Birlikte olmak istiyorum ama...

amann canım ne olucak yaparım hayatımı yaşarım diyen insanlar doktor doktor koşturuyor iş evliliğie gelince .sonra erkekler suçlu .neden erkek suçlu iki tarafta istedi yaşadınız yani o erkek senle evlenmek zorunda değil ki .hani eşitlik o zaman ?ee sonra terk edildim doktora gidip diktireyim nedense sonuç bu oluyor maalessef .

ay pembepınar banada bunu yaptın niye herkesin sana garezi varmış gibi davranıyosun, senden alıntı yapıp aa tatlım haklısın diyende çıkar tam aksini söyleyende, bu kimsenin sana düşmanlığı olduğunu göstermez rahat ol

bu konuları okuyunca anlıyorum ki erkeklerde hiç suç yok

bu düşünce de kadınlar bu tipte evlat yetiştirdiğinden dolayı yapacak birşey yok

umudumuz yarınlara kaldı

Ya onlara baksan erkek suçlu toplum yüzünden niye erkek suçlu ? Ortak karar evet diyorsun yarın ne olacağını biliyor ama acındırma işte bazıları da ailem diyor okul bitmiş eve kız gitme derdinde ee ailen şimdimi aklında geldi ? Toplum zaten ben sen o biz değilmi ?

Cinselliğe karşı değilim kesinlik ile yaşamak isteyen yaşar ama kadının değerini düşürün yine kadınlardır erkeğe bu fırsatı vererek.

önceki yorumları okumadım sadece konu sahibinin ilk mesajını okudum
ama kendi düşüncem madem çok güveniyosun madem kafanda soru işaretleri yok evlen ozman neden bunu gizli kapaklı yapmayı tercih ediyosunki:44:
engelin yok yasak birşey yaşamıyosun 2 nizde hürsünüz ozaman resmiyete dökün kusura bakama ama bir kadın kendi değerini kendi eliyle düşürüyor

ayrıca adamın böyle bir talebide yok demekkie evlenmeden önce doğru bulmuyor ve size değere veriyor lütfen kendinizi riske atmayın değerinizin farkına varın
hayatınıza silemeyceğiniz yazıları yamayın

Toplumumuzda her kız çocuğu malesef bizler kadar şanslı değil,
Bir duruşu,görüşü bile olmayan,aile baskısıyla yetişmiş,fikrini söylemeyi bir kenara bırakın artık düşünmeyi bile bırakıp hayal dünyasında yaşayan kızlarımız var.
Bir erkekten ilgi gördüğünde ,onun her istediğini yaparak elinde tutabileceğini zanneden,belki o erkeği ailesinden kurtuluş olarak gören kızlarımız..
15 yaşında hayal dünyasına dalıp ilk cinsel birlikteliğini yaşamış kızlarımız.
Bu kızların yaptığı şeyin arkasında durmasını nasıl bekleriz ki.
Yanlış yetiştirldikleri için,belki kendilerine saygı duymayı bilmedikleri için yaptıkları hata ağza sakız olmayı haketmiyor bana göre.
Bahsettiğiniz durumu 22 yaş üstü için bende kabul ederim,kişiliği oturmuş belli bir olgunluğa erişmiş kadın yaptıklarının arkasında durmalı,ama bu bile beni ilgilendirmez .

herkes mi ?burda bir kaç kiişi var bunu yapan herkes değil .ben düşüncemi savundum bana göre böyle çneyse ya herkesin kendi hayatı ama bak sen evlenmişsin güzel bir yuvan var ve hata yapmamışsın tamam o zaman arkadaşa neden onun hayatını kötü etkileyebilcek birşey karşısında güzelce uyarrmayıp ayy işte kadınlar kocalarını korur bu zihniyet böle değişmez gibi gazlayıcı laflar bu ne demek oluyor açıklar mısınız ?madem sizin doğrularınız farklı neden o doğrulara göre yaşamadınız ?burdan modern kadın imajı çizicem diye yaptığınıza gülüyorum şahsen .arkadaşın biri yaşadım ama yıpranmadım dedi sonuna kadar saygı duyuyorum .ama böle evli barklı kadınların ben yapmadım ama sen yap gibi alttan alttan mesaj vermelerini hiç anlamıyorum .

İşte o kızlarımız ki ortaokula kadar düşüktür bu durum bir başladığı vakit devamını getiriyor üniversitede ise aile de yok hayat benim diye günü gün ediyor evliliğe gelince kocam olacak adamı nasıl kandırsam düşüncesine dalıyor yada okul bitiyor eve kız gitme derdi sarıyor.

Belirttiğiniz yaşlarda dediğiniz gibi yaşayalım diyenlerde var aklı başında olup yarınını düşünende o yaşlarda ki kızlarımızı yaşına bakarak küçük görmeyin neyin ne olduğunı çok çok iyi biliyorlar. Yeni nesil çok daha fenadır.

güzelcim bak ayrıldığımız nokta o ben doğrusunu yaptım hata yapmadım diye bişey söylemiyorum ben birlikte olmadım ama oladabilirdim, kendimi kasmadım öyle gelişti bide Allah biliyoya tırsıyodum ilk gecemde zor geçti benim detaylara girsem konu sahibi korkabilir o derece, kendimi kastım sıktım vs kanamamda çok oldu
ben konu sahibinede yap demiyorum sadece bu benim için bi insanı ahlaklı ilkeli güzel yapan bişey değil bekarete fazla bi önem yüklemiyorum

===================

Son düzenleme:

İnsanların demek istediği suç sadece kadında değil.
İki taraflı yaşanmış bir hata olur bu.
Benim blue çağında iki çocuğum var.
Biri erkek biri kız.
Aynı hataları yaparsalar ben kızımı suçlayıp oğlumun sırtını mı sıvazlamalıyım?
Nasıl bir mantık bu anlayamadım?

