• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

Çok haklısınız aslında bende durulmasını bu masumiyete bağlamıştım hep... Masum olmak bekaretle mi cinsellikle mi ilişkilidir sadece bilemiyorum ya gerçi...

Masumiyet bekaretten mi..Kesinlikle değil..Masumiyet ruhtur,düşüncedir,saygıdır,sevgidir..Ama sevgilinin sözlerinden yola çıkarak o şekilde yazdım.... :ssz:

Bir de yaşın var tabi, daha gençsin.. Biraz ertelesen,şöyle 25-26 yaşlarında daha sağlıklı düşünebilir,kendin için doğru olanın kararını daha rahat verirsin..Şu an sende emin değilsin zaten.. :34:

Kaç yaşındasın öncelikle onu merak ettim.Sorunun cevabına gelince benim görüşüm flört döneminde birliktelik olmadanda olur.Sarılırsın, öpüşürsün bence bunlar yeter.Tabi insan aşık olduğu erkekle birşeyler yaşamak ister ama bence olması gerektiği zamanda yaşansa mükemmel olur.Biz eşimle 6,5 sene flört ettik ama hep sabrettik çünkü evlendiğimizde ilk gecemiz özel olsun istedik.Hem şöylede birşey var gelin ata binmiş ya nasip demiş bugün çok aşık olduğun adamın yarın başka bir yüzünü görüp pişman olursun neme lazım, dünyanın bin türlü hali var.Hem sevgilin sana çok güzel izah etmiş, yaşının küçük oluşunu, bu yükü taşıyamayacağını.Bence hiç kafanı karıştırma.
bende arkadasa katılıyorum cnm hersey nasip kımset ama bende buna benzer bir sey yasadım sevdişğimle oda istedi ama been kıyamadım söler verdim tamam yapalım dedim ama hep tartıstık hep aramıza sogukluk girdi ben yapmak istemedim ne bilim böle insanın kafası karısıyor zor bir durum ama pişman olmada var bu geriş dönüşü olmayan bişi cnm bence iyi düşün ben yapmadım böle bişi ama yas değil olay ilerisi bence iyi düşün ve evlenmeden yapma arkadasın dediği gibi o olay özel bir olay o özel gecede olmalı benim fikrim içinde kalır sonra o gece yASAYAMADIM DİYE ÜZÜLME İ,LERDE BİR ANLIK ZEVK NELERE MAL OLUYOR DÜŞÜN ŞİMDİDEN AMA SEN BİLİRSİN KENDİ FİKRİN CNM HYLISISI OLSUN

haklısınız, emin değilim ve nasıl karar verebilirim bilmiyorum...

çok var öyle arkadaşım ama asıl üzücü olan bir arkadaşım bana ne söyledi biliyor musunuz? bir gün birisiyle evlensem de kocamı aldatır yine o eski sevgilimle birlikte olurum, çok içimde kaldı, yapamadım dedi. ben şok oldum bu laf karşısında. o da yaşayamıyor, kendince haklı ama sadakatsizliğin kılıfı olmaz.

ne ınsanlar var yaa..
böylelerınden korkacaksın aslında.

estağfurullah tabii ki de eksik değilsiniz. eksiğiz demiyorum zaten ama ilk sayfadaki yazıya bir şeyler ekledim. evlilik konusu bir karışıklık kafamda benim. tabi ki istiyorum hayalim ama erken mi bilemiyorum. ayrıca çok geçmiş olsun sevindim sorunları halletmenize. ben de onu anlamıyorum ya zaten sadece zarı olan kızlar el üstünde tutulsun ama her şeyi yaşasın sevdiğiyle yapan aşağılansın? çok tuhaf... çok dindar birisi değilimdir yanlış anlamazsanız o yönden sıkıntım yok, erkek arkadaşım da gerek görmüyor böyle bir şey yaşamaya zaten dediğiniz gibi, ben de çok görmüyorum aslında ama kafamı kurcalıyor bir kaç gündür...

