Birlikte olmak istiyorum ama...

İnsanları konu açtığına pişman etmeyin!

Konu sahibesi kardeşimiz kuralları bilmiyor olabilir ama sizler gayet iyi biliyorsunuz, sitede din konuşulması, konuları dini boyutta tartışmak yasak.

bu soze kesınlıkle katılmıyorum .evet bızım toplumuzda boyle bı dusunce var ama

barı bız kadınlar lutfen bunu onaylamayalım lutfen !

benden guzel bı gecmıs ısteyen erkegın ,bende gecmısıne bakarım

ıste o kadar

Güzel(!) geçmiş nedir ya hu?
Yaşadığın şey güzelse, kaldığı yer, geçmiş de güzeldir.
Sevişti diye neden kötü bir geçmişe sahip olsun kadın? Bu konuda kötü geçmişi yaratan tek şey tecavüzdür. Bunda da kadının suçu yoktur.
Kişi kendini iyi hissedeceği şeyleri yapmalı, orada iyi hissettiyse geçmiş güzeldir.
Başkası beğenmedi, ona uymadı, kınadı diye geçmiş kötü olmaz.

güzel geçmış bekleyen erkekler
sevışmenınde çok güzel olduğunu bılıyordur umarım

hala ısrar edıyorum ben konu sahıbı
kımseyı dınleme
anı yaşa
olması gerektığı gıbı değıl
olmasını ıstedığın gıbı

Tamamen kendine kalmış bir şey bu. Kimse bilemez senin duygularını, düşüncelerini, görüşlerini, sevgilinle arandaki bağı. Tek söyleyebileceğimiz şey, -ki sende söylemişsin- toplumun buna karşı tutumu. Umarım kendince doğru kararı verirsin.

Doğru insan olduğuna inanıyorsan gerisine takılma. 20 asla küçük bir yaş değil. Sen artık bedeni hakkında kararlar alabilecek yaşta bir kadınsın.

Birlikte oldunuz ama oldu ki ayrıldınız. Sonra da evleneceğin adamla tanıştın ve bakire olmadığını öğrenince ağır tepkiler verdi. Böyle kafası bir olan, böyle bir zihniyete sahip olan adamla mı evlenmek isteyeceksin?

Bakire olmamak senin insanlığına, karakterine zarar veren bir durum mu olacak? Tabiki de hayır...

İnsan birine aşıksa, seviyorsa ve karşısındaki insan gerçekten doğru adamsa, faydalanmak gibi bir zihniyeti yoksa birlikte olman dünyadaki en normal şey bence...

Toplum dediğin olgu bireylerden oluşmuyormu yani ben sen o biz değilmiyiz ?

Amerika diyorsun ama şuan ülkemizde aynı durumda şuan kızlar eve erkek atıyor bakire arkadaşı ile alay ediyorlar ilişki yaşı 13 / 14 lerde ve benim zamanımda ki gibi aile çevre korkusu kalmadı ki.

Hayat benim hayatım diye herşeyi yaşıyoruz iş evliliğe gelince kime kaça diktireyim daraltma ile beraber mi o fiyat diye dr.arıyoruz. Genitalde zar dikimini okuyun "Çok yoğunmuş haftaya gün verdi" bu ne demek demek ki diktirenlerin sayısı çok yüksek.Sen böyle bir kadın olursan bu TOPLUM dan ne bekliyorsun ki ?

Kadın bu ülkede hala ezik halde ise yine kadın yüzündendir ve arkasında duran güçlü kadınlar kendi et parçası görmeyen kadınlar oldukça bu olgu çürüyecektir.

Benim bakire olmadan evlenen mutlu olan arkadaşlarımda var ileri de yüzüme vurursa diyorsunuz sen susarsan ezer tabi ki sende ilişkilerini yüzüne vur ama ailem duymasın o aile o zaman var olmuyor hep vardı sen aileni düşünmedin TOPLUM umrunda değildi ee niye bu topluma girmeye çalışıyorsun şimdi ? Erkek kabul etmez bağnaz o zaman o erkek ile evlenme kafa yapına uygun biri ile evlen.

Kadın yalanlara dolanlara ki kendini kandırıyor, kendini et parçası görmeye devam ettikçe bu olgu hiç çürümez güçlenerek devam eder...

çok tuhaf geldi..
haftada en az bir tane bu konuda pişman olan bayanların konularını okuyoruz..
her insan bir değil fakat çoğunlukta pişman olanlar var..
hem bir şey söyleyeyim mi arkadaşım ''aşk belden yukarıda..''
her aşkı yaşadığımız veya gerçek aşk sanıp aldandığımız ilişkilerimizde cinsel bir şeyler yaşasak ohooo ...
imza atana kadar bekle bence..

