Şöyle bir laf vardır "bir kiz bir erkekten güzel bir gelecek, bir erkek te bir kızdan güzel bir gecmis ister"
bence çok doğru.. Türk erkeği bekarete çok önem veriyor.seni bu şekilde kabul eden olsa dahi ileride bunu tekrar gündeme getirebilir. zira forumda öyle bir konu vardı. kadını bu şekilde kabul edip evlenmiş ama evlendikten sonra kocası kendisinden çocuk istememiş, senin geçmişin kirli sen anne olmaya layık değilsin diyerek sürekli yüzüne vuruyormuş.araştır bulursun..
yine forumda birlikte olduktan sonra pişman olduklarını söyleyenlerin oranıda çok yüksek..
bence bir bayan kendini eşine saklamalı.tabi bunu herşeyden önce Allahın rızası için yapmalı.bu dinen zinadır. cenneti kazanmak kolay değil..hepimizin nefsi var..sadece şeytana kulak vermeye bakar. işte ayette buyuruyor ya "dünya hayatı yalnızca oyun ve eğlenceden ibarettir" ." geçici bir metadır" kefemizi neyle dolduracağımıza dikkat edelim. belki müslüman değilsinizdir ama forumdaki bunu düşünen başka bayanlar içinde yazmış olayım dedim.
evet bu pişmanlığın nedeni yargılanma korkusu.Amerikadaki bir genç kız bunu yaşadığında pişman olmuyor çünkü onu yargılayan yok ha bu hristiyanlıkta da günah halbuki ama toplum farklı.ayrıca ben Türkiye'de "yav ben çok kadınla yattım,çok günah aldım çok pişmanım" diyen bir erkek ne duydum ne gördüm.hep kadınlar pişman oluyor demek ki pişmanlığın sebebi din değil TOPLUM aksi halde erkekler de pişmanlık duyardı.
böyle yetiştirildiğimiz için böyle hissediyoruz.erkek kullanır,kız kullanılır halbuki iki taraf da istiyor,iki tarafta zevk alıyor o halde neden kız kullanılmış olsun?işte burda toplumun bizim beynimize işledikleri devreye giriyor.
Toplum dediğin olgu bireylerden oluşmuyormu yani ben sen o biz değilmiyiz ?
Amerika diyorsun ama şuan ülkemizde aynı durumda şuan kızlar eve erkek atıyor bakire arkadaşı ile alay ediyorlar ilişki yaşı 13 / 14 lerde ve benim zamanımda ki gibi aile çevre korkusu kalmadı ki.
Hayat benim hayatım diye herşeyi yaşıyoruz iş evliliğe gelince kime kaça diktireyim daraltma ile beraber mi o fiyat diye dr.arıyoruz. Genitalde zar dikimini okuyun "Çok yoğunmuş haftaya gün verdi" bu ne demek demek ki diktirenlerin sayısı çok yüksek.Sen böyle bir kadın olursan bu TOPLUM dan ne bekliyorsun ki ?
Kadın bu ülkede hala ezik halde ise yine kadın yüzündendir ve arkasında duran güçlü kadınlar kendi et parçası görmeyen kadınlar oldukça bu olgu çürüyecektir.
Benim bakire olmadan evlenen mutlu olan arkadaşlarımda var ileri de yüzüme vurursa diyorsunuz sen susarsan ezer tabi ki sende ilişkilerini yüzüne vur ama ailem duymasın o aile o zaman var olmuyor hep vardı sen aileni düşünmedin TOPLUM umrunda değildi ee niye bu topluma girmeye çalışıyorsun şimdi ? Erkek kabul etmez bağnaz o zaman o erkek ile evlenme kafa yapına uygun biri ile evlen.
Kadın yalanlara dolanlara ki kendini kandırıyor, kendini et parçası görmeye devam ettikçe bu olgu hiç çürümez güçlenerek devam eder...
siz diyorsunuz ki zarını diktiren kadın kendini et parçası olarak görüyordur.o halde zarını saklayıp kocasına bunu hediye gibi götüren,bakireliğini ilan etmek için gelinliğine kırmızı kuşak takan kadın kendini ne olarak görüyor?Toplum dediğin olgu bireylerden oluşmuyormu yani ben sen o biz değilmiyiz ?