Eksiklikten kastım tam kadın-erkek ilişkisi dediğiniz içindi :34: Yaşınız evlilik için erken evet. Ben onunla ne yaşarsam yaşayayım pişman olmam diyebiliyorsanız, her şeyi yaşabilirsiniz:34:

Masumiyet bekaretten mi..Kesinlikle değil..Masumiyet ruhtur,düşüncedir,saygıdır,sevgidir..Ama sevgilinin sözlerinden yola çıkarak o şekilde yazdım.... :ssz:

Bir de yaşın var tabi, daha gençsin.. Biraz ertelesen,şöyle 25-26 yaşlarında daha sağlıklı düşünebilir,kendin için doğru olanın kararını daha rahat verirsin..Şu an sende emin değilsin zaten.. :34:

Umarım o yaşlarda da onunla olurum, umarım yine onunla yaşarım ben bunları :)

yazmayım.dedim.ama.duramadım.bunun.dini.bir.boyutuu.var.zina.olduğunun.bilincinde.olalımmi.lütfennnnn...

bu lafım hoş karşılanmayacak biliyorum ancak dini açıdan bir problemim yok bu olayla ilgili sadece kendimle ilgili emin olmazlığım anlayışla karşılarsınız umarım...

bir yorumunuzda ''daha evlilik çoluk çocuk düşünmüyorum'' demişsiniz
ee haliyle cinsellik olursa çocukta olur ...korunduğu halde çocuğu olanlar yok mu ?
zaten sevgilinizde böyle bir beklenti içinde değilse kafanızı boşyere bulandırmayın
vaktini bekleyin

Olursa ki ben diktirme, başkasını kandırma gibi bir şey düşünmüyorum. Yaşadığınız şeylerin başıma gelebileceğini çok düşünüyorum. Ama merak ediyorum mutlu musunuz ya da hiç pişman hissettiniz mi?

Mutluyum gayet hayatımda iki kişi ile oldu ve uzun süreli ilişkilerimde oldu pişmanlığım var dini açıdan özellik ile günah boyutunda bu. O yüzden bir daha yaşamadım evlenene kadar da olmayacak ama arkadaşlarımdan onların arkadaşlarından bildiğim var aman ya kız değilim diye devam ettiler kimi tehdite uğradı kimi başka şeylere biri sabaha kadar beş kişiyle zorla beraber oldu çünki aile korkusu vardı.

Kusura bakma öyle diyen arkadaşlarımda oldu evlenince et parçası gibi gidip diktirdiler. Genital bölümüne bak neler var bakın böyle kekleyin diyorlar resmen onlara sorsan şuan kandırılmıştır ama o dönemlerine geri gidip sorsan benim hayatım kime ne derler anladın mı ?

Şuan sen zaten ikilemdesin bak evlenirken de o kız değilim ya diyenler ile aynı kefeye koyulacağının bilincinde ol hatta kullanıp kenara atılma planlarına bile dahil olabilirsin. İyi düşün arkasında "Gerçekten" durabilecekmisin ailenin duyması sana sorun yaratacak mı ?

Mutluyum gayet hayatımda iki kişi ile oldu ve uzun süreli ilişkilerimde oldu pişmanlığım var dini açıdan özellik ile günah boyutunda bu. O yüzden bir daha yaşamadım evlenene kadar da olmayacak ama arkadaşlarımdan onların arkadaşlarından bildiğim var aman ya kız değilim diye devam ettiler kimi tehdite uğradı kimi başka şeylere biri sabaha kadar beş kişiyle zorla beraber oldu çünki aile korkusu vardı.

Kusura bakma öyle diyen arkadaşlarımda oldu evlenince et parçası gibi gidip diktirdiler. Genital bölümüne bak neler var bakın böyle kekleyin diyorlar resmen onlara sorsan şuan kandırılmıştır ama o dönemlerine geri gidip sorsan benim hayatım kime ne derler anladın mı ?

Şuan sen zaten ikilemdesin bak evlenirken de o kız değilim ya diyenler ile aynı kefeye koyulacağının bilincinde ol hatta kullanıp kenara atılma planlarına bile dahil olabilirsin. İyi düşün arkasında "Gerçekten" durabilecekmisin ailenin duyması sana sorun yaratacak mı ?

