Birlikte olmak istiyorum ama...

ankarada çalışırken bi ablam vardı işyerinde 40lı yaşlarda bekar,çok sevdiğim biriydi, bigün şakalaşma tadında devam eden bi konuda ayy bu kadın beni deli edicekk demiş bulundum onca insanın içinde beni azarlamıştı ben kadın değilimki Allahım yaa diyerek, halbuki ben hayat boyu kadın kız dul vs ayrımı yapmamıştım ama gayet aklı başında görünen bi hanım bile bu tepkiyi verebiliyodu,alın size bekaretiyle övünen orta yaşlı bi kadın ay pardon kız

Önceklikle kimsenin hayatı beni alakadar etmez.
Burada ''evlilik dışı cinsel ilişkiyi nasıl buluyorsunuz'' diye sormamış arkadaş
Ama burayı okuyan gençlerimiz içinde bir hatırlatma yapmamız gerekiyor.
Dini içerikli konu açmak mesaj yazmak yasak bunu bilerek yinede söylemek zorundayım
Konu sahibi müslüman değil bunu anladık.
Müslüman olan insanlar için bu iş zinadır, suçtur.
Bakirelik, basitlik, namus falan değil Günahtır! bu kadar.
Bu yorumu inancım gereği yapmam gerekiyordu.
Çünkü bunu gören diğer gençlerimiz normal bir şeymiş gibi pişman olacakları hatalar yapabilirler.
---------------------------------
Konu sahibi dini bir engeliniz yok istediğinizi yapmakta özgürsünüz.
Bu işi ulu orta yapmayacağınıza göre toplum baskıda oluşamaz tabiki.
Çevre ne der? sorusunu yaşınızın gençliğine veriyorum.
Yaş konusundada 12 yaş fark ancak 20'li yaşlarda hissedilir. 30'dan sonra tamamen olgunluğa ulaşacağınız için sorun kalmayacaktır.
İlişkiniz daha yeni, yaşınızda genç, partnerinizde şu anda gerekli görmediğine göre beklemeniz taraftarıyım.

Son düzenleme:

Yoo ,yanlış anlamadım tabii.
Bu anlattıklarınızı erkeklerin büyük bir çoğunluğu yapıyor ama diymi.
Kadınlar yaptığında evlenilmeyecek kız oluyor.
Ben böyle şeyleri doğru bulduğumu söylemiyorum,diyorumki bu konularda erkekleri eleştirmiyorsak,kızlarımızıda eleştirmeyelim.
Herkes kendi istediği hayatı yaşar,kendinden meshuldür.
Toplumumuzda kadına değer verilmemesinin sebeplerinden biride bu diyorum.
Kadınların hepsini aslında biz kadınlar bir kalıba sokmaya çalışıp,toplum baskısı oluşturuyoruz.
8 kişiyi aynı anda idare eden erkek neden aşşağılanmıyorda,çapkın deniyor sadece bizim toplumumuzda?
Çünkü biz kadınlar birbirimizi küçümsemeye çok meraklıyız,ama erkekler değil.

dini engeliniz yok istediğinizi yapmakta özgürsünüz sözünü çok düşündürücü buldum, sence insanları özgür ya da bağlayıcı kılan sadece din midir? insanların prensipleri duruşları vs yok mudur yani? mesela adam öldürmüyosan sadece günah olduğu içinmi? bide konu sahibi ben müslüman değilim mi dedi, dediyse bişey diyemem önemlide değil ama anladık demişsin ondan üstünde durdum, o zaman istersen birlikte olabilirsin diyen arkadaşlarda müslüman değil bu mudur

Adam seni zor durumda bırakmamış o tip şeyler istememiş, baskı yapmamış daha ne istiyorsun :)

İşte bunun sebebi yine biz değilmiyiz gizliden yapayım kimse duymasın iş evliliğe gelince daraltma diktirme ne kadar garanti olsun.

Yapınca ama benim bedenim benim hayatım ee ne oldu döndün şimdi ? Toplum şöyle erkek böyle ya onu bırak sen nasıl bir duruşa sahipsin ?

Kadın böyle kendini ezdirdikçe bu olgu çürümez...

Tühh yaa PARKON seninde gelip burada bana ders vermeye kalkacağını düşünmeden yazmışım kusura bakma cnm yaa. Bir daha yazarken seni düşünerek Türkçe sözlüğüne bakıp kelimelerimi sana göre düzenleyip yazarım cnm. Okumakla oluyor bu işler haklısın. Uyardığın için tşk ederim. Öğretmenim. iyi varsın...

Ve ne tesadüftür ki böyle düşünenlerin çogunlugunun
eşi evlilik öncesi sayısız ilişki yaşamıştır.

Ama bunu sorgulamazlar.
Ne de olsa erkektir yapar, elinin kiri mantıgındadırlar...

Bir de din kuralları din kuralları deyip duruyoruz.
Bu kurallar sadece kadın için mi geçerli?
Ben cinsiyet ayrımı olmadıgını biliyorum,
bilmeyenler bir kez daha düşünsün...

Son düzenleme:

Düşündürücü bir şey olduğunu sanmıyorum. Gayet açık bir şekilde yazdım.
Konu sahibi aynı dinde değiliz demişti.
Müslüman olan bir kadın veya erkek cins farketmez yasaklara uymak zorunda.
Yasaklar zaten bizim hayat kalitemizi arttırır.
Sizin bu konuyu fazla uzattığınızı düşünüyorum...

