretimi sorgulayacağından korkuyorum bu benim kendi isteğim ben özel olmasını istiyorum ama evlendiğim erkekte benim gibi olmalı herşeyi beraber keşfetmeliyiz belki evleneceğime emin olduğum adamla evlenmeden de yaşayabilirim ama dediğim gibi bacak arasına gelene kadar ne günahlar işleniyor bu dünya da. Yani sadece bekaret durumu değil bu ruhunun huzurlu ve mutlu olması lazım ve yaşanılan anın masum olması lazım bu arkadaş belki yaşar belki ayrılır bilemeyiz ama yaptığı şeyin sorumluluğunu alabilecek olgunlukta gibi geliyor bana... ne kızlar var aman kızlığım bozulmasın da ne olursa olsun deyip farklı ilişki yöntemleri deneyen konu sadece kızlıksa... onu bozmadan da her haltı yiyenler var. onlar daha mı masum yani... diyeceğim o ki insanları bu şekilde yargılamak hoş değil empati kurmak şart.

burda zaten yazılmış diktirme olayları filan var okumuşsunuzdur ama siz öyle bişey yapmam demişsiniz
olay şu ki bunları yapan kadınlarda birlikte oldukları kişileri çok sevdiklerini yazmışlardı
yani nedense erkeklerde birliktelikten sonra bişeyler değişiyo.
ne kadar adam gibi adam dense de galiba kafalarında tilkiler dönmeye başlıyo ve ilişkide terslikler oluyo
bence daha erken
her geçen yıl insanın düşünceleri değişiyo daha yaşınız çok genç
ilerki yaşlarınızda belki bu fikir çok saçma gelicek..
düşünceleriniz kararlarınız daha tam oturmamış olabilir
bekleyin derim.........

Küçümsemiyorum ne hattime :34:

Hala aynı lafı diyorum akılıca davranmıyorsun Çünkü burda ki insanlar senin neyi ki böyle mühim bir konuda bizlerden fikir alıyorsun aynı yola çıkıyor.. Bence sen kendi aklınla yap bişiler sonra burda gelip sizin fikirleriniz yüzünden Şöyle böyle oldu deme:34:

Böyle bir şey iddia edemem burası sadece bir internet sitesi görüşlerin paylaşıldığı sizden nasıl hesap sorarım :)

Konu yüce allahı dahil etmek için fazla müstehcen ve sıradan. İnsan eğer kul hakkından, gıybetten, günahtan uzak duruyorsa allah onun içini bilir bu tarz şeylerle insanların dini inancını yargılamak kimsenin haddine değildir. Sizin yorumlarınız afedersiniz ama mahalle baskılarının bir ürünü gibi geliyor bana. Evlenmeden önce cinselliği ben de yaşamayı düşünmüyorum ama bu demek değil ki dinden, kimin ne diyeceğinden veya erkeğin bekaretimi sorgulayacağından korkuyorum bu benim kendi isteğim ben özel olmasını istiyorum ama evlendiğim erkekte benim gibi olmalı herşeyi beraber keşfetmeliyiz belki evleneceğime emin olduğum adamla evlenmeden de yaşayabilirim ama dediğim gibi bacak arasına gelene kadar ne günahlar işleniyor bu dünya da. Yani sadece bekaret durumu değil bu ruhunun huzurlu ve mutlu olması lazım ve yaşanılan anın masum olması lazım bu arkadaş belki yaşar belki ayrılır bilemeyiz ama yaptığı şeyin sorumluluğunu alabilecek olgunlukta gibi geliyor bana... ne kızlar var aman kızlığım bozulmasın da ne olursa olsun deyip farklı ilişki yöntemleri deneyen konu sadece kızlıksa... onu bozmadan da her haltı yiyenler var. onlar daha mı masum yani... diyeceğim o ki insanları bu şekilde yargılamak hoş değil empati kurmak şart.