Arkasında durabilir miyim bilmiyorum şu an için bunu. Hayır bir kere bana çirkin geliyor. Kadın seçici olmalı bir çok şeyde. Erkekler için bazen farketmiyor cinsellik yaşayacağı kişi ama kadınlar için böyle olamaz. Ben başka kimsenin öğrenmesini istemiyorum zaten. Sadece iki kişi arasında kalmalı bu. Ailemin kulağına gideceğini düşünmedim hiç ama 20 yaşında bir birey kendinden eminse kendi kararlarını verebilmeli. Ben değilim sanırım...

Son düzenleme:
Arkasında durabilir miyim bilmiyorum işte. Hayır bir kere bana çirkin geliyor. Kadın seçici olmalı bir çok şeyde. Erkekler için bazen farketmiyor cinsellik yaşayacağı kişi ama kadınlar için böyle olamaz. Ben başka kimsenin öğrenmesini istemiyorum zaten. Sadece iki kişi arasında kalmalı bu. Ailemin kulağına gideceğini düşünmedim hiç ama 20 yaşında bir birey kendinden eminse kendi kararlarını verebilmeli. Ben değilim sanırım...

Bunu söylediğiniz an zaten mevzu bitmiştir.
Lütfen emin olana kadar ne bu konuda düşünüp kendinizi çıkmaza sürükleyin ne de ilişkinizdeki güzellikleri bu sürümcemeyle kaçırın.

Hala ''ama''larla uğraşıyorsan şu an bu senin için doğru bir karar değil.
Evlilik dışı cinselliğin doğruluğu yanlışlığı gibi bir konuya girmek istemem.
ama kesinlikle ''ben bunu istiyorum bunun doğru olduğundan eminim, hata yaparsam da benim hatam, paşa paşa cezasını çekerim'' diyemediğin hiç bir şeyi yapmanı tavsiye etmem bu hayatta. konu ne olursa olsun...

Arkasında durabilir miyim bilmiyorum işte. Hayır bir kere bana çirkin geliyor. Kadın seçici olmalı bir çok şeyde. Erkekler için bazen farketmiyor cinsellik yaşayacağı kişi ama kadınlar için böyle olamaz. Ben başka kimsenin öğrenmesini istemiyorum zaten. Sadece iki kişi arasında kalmalı bu. Ailemin kulağına gideceğini düşünmedim hiç ama 20 yaşında bir birey kendinden eminse kendi kararlarını verebilmeli. Ben değilim sanırım...

Sen daha hiç düşünmemişsin o zaman bu konuyu enine boyuna bence ki haddim değil karar senin tabi ki hiç yaşama bu düşünce yapın böyle ikilemler ile dolu zaten ileri de yaşın ile düşünce yapında değişecek kaldıramayabilirsin.

Ailem duymamalı diyorsun ya bir tehdit olsa ne olacak havlayan köpek ısırmaz diye bir şey yok ısırdığınıda gördüm çünki.

çok çeşitli yorumlar var tabii ki.kişiye göre değişir benim görüşüm ise senin kararın bu.amacın ileride üzülmemek ise,
evlenirsin mutlu olursun o ayrı, ama aksi olursa o veya bu sebeple ayrılırsan pişmanlık yaşama ihtimalin var.ihtimali göz önünü alırsak bu risk var ve girme bence.ilişki bunu üzerine kurulu mu hayır değil....ama risk varsa girme.

Hala ''ama''larla uğraşıyorsan şu an bu senin için doğru bir karar değil.
Evlilik dışı cinselliğin doğruluğu yanlışlığı gibi bir konuya girmek istemem.
ama kesinlikle ''ben bunu istiyorum bunun doğru olduğundan eminim, hata yaparsam da benim hatam, paşa paşa cezasını çekerim'' diyemediğin hiç bir şeyi yapmanı tavsiye etmem bu hayatta. konu ne olursa olsun...

Genellikle hayatta kararlarımı bu şekilde alırım ama bu konuda henüz böyle düşünemiyorum...

Sen daha hiç düşünmemişsin o zaman bu konuyu enine boyuna bence ki haddim değil karar senin tabi ki hiç yaşama bu düşünce yapın böyle ikilemler ile dolu zaten ileri de yaşın ile düşünce yapında değişecek kaldıramayabilirsin.