Yorumunuz mantıklı ama sırf bunu yazmak için üye olmuş olmanız tuhaf...
Sanırım 2. üyelik açan birisiniz...

aynen erkektir herşeyi yapar ama kadın tühh rezil olur

birde bunu diyen kadınlar gerçekten şok oluyorum

one night stand takılan sürekli erkekten erkeğe koşan tiplerden bahsettim ben .benim çevremde vardı evet .çoğunluk böle asla demem .ben kendi çevremden bahsettim çevre derken yaşadığım yerden bahsettim .ben one night stand takılanları hoş karşılamıyorum kimse kusura bakmasın .sen peki neden her konuda sürekli bir ders verme çabasındasın ?bu benim görüşüm istediğim kişiyi aşağılayabilirim ayrıca .benim benimsemediğim olay ondan ona koşan kızlar .bütün kadınlar olmuyolar toplumun küçük bir kesimi .hani modern dediğiniz çevreler var yaa orda yaşanan olaylar .ayrıca bende ssenin hemcinsinim ama sürekli bana laf sokmaktan geri kalmıyorsun kusura bakma ama yazdıklarını samimi bulmuyorum .sırf zıt düşünceyi savunarak muhalefet yapmak istiyorsun .

O kadının ezdirme sebebi böyle söylemler işte.
Nasılki kucaktan kucağa geçiyor diye burda lafını ediyoruz,bir yerde onlarda toplum baskısına boyun eğiyor.
Duruşu olmayabilir bir kadının,herkes çok güçlü olmak zorunda değilki.
Karakteri oturmamıştır,ailesi baskıyla yetiştirmiştir,toplum içinde 2 cümle kuramıyordur,çok çabuk kandırılmaya müsaittir,bunların hepsi olabilir.
Yaşadıklarının arkasında duramaması onu ilgilendirir,bizi ilgilendirmemeli diyorum.

Bende diyorumki neden gecelik ilişki yaşayan erkekleri bu şekilde küçümsemiyoruz.
Laf sokmadım,hemcinslerimi korudum.
Ben sizinle siz diye konuşuyorsam,aynı saygıyıda bekliyorum lütfen.

dinen erkeğinde evliliği beklemesi gerekmiyo mu ben öyle biliyorum, ama burda bazı kızlar erkekler için ihtiyaç diyo

İşte diyorum ki bende arkasında duran kadınlar oldukça bu laflar sözlerde kalmayacaktır yaşarken güzel ama iş bitince kaldıramayanlar var yada aman kız değilim zaten diye devam edenlerde muhtemelen çevrenizde de vardır lisede üniversitede görmüşsünüzdür büyük ihtimal.

Arkasında duramayacak kaldıramayacak insanlar yaşamamalı ha yaşadı benim hayatım diyebilme diyemiyorsa işte onun hayatı böyle sakız olur dillerde.

dinen erkeğinde evliliği beklemesi gerekmiyo mu ben öyle biliyorum, ama burda bazı kızlar erkekler için ihtiyaç diyo

Kesinlikle öyle
Erkek-kadın farketmez. Din kuralları insanlar için vardır.
Erkek kadar kadınında ihtiyacı sonuçta tek yapılmıyor değilmi?
Bende gerçekten bunları söyleyen kadınları anlamıyorum.
Açıkça kendilerini küçümsüyorlar.

Pişmanlık duymamanın en iyi yolu her zaman, o an ne hissediyorsan onu yaptığını düşünmektir. Evet toplumda bu aşağalıkca birşeymiş gibi görünüyor. ama emin ol bunu yaşayanlarda aynı şeyi düşünüyordur. Sevmek, birşeyler paylaşmak istemek güzel duygular ama herşeyin yeri ve zamanının olduğunu unutmamak gerekiyor. Farzet ki bunu yaşadın ya ayrılırsak demişsin evet buda bir gerçek ama şöylede birşey var ki ya sen birgün ondan soğursan, sırf bunu yaşadığın için belki de içten içe bırakamıycaksın onu. Kendini ona bağımlı hissediceksin.Bu şekilde yaşamak istemezsin dimi?

Bende diyorumki neden gecelik ilişki yaşayan erkekleri bu şekilde küçümsemiyoruz.
Laf sokmadım,hemcinslerimi korudum.
Ben sizinle siz diye konuşuyorsam,aynı saygıyıda bekliyorum lütfen.

peki efendim .beniim soruma cevap vermediniz .bende sizin hemcinsinizim benle ne alıp vermediğini var da her konuda yorumuma vs yorum yapıyorsunuz .benim fikirlerime saygı duyarsanız sorun kalmaz .ben gecelik ilişki yaşayan erkek-kadın herkesi küçümserim .bunun cinsiyeti yok .ama kadınlar daha hassas yaratıklar erkeklerden .kendilerini bu şekilde sunmaları çok çirkin tamam siz o hemcisnlerinizi korumaya devam edin .benim düşünce yapım doğru ve genelgeçer kabul gören bir bakış açısı çok şükür ki böyle .yoksa sizin korudğunuz o kitle gibi olsa vay bu ülkenin haline .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…