çünkü kadınların temizliğinin! göstergesi vardır
çarşafa kan bulaştıysa tamam...yoksa vay o kızın haline
ama erkeğin öylemi ne cevizler kırmış olursa olsun bunun delili yoktur
ve o yüzden ki erkekler hep temizdir?
erkek her haltı yer, birlikteyken ne hayaller kuran kızı ortada bırakıp ''anne bana erkek eli değmemiş kız bulun der''

heheh bu site hiç değişmeyecek
akıllı uslu gelmiş anlatmış kızcağız kahpe ilan edip asmadığınız kalmış bir çoğunuzun
ve her zaman ki gibi konu dağılmış saçma sapan yerlere milletin uçkur bekçiliğine dönmüş

Gelelim konuya;
Erkek arkadaşın yaş olarak olgunluk seviyesinde ve güzelce izah etmiş.
Seni en iyi tanıyan o dur. Demek ki oda senin hazır olmadığını düşünüyor böyle bir şeye.
Özellikle şunu belirtmeliyim, en ufak acaba varsa sakın yanaşma
Ayrılabilirsiniz, evlenip ömür boyu mutluda olabilirsiniz...
Başkasını da sevebilirsin ileride ve inan iki kişi birbirini seviyorsa bu çok önemli değil.
Yahu en basiti ben boşandım ve erkek arkadaşım hiç evlenmemiş biri
Yakında nişanımı da daha ne gerekiyorsa yapacağız
Önemli olan bu tip durumlarda olumlu bakabilmek...
Evet yaşadım pişman değilim diyebilmek...
Sevgiler...

Bi Kere Yaşın Çok Küçük Bu Tür Şeyleri Düşünmek İçin + Aranızda Yaş farkı Çok Bence Neden Yaşıtınla İlişki Kurmuyorsun?

13-14 yaşlarında,belki 19 yaşında cinsellik yaşayan çocuk mutlaka ki pişmanlık duyacaktır.O yaşlarda alınan kararların arkasında durulmasını,güçlü olunmasını beklemekte saçma bence.
Toplum baskısı dediğimiz şey ergenlik döneminde isyankarlıkla birlikte reddediliyor,düzene uymamak büyüme belirtisi görülüyor.
O yaşlarda öpüşürümde sevişirimde ,arkasındada dururum bu kararımın diyen gençlerimiz ancak 24-25 yaşlarında hayatla ve gerçeklerle yüzleşiyor,hatasını anlıyor.
Peki siz 15 yaşında ilk cinsel birlikteliğini yaşamış bir çocuk 24 yaşına gelip yaptığından pişman oldu ise,toplumda böyle kabul görmediğini farkettiğinde zarını diktirdi diye o kadının kendini et parçası olarak gördüğünü mü düşünüyorsunuz.?

Son düzenleme:
siz diyorsunuz ki zarını diktiren kadın kendini et parçası olarak görüyordur.o halde zarını saklayıp kocasına bunu hediye gibi götüren,bakireliğini ilan etmek için gelinliğine kırmızı kuşak takan kadın kendini ne olarak görüyor?

Evet öyle düşünüyorum çünki o yaşlarda yarın ben ne yapacağım diyenlerde var.

Evet öyle düşünüyorum çünki 17 yaşında ki liseli komşumuzun kızı ile bunu konuştuğumda bana "Aman abla üniversite bitsin işe girince diktiririm ya" diye vurdum duymaz tavrını biliyorum.

Evet öyle düşünüyorum, çevremden ziyade burada üniversite bitince kime kaça diktirdiniz diye konu açanlar var hatta erkek arkadışından para alanlar var.

Evet öyle düşünüyorum, çünki lisede başlayıp üniversitede günü gün edenleri biliyorum.

Evet öyle düşünüyorum, pişmanmısın bir daha yapmazsın yaptıklarının arkasında dimdik durursun erkeğin ağzına sakız olan sözlerin önüne geçersin.

Onu eşine saklayan arkadaşlara sormak daha doğru olacaktır kişinin kararı yaşarım diyen yaşar yok evlenince diyen evliliğini bekler. Ama toplum bu şekilde hep böyle kalır kadın kendini bu hale sokuyor çünki kadın istemedikçe erkek ne yapabilir ?

Açıkçası ben zar diktirme konusunda o kadar da katı değilim.
İki yüzlü erkek tavrına karşı kullanılan bir savunma mekanizması olarak görüyorum.
Erkekler kadınların hayatına karışmaya, yargılamaya, zarla cartla curtla değer biçmeye devam ettikleri sürece de hak ettiklerini düşünüyorum.
Zaten bu konunun kendini ilgilendirmediğinin farkında olan erkeğe karşı böyle bir tutum sergilenmez.

hazır olmadığımın fakındayım ama bu hep böyle gitmez, düşünce yapımdan dolayı biliyorum. önümüzdeki birkaç yıl gider belki. o dediğinizi diyebilmek için düşünüyorum zaten yoksa direkt istediğimde yapardım. pişman olmadan zamanı geldiğinde yapmak istiyorum. bazı şeylerin erken ve uygun olmayan zamanlarda yaşanması da bitirebiliyor ilişkileri ama tebrik ettim erkek arkadaşınızı, esaslı adammış. kimisinin ailesi istemez, kimisi ikinci el der, motor mu alalım diyeni bile duydum, ikinci el araba yakıştırması yapanı da... çok yazık...

Burda bazı kişilere verilecek çok güzel cevaplarım var ama susuyorum, bam-lanmak istemiyorum.

Yalnızca şunları söyleyeceğim. Evlenene kadar kırdığı cevizler kırkı geçmiş bir adama, kadın el değmemiş bakire bedenini sununca kadının yaptığı marifet mi oluyor?

Asıl kötü olan da bazı kadınların kendilerini bu kadar değersizleştirmiş olmaları. Bakire olmalarıyla övünen o kadar çok kadın var ki şu toplumda... Gerçekten acınacak bir durum... Üzülüyorum. İğreniyorum!

o degılde bu konu nasıl kapanmadı hayret ettim.
normalde bu tür konularda agır tartısmalar olur bir kac kişi ban yer kapanırdı.
kk da ilerleme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…