Ailem duymamalı diyorsun ya bir tehdit olsa ne olacak havlayan köpek ısırmaz diye bir şey yok ısırdığınıda gördüm çünki.

Enine boyuna düşünemedim çünkü bir kaç gün oluyor acaba kaldırabilir miyim? olabilir mi? yaşamalı mıyım? sorularını aklıma getirmeye başlayalı. Ben görmedim ancak duydum. Sevgilimden böyle bir şey beklemezdim hiç tabi bilemeyiz insanların için kaç yıllar geçiyor ne ihanetler yaşıyor kadınlar ama verdiği tepki bile bana olan saygısını yansıttı diye düşünüyorum, yanlış mıyım...

Genellikle hayatta kararlarımı bu şekilde alırım ama bu konuda henüz böyle düşünemiyorum...

Enine boyuna düşünemedim çünkü bir kaç gün oluyor acaba kaldırabilir miyim? olabilir mi? yaşamalı mıyım? sorularını aklıma getirmeye başlayalı. Ben görmedim ancak duydum. Sevgilimden böyle bir şey beklemezdim hiç tabi bilemeyiz insanların için kaç yıllar geçiyor ne ihanetler yaşıyor kadınlar ama verdiği tepki bile bana olan saygısını yansıttı diye düşünüyorum, yanlış mıyım...

Kısaca şunu söyleyeyim erkeğin canına minnet zorla yapmıyor sonuçta ve bunuda çok rahatça yüzüne vurabilir ve cinsellik yaşadın diye senle evlenme mecburiyeti yok zaten kadın istemedikçe erkek bir şey yapamaz şuan belki aklında ne düşünceler oluştu sen bu konuyu açtın diye kimbilir ?

Kısaca şunu söyleyeyim erkeğin canına minnet zorla yapmıyor sonuçta ve bunuda çok rahatça yüzüne vurabilir ve cinsellik yaşadın diye senle evlenme mecburiyeti yok zaten kadın istemedikçe erkek bir şey yapamaz şuan belki aklında ne düşünceler oluştu sen bu konuyu açtın diye kimbilir ?

el neder diye cegineceginize yukarida ALLAH var diye biraz korkun ayrica 20 yas kucuk bi yas degil bende 21 yasindayim ve hamileyim

Merhabalar

1 yıllık bir erkek arkadaşım var. Birbirimize fazlasıyla aşık olduğumuzu düşünüyoruz.

Öncelikle benden hiçbir zaman böyle bir talebi olmadı kendisinin. Ben de aynı şekilde sınırları korudum her zaman. Ama içimden böyle istekler, hisler gelmiyor değil. Eminim söylemese de onun da geliyordur.

Bunu yaşamak için doğru bir insan olduğunu düşünüyorum ancak kendime güvenim tam değil. Çünkü burada sadece erkeğe sorumluluk düşmüyor. Riskleri var. Kabullenmesi var. Ve en önemlisi yaşadığının arkasında durmak ve pişman olmamak var.

Bu konuyu kendisine açtım. Çekindiklerimi söyledim. Konuştuk. Ama sanırım üslubum yanlıştı ona karşı. Sanki kendimi garantiye almak istiyormuşum gibi düşündü. Onu bırakmayı düşündüğüm için yapmak istemediğimi zannetti, çok sinirlendi. Ama öyle olmadığını açıkladım. Çünkü çekindiğim bir gün bir adamın -hani olursa ki ayrılırsak ki bunu düşünmek bile istemiyorum çünkü yapmamış olsak bile bu bana çok ama çok dokunur- bunun hesabını sorması değil. Soramaz çünkü herkesin kendi tercihidir. Neyse sonrasında yaşımın henüz küçük olduğunu (yaşlarımız 20 ye 32), bunu yapsam bile tam anlamıyla bir şeyler hissetmeyebileceğimi kendimi o şekilde kabul edip etmeyeceğimden emin olmadığını söyledi. Üzülürsün, böyle çok güzelsin ve ben seninle olmaktan, sarılmaktan, öpüşmekten, kıskanmaktan, konuşmaktan, müzik dinlemekten mutluyum dedi.

Takdir ediyorum bu tavrını ama benim aklımda hala bu fikir. Gerçek bir kadın-erkek ilişkisi için olmalı mıdır bu?

