Beni aşağılayacak bir erkeğe pabuç bırakmam. Zaten bu kadar da geri kafalı olunmasın artık. Esnek zar kavramını bilmeyen kaldı mı? Diktirmek bakire yapmıyor insanı. Hayatını geçireceğin insana yalan söylemiş oluyorsun. Nasıl onun kollarında huzurla uyuyabilirsin ki o şekilde? İnsanın içini kemirir. En azından benim kemirir. Ama dediklerinizi göz önünde bulundurup bu mevzuyu ertelemeyi düşünüyorum. Çünkü emin değilim... Bir gün özgür bir kadın olmak istiyorum tabii... Bunlara takılmayan, kendini toplumsallıkla hapsetmeyen... Diğerleri hapsediyordur demiyorum kendi seçimi herkesin...
En güzelini yaparsın eğitimine kariyerine odaklan acabaların kalmadığında senin seçimin senin hayatın istediğini yaşa.
Diğerleri istediğini yapar seçim onların ama onların kandırma tekniklerini karşı cins çok iyi biliyor ki alıntı bile yapılıyor farklı sitelerde bunlarım bu seçimi yüzünden gerçekten tecavüze uğrayanda sevip yaşayıp pişman olup bir daha yapmayanda yalancı gözü ile bakılıyor niye kadın milleti yapar yapar sonra kekler anladınmı ?