Birlikte olmak istiyorum ama...

evet birden yok oldu sana ilk ilişkimi yatak odası muhabbetlerimi anlatacak değilim haddini bil, sen sabırlı olmazsın ben sabrettim mastürbasyon yaptım belki sanane be

İyi bakmadığın için görmemişsindir.

Ben yaşamış biri olarakta burada kardeşlerimi yönlendirmeye de çalışıyorum ayrıca toplumda kadının kendini aciz hissetmesine kendini ezdirmesine karşıyım.

evet birden yok oldu sana ilk ilişkimi yatak odası muhabbetlerimi anlatacak değilim haddini bil, sen sabırlı olmazsın ben sabrettim mastürbasyon yaptım belki sanane be

Olmadı bak anlatman gerek herşeyini...Korktuğuna inandırman gerek...Hatta eşini çağırıp onay alman gerek korktuğuna dair...

Olmadı bak anlatman gerek herşeyini...Korktuğuna inandırman gerek...Hatta eşini çağırıp onay alman gerek korktuğuna dair...

daha nasıl açık yazıyım bilemedimki, evlendim 3 gün birlikte olmadım zaten detaylarda boğacam onu istiyo arkadaş, konu sahibi benden cesur belliki ama kafasında en ufak şüphe varsa zaten yapmamalı yapıyosada tamamen kendi isteği için yapmalı adam 32 yaşında efendim ihtiyacı vardır diye değil

Teşvik edici derken?
Tüm konuyu baştan sona okudunuz mu?
Ben yine de size kısa bir özet geçeyim; bu gibi şeylerin kişinin kendi yaşantısı olduğu ve kimseyi ilgilendirmediği anlatıldı.
Arkasında durabilecek ve bunu kendi hayatında sorun yapmayacak bedensel ve ruhsal erişkinliğe ulaşana kadar cinsel birlikteliğin çok sakıncalı olduğu söylendi.
Toplum baskısı, korkusu, dini boyutları her şeyi ile anlatıldı ama cümlelerin en sonunda da siz bir bireysiniz; kimsenin değer yargıları ile hayatınıza yön vermeyin denildi.
Erkek arkaşının anlayışlı olduğu, en azından bir süre bu mevzunun kapanması gerektiği belki ileride daha emin şekilde konuşuncaya ve kabul edinceye kadar bunları düşünmemesi rica edildi.
Şimdi bunları nesi teşvik edici?
15, 16 yaşındaki kızları tuuu bu kaka, bu öcü , toplum senin suratına tükürecek diye mi caydıracaksınız?
Herkes kendi hayatından sorumludur, cinsellik için gerekli nitelikler anlatılır, kendisinde olabilecek durumlardan söz edilir, ama son söz kişiye bırakılır.
Hani onun hayatı ya sonuç olarak!

İlahi pembe,
Biz seni anladık,da sen bizi anlamıyosun.
Boşver anlamaya çalışmada bizi.
Konu sahibi anladı anlatmak istediğimizi.

uslup ne kadar çirkin .kimse sana herşeyini anlat demedi .haksız çıktın diye sinirleniyorsun .çünkü güzel bir şekilde açıklayamadın benim sorumu .isteyen insan yapar arkadaşım seninde tabuların var kabul et bunu .ilişkiden korkmakda zaten bu tabunun sonucu olan birşey .sen kendine uygun görmesiğin davranışını başkalarına uygun göremezsin .modern şehirli kadınım hikayeleriniz bana inandırıcı gemiyor kusura bakmayın .siz evlenmişsiniz etmişsiniz 20 lik genç kıza aman canım yap hazırsan demekle olmuyor .böyle bri vebal altına girebilirsiniz ama ben girmem onu ve onun gibi arkadaşları uyarırım bu kadar net .

İlahi pembe,
Biz seni anladık,da sen bizi anlamıyosun.
Boşver anlamaya çalışmada bizi.
Konu sahibi anladı anlatmak istediğimizi.

hiç bir soruma cevap alamadım ki .tabikide anlamadım .anlatamadınız ki .ben sordum madem öle cinsellik rahat rahat yaşanır birşey evlenmeden önce siz neden yapmadınız dedim .yani bu görüşü savunan kadının daha önce yapmış olması gerekli .bir arkadaş yaptım evet pişman değilim dedi aslanlar gibi bravo diyorum .

Yeri geldi mi insanları hayatımıza müdahale etmekle suçlarız ama bunu kendimiz yapmaktan da geri kalmayız maalesef..

Ben de bakire idim evlendiğimde ama kocam ilkim olmalı,her şeyi onunla paylaşmalıyım mantığı ile beklemedim evlenene kadar...Olurda senelerdir beraber olduğum sevgilimden ayrılırsam pişman olmaktan korktuğum için bekledim...Eşim bu konuda benden ne özveri bekledi ne de ben onun ihtiyacı var diye böyle bir teklifte bulundum...

Dünyanın bin türlü hali var...İnsan sevgilisinden ayrıldığında vicdan azabından inleyecekse ya da başka erkekleri kandırma yoluna gidecekse beklemek zorunda... Onun dışında dini açısı insanın kendi değer yargılarıyla alakalı bence...

İlişkiye girmeyi haram olarak düşünüp bir erkeğe sarılıp, öpüp koklamakta mahsur görmemekte garip geliyor bana...