Amerika diyorsun ama şuan ülkemizde aynı durumda şuan kızlar eve erkek atıyor bakire arkadaşı ile alay ediyorlar ilişki yaşı 13 / 14 lerde ve benim zamanımda ki gibi aile çevre korkusu kalmadı ki.
Hayat benim hayatım diye herşeyi yaşıyoruz iş evliliğe gelince kime kaça diktireyim daraltma ile beraber mi o fiyat diye dr.arıyoruz. Genitalde zar dikimini okuyun "Çok yoğunmuş haftaya gün verdi" bu ne demek demek ki diktirenlerin sayısı çok yüksek.Sen böyle bir kadın olursan bu TOPLUM dan ne bekliyorsun ki ?
Kadın bu ülkede hala ezik halde ise yine kadın yüzündendir ve arkasında duran güçlü kadınlar kendi et parçası görmeyen kadınlar oldukça bu olgu çürüyecektir.
Benim bakire olmadan evlenen mutlu olan arkadaşlarımda var ileri de yüzüme vurursa diyorsunuz sen susarsan ezer tabi ki sende ilişkilerini yüzüne vur ama ailem duymasın o aile o zaman var olmuyor hep vardı sen aileni düşünmedin TOPLUM umrunda değildi ee niye bu topluma girmeye çalışıyorsun şimdi ? Erkek kabul etmez bağnaz o zaman o erkek ile evlenme kafa yapına uygun biri ile evlen.
Kadın yalanlara dolanlara ki kendini kandırıyor, kendini et parçası görmeye devam ettikçe bu olgu hiç çürümez güçlenerek devam eder...
13-14 yaşlarında,belki 19 yaşında cinsellik yaşayan çocuk mutlaka ki pişmanlık duyacaktır.O yaşlarda alınan kararların arkasında durulmasını,güçlü olunmasını beklemekte saçma bence.
Toplum baskısı dediğimiz şey ergenlik döneminde isyankarlıkla birlikte reddediliyor,düzene uymamak büyüme belirtisi görülüyor.
O yaşlarda öpüşürümde sevişirimde ,arkasındada dururum bu kararımın diyen gençlerimiz ancak 24-25 yaşlarında hayatla ve gerçeklerle yüzleşiyor,hatasını anlıyor.
Peki siz 15 yaşında ilk cinsel birlikteliğini yaşamış bir çocuk 24 yaşına gelip yaptığından pişman oldu ise,toplumda böyle kabul görmediğini farkettiğinde zarını diktirdi diye o kadının kendini et parçası olarak gördüğünü mü düşünüyorsunuz.?
siz diyorsunuz ki zarını diktiren kadın kendini et parçası olarak görüyordur.o halde zarını saklayıp kocasına bunu hediye gibi götüren,bakireliğini ilan etmek için gelinliğine kırmızı kuşak takan kadın kendini ne olarak görüyor?
heheh bu site hiç değişmeyecek
akıllı uslu gelmiş anlatmış kızcağız kahpe ilan edip asmadığınız kalmış bir çoğunuzun
ve her zaman ki gibi konu dağılmış saçma sapan yerlere milletin uçkur bekçiliğine dönmüş
Gelelim konuya;
Erkek arkadaşın yaş olarak olgunluk seviyesinde ve güzelce izah etmiş.
Seni en iyi tanıyan o dur. Demek ki oda senin hazır olmadığını düşünüyor böyle bir şeye.
Özellikle şunu belirtmeliyim, en ufak acaba varsa sakın yanaşma
Ayrılabilirsiniz, evlenip ömür boyu mutluda olabilirsiniz...
Başkasını da sevebilirsin ileride ve inan iki kişi birbirini seviyorsa bu çok önemli değil.
Yahu en basiti ben boşandım ve erkek arkadaşım hiç evlenmemiş biri
Yakında nişanımı da daha ne gerekiyorsa yapacağız
Önemli olan bu tip durumlarda olumlu bakabilmek...
Evet yaşadım pişman değilim diyebilmek...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?