Asıl çekindiğim çevremdeki insanlar öyle bir tavır içerisindeler ki sanki bu çok aşağılıkça bir şeymiş gibi bahsediyorlar. Dolayısıyla çekiniyorum. Yarın bir gün birisi işitse laf etse hakkımda -sevgilim söylemez, yaşını başını almış olgun bir insan- üzülürüm. Bakire olmayan kadın ikinci sınıf kadın mıdır yani bu kadar yerden yere vuruluyor? Neden hala bazı şeyleri aşamıyoruz? Ben herkes önüne gelenle yatsın kalksın demiyorum ama bunu aşık olduğun bir insanla yaşamak suç mudur?

Ve sanırım ben erken bir yaşta evlenmek istemiyorum. 30 umu bulmak isterdim en azından. (Ülkemizde mümkün mu bilmiyorum.) Kendimce bir kariyer planım var. Çoluk-çocuk mevzusunda da ne yalan söyleyeyim çok istekli değilim. (En azından genç bir yaşta) Bu yüzden hemen demiyorum tabi ki ama belki bir kaç yıl sonra yaşanır ama evlilik öncesi yaşanmalı mıdır?

Çok kafam karışık kk bayanları. Sırf sizden yardım isteyebilmek için üye oldum. Yargılamadan, aşağılamadan, karşılıklı saygı çerçevesinde tartışalım istedim bu konuyu.

Hiç yaşayan, pişman olan ya da çözüm önerisi olan var mı bu durumla ilgili?

öncelikle çok şanslısın, böyle erkekler kaldı mı diye düşündüm bir an,
sonra mantıklı düşünmeye başladım kendisinin yaptığını takdir ettim tabiki şahsını da düşünüyor 20 yaşında bir kızın sorumluluğunu taşımak kolay değil
öncelikle böyle hisler beslemen çok doğal biyolojik saat denilen bir durum var cinsellik akabinde üreme vs re bunlar zaten doğanın gereği
ancak şu vakit doğru zaman mı?
yani sen bir takım bedeninin isteklerine duygusal yaklaşıp cevap vermek istiyorsun ancak mantığı uygun mu
burada kızmış kadın olmuş değil derdim, senin istiyorum diye böyle bir işe kalkışman doğru mu?
ayrıca şu da var kadın olmak basit bir eylem gibi gelebilir fakat tehlikleri çok, hamile kalabilrsin, beklediğini bulamayabilirsin, akabinde şaşkınlık içinde hatalar yapabilirsin,
sen bedeninin isteklerine cevap vermeden önce zihninin ve mantığının ne karar vereceğine bir bakmanı öneririm
senden 12 yaş büyük ve objektif olarak fikrim bu

bu sizin verebileceğiniz bir karar hislerinize güvenin ama pişman olmayacağınızdan emin olun evlilik öncesi cinsel ilişki "doğru kişiyle olduğu takdirde" ayıp veya tü kaka değildir bence namus bacak arasında değil diyelim aranızda bir ilişki oldu ve ola ki ayrıldınız ileride evlenme planları kurduğunuz adamın size bekaret sorması zaten onun doğru kişi olmadığı anlamına gelir... tüm kızlarla yatayım ama karım bakire olsun mantığından nefret ediyorum herkes aynı düşünecek değil tabiyki saygı duyarım ama bunun aşağılayıcı bir şey olduğunu düşünmek de aşağılayıcı bir durumdur cinsellik iki kişinin isteği ve kararı doğrultusunda yaşanan bir hadise çoğu bu konuda çocukluktan bastırıldığı için evlendikten sonra bile bunu bir vazife olarak yaşar tatmin olmasa bile bunu dillendirmeye utanır. diyeceğim o ki belki şu an yaş olarak hazır değilsiniz ama cinselliği illa evlendikten sonra yaşayacaksınız diye bir kaide yok. sorumluluğu size ait eğer yaşadıktan sonra yazdığım duygulara kapılmayacaksanız, pişman olmayacaksan birlikteliğinizin gidişatına göre düşünürsünüz ayrıca partneriniz size anlayışlı yaklaşıyor bu konuda şanslısınız.

Back