Son düzenleme:
ben kendi adıma bu kız için demiyorum bütün genç kızlarımız için diyorum zaten .kimse cinselliğe tü kaka diye bakmıyor helede ben hiç bakmam .beni dinleyen dinler dinlemeyen kendi bilir .şurda modern kadın imajı çizicem diye kendini paralayanlara gülüyorum sadece .o kız eğer dediğiniz kaadar rahat bir kız olsaydı zaten konuyu buraya açmazdı bile .belliki soru işaretleri var kafasında .

Bence siz nerde yaşıyorsunuz ya? Bu ülkede neresine neler yaptırıp da zarına dokunulmadı diye bakire olduğunu övüne övüne söyleyen kızlar o kadar çok ki.

Farkında mısınız bilmiyorum ama konuya 'yapma sakın' diye cevap yazanlarım %80 i ortada kalırsın, ya seninle evlenmezse diye yorum yapmış. Dini boyutundan bakseden kişi çok az. Zaten konu sahibi de dini konulardan dolayı muamma yaşadığını yazmamış. İnancını bilemeyiz.

Ayrıca bakireliğiyle övünen kimse görmedim diyorsanız bu ve benzeri konulara bir göz atın derim....

Hanımefendi, burada insanlar kendi hayatları doğrultusunda cevap vermiyor.
Konu sahibinin yaşamı, psikolojik durumu, sosyal çevresi vb durumlar, ona en uygun seçenekler göz önünde bulundurularak yardımcı olmaya çalışılıyor.
Her cinsel birliktelik yaşayan çıkıp herkes yaşasın arkadaşlar, sen de yaşa, öbürü de yaşasın ohh dünya misss mi diyecek???
Burada kendimi anlatmak gibi bir derdimiz olsa bir konu açar da anlatırız değil mi?

Son düzenleme:

Cinsellik rahat rahat yaşanır cümlesini kim kurdu pembe,
Konu sahibine herkes yaşamaması gerektiğini kendince sebeplerle açıkladı canım,sanırım bir algılama problemin var senin.
Cinsellik yaşayanları eleştirmeyin dedik biz sadece,herkesin kendi seçimidir.
Senin çıkarttığın mana ile bizim söylediğimiz çooook farklı şeyler.

bilmem benim doğup büyüdüğüm yerde övünmüyolardı hatta bakireleri küçümseyip kezban diyolardı valla .istanbulun göbeğinde doğdum büyüdüm .bilemem belki bşka çevrelerde övünüyordur insanlar ama sanmıyorum övündüklerini ayrıca övünselerde hakılılar belki kendi adlarına .kendi hayatlarının bir kısmını cinsellikten mahrum bırakarak geçiriyolar kendi inançları gereği .koca bulmak için kendilerini sakladınklarına inanmıyorum çünkü yapıp diktiren yine bakireyim diye evlenen çok kız var yani .öyle bir şey düşünseler bunu yaparlardı kendilerini saklamak yerine .

kucaktan kucağa atlayan kızları savunuyordun en son ee ne oldu ?birden değiştirdin mi fikrini anlamadım .kendinle çelişiyorsun parkon .

bence yapmamalısın.cunku ıcınde eger en ufak bır pısman olurum suphesı varsa bu yuzden yapmamalısın.cınsellıgı yasamak kotu bısey deıldır.ama yerı ve zamanı vardır.bence ozel olmalıdır.bırıyle olmalıdır.ama suda varkı yarın bı gun ayrıldıgınızda cok pısman olacagın kesın.

Zaten bizler de bunları söyledik konu sahibine...
Aklınızda miniminacık da olsa bir muamma, aksi düşünce varsa yaşamayın dedik.
Gelecek ne getirir bilinmez ama sırf bu konu yüzünden ileride kendinizi suçlayacak yapıda iseniz yaşamayın dedik.
Yaşınız genç, bu mevzuyu erteleyin dedik.
Bir on sayfa kadar önceye geçip okuduğunuzda şuan alıntı yaparak cevap yazdığınız herkesin bu cümleleri söylediğini duyacaksınız.
Ben burada kimsenin modern kadın profili oluşturmaya çalıştığına inanmıyorum, çünkü kk da modern kadın değil ' aaa ne kadar edepli, adaplı, namuslu, tam bir hanımefendi' profili oluşturmak moda durumda.
Başkalarının yaşantısı yererek kendini yükseltmek popüler olan.
Yani bu arkadaşların yaptığı öyle olsa boşa kürek çekmek olur ki, benzeri konulardan kendilerini oldukça iyi hatırlamaktayım.
Bazıları ile zıt düşünceler barındırıp zaman zaman tartışsak da hiçbirinin konu sahibine yardım dışı bir amaç güdmeyen hanımlar olduğunu biliyorum.

Son düzenleme:

hayır efendim madem birşeyi savunuyorsun önce kendi hayatına bakıcaksın yok öle yağma .siz konu sahibinin yaşadığı yeri hayatını nerden biliyorsunuz ki bu kadar rahat yorumlar yapıyorsunuz .şimdi diyeceksiniz biz git yap demedik git yap demediniz ama alttan alttan o mesajı veriyorsunuz .konuyu kadın-erkek eşitsizliğine getiriyorsunuz habire .bizde farkındayız böyle lduğunu ama burdan iki lafla düzeltilcek şeyler değil bunlar ayrıca bizim aile yapımız türk toplumu olarak bütün dünyaya örnek olucak şekildedir .avrupadan amerikadan sosyologlar gelip araştırma yapıyor burda siz bunu sağlıyorsunuz diye şaşırıp kalıyolar .demek ki bazı şeyler çokda yanlış gitmiyor bu ülkede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…