İşte diyorum ki bende arkasında duran kadınlar oldukça bu laflar sözlerde kalmayacaktır yaşarken güzel ama iş bitince kaldıramayanlar var yada aman kız değilim zaten diye devam edenlerde muhtemelen çevrenizde de vardır lisede üniversitede görmüşsünüzdür büyük ihtimal.
Arkasında duramayacak kaldıramayacak insanlar yaşamamalı ha yaşadı benim hayatım diyebilme diyemiyorsa işte onun hayatı böyle sakız olur dillerde.
peki efendim .beniim soruma cevap vermediniz .bende sizin hemcinsinizim benle ne alıp vermediğini var da her konuda yorumuma vs yorum yapıyorsunuz .benim fikirlerime saygı duyarsanız sorun kalmaz .ben gecelik ilişki yaşayan erkek-kadın herkesi küçümserim .bunun cinsiyeti yok .ama kadınlar daha hassas yaratıklar erkeklerden .kendilerini bu şekilde sunmaları çok çirkin tamam siz o hemcisnlerinizi korumaya devam edin .benim düşünce yapım doğru ve genelgeçer kabul gören bir bakış açısı çok şükür ki böyle .yoksa sizin korudğunuz o kitle gibi olsa vay bu ülkenin haline .
amann canım ne olucak yaparım hayatımı yaşarım diyen insanlar doktor doktor koşturuyor iş evliliğie gelince .sonra erkekler suçlu .neden erkek suçlu iki tarafta istedi yaşadınız yani o erkek senle evlenmek zorunda değil ki .hani eşitlik o zaman ?ee sonra terk edildim doktora gidip diktireyim nedense sonuç bu oluyor maalessef .
İşte diyorum ki bende arkasında duran kadınlar oldukça bu laflar sözlerde kalmayacaktır yaşarken güzel ama iş bitince kaldıramayanlar var yada aman kız değilim zaten diye devam edenlerde muhtemelen çevrenizde de vardır lisede üniversitede görmüşsünüzdür büyük ihtimal.
Arkasında duramayacak kaldıramayacak insanlar yaşamamalı ha yaşadı benim hayatım diyebilme diyemiyorsa işte onun hayatı böyle sakız olur dillerde.
ay pembepınar banada bunu yaptın niye herkesin sana garezi varmış gibi davranıyosun, senden alıntı yapıp aa tatlım haklısın diyende çıkar tam aksini söyleyende, bu kimsenin sana düşmanlığı olduğunu göstermez rahat ol
Toplumumuzda her kız çocuğu malesef bizler kadar şanslı değil,
Bir duruşu,görüşü bile olmayan,aile baskısıyla yetişmiş,fikrini söylemeyi bir kenara bırakın artık düşünmeyi bile bırakıp hayal dünyasında yaşayan kızlarımız var.
Bir erkekten ilgi gördüğünde ,onun her istediğini yaparak elinde tutabileceğini zanneden,belki o erkeği ailesinden kurtuluş olarak gören kızlarımız..
15 yaşında hayal dünyasına dalıp ilk cinsel birlikteliğini yaşamış kızlarımız.
Bu kızların yaptığı şeyin arkasında durmasını nasıl bekleriz ki.
Yanlış yetiştirldikleri için,belki kendilerine saygı duymayı bilmedikleri için yaptıkları hata ağza sakız olmayı haketmiyor bana göre.
Bahsettiğiniz durumu 22 yaş üstü için bende kabul ederim,kişiliği oturmuş belli bir olgunluğa erişmiş kadın yaptıklarının arkasında durmalı,ama bu bile beni ilgilendirmez .
herkes mi ?burda bir kaç kiişi var bunu yapan herkes değil .ben düşüncemi savundum bana göre böyle çneyse ya herkesin kendi hayatı ama bak sen evlenmişsin güzel bir yuvan var ve hata yapmamışsın tamam o zaman arkadaşa neden onun hayatını kötü etkileyebilcek birşey karşısında güzelce uyarrmayıp ayy işte kadınlar kocalarını korur bu zihniyet böle değişmez gibi gazlayıcı laflar bu ne demek oluyor açıklar mısınız ?madem sizin doğrularınız farklı neden o doğrulara göre yaşamadınız ?burdan modern kadın imajı çizicem diye yaptığınıza gülüyorum şahsen .arkadaşın biri yaşadım ama yıpranmadım dedi sonuna kadar saygı duyuyorum .ama böle evli barklı kadınların ben yapmadım ama sen yap gibi alttan alttan mesaj vermelerini hiç anlamıyorum .
