tatlım güldürme beni .o korkun imza atınca birden bire yok mu oldu ?sen beni mi kandırıyorsun kendini mi çözemedim .tabu olarak görmesen 9 sene mi ne çıkmışsın eşinle korkmadığın bir gece olurdu inan bana .ben bile şahsen 9 sene çıksam birinle senin kadar sabırlı olmayabilirdim .kendi yapamadığın şeyi başkasına teşvik etme .sen doğrusunu yapmışsın zaten ama doğruları yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin .
nihali, merakımı mazur gör ve lutfen beni yanlıs anlama.
baska hıc bır konuya yorum yaptıgını gormedım
sureklı ilişki konularına yorum yapıyrsun bılmıyorum belki tesadüfi ama
tesaduf degılse sebebi ne?
cevap vermak ıstemeyebılırsın tabi
evet birden yok oldu sana ilk ilişkimi yatak odası muhabbetlerimi anlatacak değilim haddini bil, sen sabırlı olmazsın ben sabrettim mastürbasyon yaptım belki sanane be
Olmadı bak anlatman gerek herşeyini...Korktuğuna inandırman gerek...Hatta eşini çağırıp onay alman gerek korktuğuna dair...
komiksiniz tek kelimeyle .madem öyle herşey rahat siz neden yapmadınız diye sorarlar adama .kendi hayatında bazı şeylere cesaret edemeyen tiplerin burda insanların hayatlarını olumsuz bir şekilde etkileyebilcek bir konuda teşvik edici olması son derece yanlış buluyorum .burayı 15-16 yaşındaki kızlarda okuyor kimse kimseyi kandırmasın .
komiksiniz tek kelimeyle .madem öyle herşey rahat siz neden yapmadınız diye sorarlar adama .kendi hayatında bazı şeylere cesaret edemeyen tiplerin burda insanların hayatlarını olumsuz bir şekilde etkileyebilcek bir konuda teşvik edici olması son derece yanlış buluyorum .burayı 15-16 yaşındaki kızlarda okuyor kimse kimseyi kandırmasın .
evet birden yok oldu sana ilk ilişkimi yatak odası muhabbetlerimi anlatacak değilim haddini bil, sen sabırlı olmazsın ben sabrettim mastürbasyon yaptım belki sanane be
İyi bakmadığın için görmemişsindir.
Ben yaşamış biri olarakta burada kardeşlerimi yönlendirmeye de çalışıyorum ayrıca toplumda kadının kendini aciz hissetmesine kendini ezdirmesine karşıyım.
İlahi pembe,
Biz seni anladık,da sen bizi anlamıyosun.
Boşver anlamaya çalışmada bizi.
Konu sahibi anladı anlatmak istediğimizi.
daha nasıl açık yazıyım bilemedimki, evlendim 3 gün birlikte olmadım zaten detaylarda boğacam onu istiyo arkadaş, konu sahibi benden cesur belliki ama kafasında en ufak şüphe varsa zaten yapmamalı yapıyosada tamamen kendi isteği için yapmalı adam 32 yaşında efendim ihtiyacı vardır diye değil
ben kendi adıma bu kız için demiyorum bütün genç kızlarımız için diyorum zaten .kimse cinselliğe tü kaka diye bakmıyor helede ben hiç bakmam .beni dinleyen dinler dinlemeyen kendi bilir .şurda modern kadın imajı çizicem diye kendini paralayanlara gülüyorum sadece .o kız eğer dediğiniz kaadar rahat bir kız olsaydı zaten konuyu buraya açmazdı bile .belliki soru işaretleri var kafasında .Teşvik edici derken?
Tüm konuyu baştan sona okudunuz mu?
Ben yine de size kısa bir özet geçeyim; bu gibi şeylerin kişinin kendi yaşantısı olduğu ve kimseyi ilgilendirmediği anlatıldı.
Arkasında durabilecek ve bunu kendi hayatında sorun yapmayacak bedensel ve ruhsal erişkinliğe ulaşana kadar cinsel birlikteliğin çok sakıncalı olduğu söylendi.
Toplum baskısı, korkusu, dini boyutları her şeyi ile anlatıldı ama cümlelerin en sonunda da siz bir bireysiniz; kimsenin değer yargıları ile hayatınıza yön vermeyin denildi.
Erkek arkaşının anlayışlı olduğu, en azından bir süre bu mevzunun kapanması gerektiği belki ileride daha emin şekilde konuşuncaya ve kabul edinceye kadar bunları düşünmemesi rica edildi.
Şimdi bunları nesi teşvik edici?