Çok teşekkür ederim...

burda zaten yazılmış diktirme olayları filan var okumuşsunuzdur ama siz öyle bişey yapmam demişsiniz
olay şu ki bunları yapan kadınlarda birlikte oldukları kişileri çok sevdiklerini yazmışlardı
yani nedense erkeklerde birliktelikten sonra bişeyler değişiyo.
ne kadar adam gibi adam dense de galiba kafalarında tilkiler dönmeye başlıyo ve ilişkide terslikler oluyo
bence daha erken
her geçen yıl insanın düşünceleri değişiyo daha yaşınız çok genç
ilerki yaşlarınızda belki bu fikir çok saçma gelicek..
düşünceleriniz kararlarınız daha tam oturmamış olabilir
bekleyin derim.........

Keşke erkekler de bu durumu aşabilseler. Sevişmek sevmekten gelir diye bir söz vardı. Sevişmek amaç haline gelmiş sanki çoğu erkeğimizde, araç olmalı sevişmek amaç değil...

Ruhen ve bedenen hazır olarak yaşandığında bekaret kaybetmek değil, kadınlığı kazanmaktır..
Olası bir ayrılıkta da giden bekarete değil giden sevgiliye üzülünür..Ha bişeyler bittiyse bu cinselliği yaşadığın yada yaşamadığından değildir..
Ama hazır olmadan yaşandığında adı bekareti kaybetmek olur,ilişkinin bitiş nedeni buna bağlanır ve baş taşlara vurulur....

Bazı güzellikleri zamanında yaşamak kadar güzel bir şey yoktur ve ilerde pişman olabilirsin.:ssz:
Hem 1 sene nedir ya çok kısa bir süre.

Şurda herkes aşk hikayelerini yazsa eminim hepsinin kalbine dokunulmuş, hepsine taç giydirilmiş, hepsi dünyanın en güzel kızı gibi hissettirilmiş, hepsi çok çok güvenmiş, hepsi çok çok iyi bir tercih yaptığını hayatının erkeği olduğunu düşünmüş , hepsi havalrda uçmuş TUR. Ve birçoğu bu duyguyla evliliğe götürmüştür. Birçoğu evlenme arifesinde , birçoğu evliliğin içinde kendilerini uçuran cümlelerin sadece cümle olduğunu ama GERÇEK olmadığını anlamış yere düşüp kabak gibi patlayan kalplerini o anda görmüşlerdir. Aşk zaten bu yanılsamanın tam öncesindeki duygudur. Erkekler bu yanılsamayı oluşturmayı çok iyi bilirler. Yeteneksizlikleri ya uzun süre devam ettirememelerinde ya da aynı duygu birkaç kıza yaşatmak istediklerinde ortaya çıkar.

Son dip not: Düzgün aklı başında kıymet verilecek erkek 32 yaşına gelmişse düzgün bir işi ve geliri vardır. çok sevdiği kızla evlenir. Tüm okul masraflarını öder. Ömrü boyunca da gözlerinin içine bakar. Böyle örnekler çok var kk da . Ama ben 30 yaşıma kadar evlenmek istemiyorum ama cinselliğimi yaşamak istiyorum diyorsanız 10 yıl sürecek kalbinizi kıracak belki 30 unuzda sizi hayata küstürecek bir deneyime imza atacaksınız demektir.

Keşke erkekler de bu durumu aşabilseler. Sevişmek sevmekten gelir diye bir söz vardı. Sevişmek amaç haline gelmiş sanki çoğu erkeğimizde, araç olmalı sevişmek amaç değil...

bazıları için amaç,
ama bunu güyya sevdiği ile yaşayanında kanı bitleniyo birliktelik sonrası
bu kız benle evlenmeden bunu yaptıy, ya önceden de bişeyler yaşamışsa diye kurmaya başlıyolar
yani bence ne olursa olsun herşey zamanında güzel..
evliliğe bu kadar uzak durmayın
ben evlenmeden iki yıl önce evliliğin e sini duymaya tahammül edemezdim
yani dediğim gibi bekleyin düşünceleriniz eminim değişecek..

bence böyle bişey yapmamalısın, kısa ve net :)
neden; kafan karışık ve pişman olabilirsin....

Back