Ya onlara baksan erkek suçlu toplum yüzünden niye erkek suçlu ? Ortak karar evet diyorsun yarın ne olacağını biliyor ama acındırma işte bazıları da ailem diyor okul bitmiş eve kız gitme derdinde ee ailen şimdimi aklında geldi ? Toplum zaten ben sen o biz değilmi ?
Cinselliğe karşı değilim kesinlik ile yaşamak isteyen yaşar ama kadının değerini düşürün yine kadınlardır erkeğe bu fırsatı vererek.
güzelcim bak ayrıldığımız nokta o ben doğrusunu yaptım hata yapmadım diye bişey söylemiyorum ben birlikte olmadım ama oladabilirdim, kendimi kasmadım öyle gelişti bide Allah biliyoya tırsıyodum ilk gecemde zor geçti benim detaylara girsem konu sahibi korkabilir o derece, kendimi kastım sıktım vs kanamamda çok oldu
ben konu sahibinede yap demiyorum sadece bu benim için bi insanı ahlaklı ilkeli güzel yapan bişey değil bekarete fazla bi önem yüklemiyorum
Nemesis boşa kürek çekiyoruz.
Herkesin kendi seçimi diyince ,kızlarımızı hata yapmaya sevk ediyormuşuz.:26::26:
Üstüne bide modern gözükmeye çalışıyoruz.
Türkiye de kadınlar hiçbir zaman erkekler kadar değerli olmayak bu belli.
Sonuçta biz kadınlar yetiştiriyoruz kız çocuklarınıda,erkek çocuklarınıda.
İnsanların demek istediği suç sadece kadında değil.
İki taraflı yaşanmış bir hata olur bu.
Benim blue çağında iki çocuğum var.
Biri erkek biri kız.
Aynı hataları yaparsalar ben kızımı suçlayıp oğlumun sırtını mı sıvazlamalıyım?
Nasıl bir mantık bu anlayamadım?
tamam madem önemsemiyorsun neden yapmadın tatlım ?burdan bu destekleyici tavrını anlayamıyorum sadece senin değil bir kaç kişininde öyle .o yaşadım pişman değilim diyen arkadaşı ayrı tutuyorum bu arada .o deneyimini paylaştı .ama sizi cidden anlamıyorum .modern gözükmek istiyorsan bu modernlik değil inan bana .bunun ilk geceyle ilgisi yok ayrıca eğer bunu tabu olarak görmeseydin uzun yıllar çıkmışsınız eşinle onun için diyorum yapıcak çok zamanın olurdu demek ki senin beynindede tabu .kusura bakma inanmıyorum önemsemediğine .benim için önemli değil diyerek kızımızın hayatını olumsuz etkileyecek birşey yaşamasına teşvik edici konuştuğun için seni yanlış buluyorum kusura bakma .inandırıcı değilsin
Nemesis boşa kürek çekiyoruz.
Herkesin kendi seçimi diyince ,kızlarımızı hata yapmaya sevk ediyormuşuz.:26::26:
Üstüne bide modern gözükmeye çalışıyoruz.
Türkiye de kadınlar hiçbir zaman erkekler kadar değerli olmayacak bu belli.
Sonuçta biz kadınlar yetiştiriyoruz kız çocuklarınıda,erkek çocuklarınıda.
Anlatayım anlamadınız beni. Ben erkeği savunmuyorum ikiside eş değer şekilde ele alıyorum ama tek taraflı değil erkek şöyle böyle diyene kadar kendimize bir bakmamız gerekmiyor mu ?
Yaptıklarının arkasında duran güçlü kadınlar oldukça erkek bu rahatlığı bulamayacaktır ama maalesef ülkemizde çok daha uzun süre bademcik ameliyatı gibi kızlık zarı dikim ameliyatı olacaktır maalesef anal ve oral sekste profesyonel temsili bakiremiz olacaktır...
yahu korkuyodum diyorum algılama probleminmi var güzellikle yazıyoruz olmuyo tepkili yazıyoruz olmuyo sen nasıl bi kadınsın yaaa
hazır olmadığımın fakındayım ama bu hep böyle gitmez, düşünce yapımdan dolayı biliyorum. önümüzdeki birkaç yıl gider belki. o dediğinizi diyebilmek için düşünüyorum zaten yoksa direkt istediğimde yapardım. pişman olmadan zamanı geldiğinde yapmak istiyorum. bazı şeylerin erken ve uygun olmayan zamanlarda yaşanması da bitirebiliyor ilişkileri ama tebrik ettim erkek arkadaşınızı, esaslı adammış. kimisinin ailesi istemez, kimisi ikinci el der, motor mu alalım diyeni bile duydum, ikinci el araba yakıştırması yapanı da... çok yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?