15, 16 yaşındaki kızları tuuu bu kaka, bu öcü , toplum senin suratına tükürecek diye mi caydıracaksınız?
Herkes kendi hayatından sorumludur, cinsellik için gerekli nitelikler anlatılır, kendisinde olabilecek durumlardan söz edilir, ama son söz kişiye bırakılır.
Hani onun hayatı ya sonuç olarak!
pardonda neden iğreniyorsun ?bu ne biçim uslup .bakire olan kızlar mı övünüyor bu toplumda ?yada bakire değilim amann hayatımı yaşaıyorum sizi kezbanlar diyenler mi övünüyor ?hangi ülkede yaşıyorsun sen ?ben kimsenin şu ana kadar bakire olduğum için gurur duyuyorum dediğini duymadım .bu bir tercihtir .sen nasıl evlenmeden önce tercih ediyorsan ilişki yaşamayı bazı insanlarda tercih etmiyor .ben sanmıyorum kimse beni almaz diye yapmadıklarını bu işi .allah korkusundan dinen vicdanen rahatsız olucaklarını bildikleri için yapmıyorlar .bu onların yapılarına ters olan birşey sonuna kadar destekliyorum .
o kadının kendi tercihi biz asla yargılamadık arkadaşı .onun iyiliği için söyledik ama kendisi bunu anlamamakda ısrarlıysa ben bilemem .benden uyarması .kendi bilir .20 yaşımda hayatımın baharında 32 yaşındaki bir adamın iihtiyaçları var diye kendimi feda etmezdim açıkcası .
hiç bir soruma cevap alamadım ki .tabikide anlamadım .anlatamadınız ki .ben sordum madem öle cinsellik rahat rahat yaşanır birşey evlenmeden önce siz neden yapmadınız dedim .yani bu görüşü savunan kadının daha önce yapmış olması gerekli .bir arkadaş yaptım evet pişman değilim dedi aslanlar gibi bravo diyorum .
hiç bir soruma cevap alamadım ki .tabikide anlamadım .anlatamadınız ki .ben sordum madem öle cinsellik rahat rahat yaşanır birşey evlenmeden önce siz neden yapmadınız dedim .yani bu görüşü savunan kadının daha önce yapmış olması gerekli .bir arkadaş yaptım evet pişman değilim dedi aslanlar gibi bravo diyorum .
Bence siz nerde yaşıyorsunuz ya? Bu ülkede neresine neler yaptırıp da zarına dokunulmadı diye bakire olduğunu övüne övüne söyleyen kızlar o kadar çok ki.
Farkında mısınız bilmiyorum ama konuya 'yapma sakın' diye cevap yazanlarım %80 i ortada kalırsın, ya seninle evlenmezse diye yorum yapmış. Dini boyutundan bakseden kişi çok az. Zaten konu sahibi de dini konulardan dolayı muamma yaşadığını yazmamış. İnancını bilemeyiz.
Ayrıca bakireliğiyle övünen kimse görmedim diyorsanız bu ve benzeri konulara bir göz atın derim....
Cinsellik rahat rahat yaşanır cümlesini kim kurdu pembe,
Konu sahibine herkes yaşamaması gerektiğini kendince sebeplerle açıkladı canım,sanırım bir algılama problemin var senin.
Cinsellik yaşayanları eleştirmeyin dedik biz sadece,herkesin kendi seçimidir.
Senin çıkarttığın mana ile bizim söylediğimiz çooook farklı şeyler.
ben kendi adıma bu kız için demiyorum bütün genç kızlarımız için diyorum zaten .kimse cinselliğe tü kaka diye bakmıyor helede ben hiç bakmam .beni dinleyen dinler dinlemeyen kendi bilir .şurda modern kadın imajı çizicem diye kendini paralayanlara gülüyorum sadece .o kız eğer dediğiniz kaadar rahat bir kız olsaydı zaten konuyu buraya açmazdı bile .belliki soru işaretleri var kafasında .
Hanımefendi, burada insanlar kendi hayatları doğrultusunda cevap vermiyor.
Konu sahibinin yaşamı, psikolojik durumu, sosyal çevresi vb durumlar, ona en uygun seçenekler göz önünde bulundurularak yardımcı olmaya çalışılıyor.
Her cinsel birliktelik yaşayan çıkıp herkes yaşasın arkadaşlar, sen de yaşa, öbürü de yaşasın ohh dünya misss mi diyecek???
Burada kendimi anlatmak gibi bir derdimiz olsa bir konu açar da anlatırız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?