:119::119::119::119::119:ayyy canım bbnm yha...
Sevişmek senin içinden gelen bir şey değil mi?
Sonuçta başkasına sormadan, başkasının fikrini almadan içinde doğan bi istek bu.
Anlamıyorum, biri çıkıp pişman oldum, yapma dese (yorumları okumadım, diyen var mı bilmiyorum) içindeki istek gidecek mi?
20 yaş çok erken veya geç diyemem.
Sonuçta akıl yaşta değil baştadır.
Herkesin yaşadığı koşullar ayrı.
Bunu bizden iyi sen bilirsin.
Pişman olurum diye düşündün mü hiç?
Bi de 30una kadar evlenmeyi düşünmüyorsun, bu adam 44 yaşında mı evlecenek seninle? Evlenecek mi? O kadar bekleyecek mi?
Aradaki yaş farkı çok sorun yaratıyor inan ki.
Benim, eşimle aramızda 10 yaş var.
O çocuk istiyor, ben istemiyorum.
Başka çocuklara bakarken gözlerinden akan '' benim de çocuğum olsa'' bakışına dayanamıyorum, içim acıyor.
Acımaması lazım oysa, hep özverili olan kadınlar olduğu için toplumda baskın yerimiz yok hala.
Hayat, sevişmekle bitmiyor ki.
Bugün seviştiğin düşüncenle yarın sevişmiş olduğun düşünce bir olacak mı?
Hadi hamile kaldın?Bu ihtimali de düşündün mü?
Bir kere sevişince devamı gelir çünkü.
Sevişmek çok güzel bir şey.
Tensel çekim de arada olunca ortaya ifade edilemeyen bir duygu çıkıyor çünkü.
saygısızca bıten ılıskı sonrası bırden cırkınlesen adamla boyle ozel bırseyı
paylastıgın ıcın ıllakı pısmanlık duyar kendıne ofken hıc bıtmez .
yok 42 olacak ama anladım ne demek istediğinizi. bu konuya baştan destekçi çıkmamalıydı o zaman eğer erkenden evlenmek, çocuk yapmak istiyorsa. bana saygı duyuyorsa bugün o gün de duymalı bunu bilecek olgunlukta olduğunu düşünüyorum umarım haksız çıkmam bunu da çok yazdım ama beni bu konuda sıkıştırmadı hiçbir zaman, hatta destekledi çocuk konusunda, evliliği bilemem tabii de...
ayh pardon ben nie öle anladıysamBu konudan muzdarip olduğumu düşündüysen ben evli değilim henüz
kendime öfkem biter belki ama şu kısım beni vurdu sol tarafımdan, yalan söylemeyeceğim. her şeyi geçtim bu dediğiniz çok kötü bir durum
ah canım, benim eşim de öyle söyledi.çocuk istediğin zaman olur dedi, ama gel gör ki şimdi çocuk diye inliyo resmen.
ben eğitimimi ilerletmek istiyorum
peyzaj teknikerliği okudum, dgs ile peyzaj mimarlığına geçmeyi düşünüyorum (bu süreç 4 yıl)
eşim de biliyor, 4 yıl sonra 36 olacak
çocuğa tamam desem dünden razı
gerçi benim de kafamı karıştırdı
yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum, ikilemdeyim
şunu dicem
sen bu adamı gerçekten, içten, yürekten sevdiğin için sevişmek istemiyor musun?
sevdiğin için bir çok şeye göz yumabilirsin.
sana söyleyebileceğim tek şey bu.
sevince ödün veriyosun çünkü.
bu ister evlilik olsun, ister ilerde çocuk olsun.
44 değil de 42 olsun şekerim:) fark eder mi o kadar:) nihayetinde geç bir yaş olacak..
Bu pişmanlığı yaşamadaki temel sebep nedir peki?
Yargılanma korkusu.
Burada, bizim yaptığımız işte.
Aslında erkekler evlenince çok değişiyor diyorlar ama gerçekten evlilikte de bunda da acele edecek bir erkeğe benzemiyor? Eğer öyle birine dönüşürse çok şaşırırım. Evet sevdiğim için bunu onunla paylaşmayı düşünüyorum ama bence siz kariyerinizden taviz vermeyin en azından ben vermeyeceğim, yüksek lisansımı tamamlamam gerekiyor :)
ne demek istediğini cidden anlamadım ben..senın yorumlarını okumadım bile?
senın yorumunu , yorumuma kopyaladım öyle mı?? doğru mu anlamısım??
evet bu pişmanlığın nedeni yargılanma korkusu.Amerikadaki bir genç kız bunu yaşadığında pişman olmuyor çünkü onu yargılayan yok ha bu hristiyanlıkta da günah halbuki ama toplum farklı.ayrıca ben Türkiye'de "yav ben çok kadınla yattım,çok günah aldım çok pişmanım" diyen bir erkek ne duydum ne gördüm.hep kadınlar pişman oluyor demek ki pişmanlığın sebebi din değil TOPLUM aksi halde erkekler de pişmanlık duyardı.
evet bu pişmanlığın nedeni yargılanma korkusu.Amerikadaki bir genç kız bunu yaşadığında pişman olmuyor çünkü onu yargılayan yok ha bu hristiyanlıkta da günah halbuki ama toplum farklı.ayrıca ben Türkiye'de "yav ben çok kadınla yattım,çok günah aldım çok pişmanım" diyen bir erkek ne duydum ne gördüm.hep kadınlar pişman oluyor demek ki pişmanlığın sebebi din değil TOPLUM aksi halde erkekler de pişmanlık duyardı.
Pişmanlığın sebebi din olamaz. Şöyle söyleyim, erkek arkadaşımla yüzeysel bir şey yaşayıp eve geldim. Allahım beni affet diye saatlerce ağladım. Çok çok küçük bir şeydi ama nedense utanç duydum. Ve eminim ki o an ALLAH beni affetti. Bu pişmanlıktaki din etkisi "bence" en küçük etkisi olan bir şey. İnsan asıl şu psikolojiden çıkamıyor "kullanılmışlık psikolojisi" bu psikoloji insanı pişmanlık içerisine düşürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?