Nemesis boşa kürek çekiyoruz.
Herkesin kendi seçimi diyince ,kızlarımızı hata yapmaya sevk ediyormuşuz.:26::26:
Üstüne bide modern gözükmeye çalışıyoruz.
Türkiye de kadınlar hiçbir zaman erkekler kadar değerli olmayacak bu belli.
Sonuçta biz kadınlar yetiştiriyoruz kız çocuklarınıda,erkek çocuklarınıda.

Son düzenleme:

tamam madem önemsemiyorsun neden yapmadın tatlım ?burdan bu destekleyici tavrını anlayamıyorum sadece senin değil bir kaç kişininde öyle .o yaşadım pişman değilim diyen arkadaşı ayrı tutuyorum bu arada .o deneyimini paylaştı .ama sizi cidden anlamıyorum .modern gözükmek istiyorsan bu modernlik değil inan bana .bunun ilk geceyle ilgisi yok ayrıca eğer bunu tabu olarak görmeseydin uzun yıllar çıkmışsınız eşinle onun için diyorum yapıcak çok zamanın olurdu demek ki senin beynindede tabu .kusura bakma inanmıyorum önemsemediğine .benim için önemli değil diyerek kızımızın hayatını olumsuz etkileyecek birşey yaşamasına teşvik edici konuştuğun için seni yanlış buluyorum kusura bakma .inandırıcı değilsin

bekaret benim için ne modernlik için ne de namus için belirleyici bi kriter, işte onlar çok önem verdikleri için sanıyolarki biz herşeyin öznesi olarak bekareti belirliyoruz, bekaretlerini kaybettiklerinde çok üzüldüler galiba, bu onlarda travma falan yaratmış olmalı diye düşünüyorum
sen niye birlikte olmadında konu sahibini gaza getiriyosun diyo yaa,sanki ben hemen git birlikte ol diyorum, ben inanılmaz korkuyodum bunu da sevgilim biliyodu hatta evlenince kara kara düşündüm ya vajinismus olursam diye

Anlatayım anlamadınız beni. Ben erkeği savunmuyorum ikiside eş değer şekilde ele alıyorum ama tek taraflı değil erkek şöyle böyle diyene kadar kendimize bir bakmamız gerekmiyor mu ?

Yaptıklarının arkasında duran güçlü kadınlar oldukça erkek bu rahatlığı bulamayacaktır ama maalesef ülkemizde çok daha uzun süre bademcik ameliyatı gibi kızlık zarı dikim ameliyatı olacaktır maalesef anal ve oral sekste profesyonel temsili bakiremiz olacaktır...

yahu korkuyodum diyorum algılama probleminmi var güzellikle yazıyoruz olmuyo tepkili yazıyoruz olmuyo sen nasıl bi kadınsın yaaa

komiksiniz tek kelimeyle .madem öyle herşey rahat siz neden yapmadınız diye sorarlar adama .kendi hayatında bazı şeylere cesaret edemeyen tiplerin burda insanların hayatlarını olumsuz bir şekilde etkileyebilcek bir konuda teşvik edici olması son derece yanlış buluyorum .burayı 15-16 yaşındaki kızlarda okuyor kimse kimseyi kandırmasın .

nihali, merakımı mazur gör ve lutfen beni yanlıs anlama.
baska hıc bır konuya yorum yaptıgını gormedım
sureklı ilişki konularına yorum yapıyrsun bılmıyorum belki tesadüfi ama
tesaduf degılse sebebi ne?
cevap vermak ıstemeyebılırsın tabi

yahu korkuyodum diyorum algılama probleminmi var güzellikle yazıyoruz olmuyo tepkili yazıyoruz olmuyo sen nasıl bi kadınsın yaaa

tatlım güldürme beni .o korkun imza atınca birden bire yok mu oldu ?sen beni mi kandırıyorsun kendini mi çözemedim .tabu olarak görmesen 9 sene mi ne çıkmışsın eşinle korkmadığın bir gece olurdu inan bana .ben bile şahsen 9 sene çıksam birinle senin kadar sabırlı olmayabilirdim .kendi yapamadığın şeyi başkasına teşvik etme .sen doğrusunu yapmışsın zaten ama doğruları yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin .

Öncelikle insanların böyle düşündüğünü yada düşünebileceklerini aklından çıkaracaksın...
Aslında böyle düşünenlere insan demek bile ağzımı küfürle doldurmaya yetiyor...
Şuanda zaten sen hazır olsanda erkek arkadaşın bunu bu şekilde yaşamaya hazır değil anladığım kadarıyla
Yaşın küçük bir yaş değil Bu dürtüyü yaşıyorsan ve ne olduğunun bilincindeysen küçük olamazsın
Açıkcası kendi yetiştireceğim çocuğa da farklı bir yaklaşımım olmaz bu konuda.
Yapma etme derken ben, o saklayıp türlü saçmalığa bulaşabilir.
O yüzden tek tavsiyem, ne zaman vicdanının rahat o zaman herşey güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…