Birlikte olmak istiyorum ama...

]................................

Son düzenleme:
evlılık oncesı cınsellıge karsı degılım ama ,bu bılınclı bı sekılde olmalı

senınde dedıgın gıbı ,kendın ıstedıgın ıcın olmalı ve pısmanlık duymamalısın .

bunları dusunebılen bı ınsansın ,ancak bu şuanlık ıcın gecerlı .

suan 20 yasındasın ve cok kucuksun .kararların her an degısebılır

bugun bu sekılde dusunursun yarın tamamen farklı .

kısacası hercaı, hayalperest ve tam anlamıyla bılınclı degılsın

dogru kararı verebılecek bı yasta degılsın .ben 24 yasındayım ben de

dogru kararı verebılecek olgunlukta olduguma ınanmyorum .

yeterı bılınclı oldugumu dusunmuyorum .kı sen 20 yasındasın

suan ıcın ıyı hos aklı basında mantıklı dusunuyorsun ama ,bugun bu

cınsellıgı yasadıgında ılerıde cok pısman olacagını hıssedıyorum ben .

yaa tatlım asklar saygı cercevesınde de bıtmıyor kı .suan canım cıcım

hayatımın merkezı dedıgın adamla yarın bı ayrılık surecıne gırsenız

bırbırınıze demıyecegınız etmıyecegınız saygısızlık hakaret kalmaz

bakırelık kavramına onem bıle vermeyen bı bırey dahı olsan ,boyle

saygısızca bıten ılıskı sonrası bırden cırkınlesen adamla boyle ozel bırseyı

paylastıgın ıcın ıllakı pısmanlık duyar kendıne ofken hıc bıtmez .

bence cınsellıgı evlılıge sakla tatlım .yarın bırgun ayrıldıgınızda her ne kadar

cırkınlesse bıle karsı taraf ,en azından buyuk bı travma yasatacak pısmanlıgın

olmaz gonlun huzurun rahat eder

Son düzenleme:

yok 42 olacak ama anladım ne demek istediğinizi. bu konuya baştan destekçi çıkmamalıydı o zaman eğer erkenden evlenmek, çocuk yapmak istiyorsa. bana saygı duyuyorsa bugün o gün de duymalı bunu bilecek olgunlukta olduğunu düşünüyorum umarım haksız çıkmam bunu da çok yazdım ama beni bu konuda sıkıştırmadı hiçbir zaman, hatta destekledi çocuk konusunda, evliliği bilemem tabii de...

saygısızca bıten ılıskı sonrası bırden cırkınlesen adamla boyle ozel bırseyı

paylastıgın ıcın ıllakı pısmanlık duyar kendıne ofken hıc bıtmez .

kendime öfkem biter belki ama şu kısım beni vurdu sol tarafımdan, yalan söylemeyeceğim. her şeyi geçtim bu dediğiniz çok kötü bir durum

ah canım, benim eşim de öyle söyledi.çocuk istediğin zaman olur dedi, ama gel gör ki şimdi çocuk diye inliyo resmen.
ben eğitimimi ilerletmek istiyorum
peyzaj teknikerliği okudum, dgs ile peyzaj mimarlığına geçmeyi düşünüyorum (bu süreç 4 yıl)
eşim de biliyor, 4 yıl sonra 36 olacak
çocuğa tamam desem dünden razı

gerçi benim de kafamı karıştırdı
yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum, ikilemdeyim

şunu dicem
sen bu adamı gerçekten, içten, yürekten sevdiğin için sevişmek istemiyor musun?
sevdiğin için bir çok şeye göz yumabilirsin.
sana söyleyebileceğim tek şey bu.

sevince ödün veriyosun çünkü.
bu ister evlilik olsun, ister ilerde çocuk olsun.
44 değil de 42 olsun şekerim:) fark eder mi o kadar:) nihayetinde geç bir yaş olacak..

Şöyle bir laf vardır "bir kiz bir erkekten güzel bir gelecek, bir erkek te bir kızdan güzel bir gecmis ister"

bence çok doğru.. Türk erkeği bekarete çok önem veriyor.seni bu şekilde kabul eden olsa dahi ileride bunu tekrar gündeme getirebilir. zira forumda öyle bir konu vardı. kadını bu şekilde kabul edip evlenmiş ama evlendikten sonra kocası kendisinden çocuk istememiş, senin geçmişin kirli sen anne olmaya layık değilsin diyerek sürekli yüzüne vuruyormuş.araştır bulursun..
yine forumda birlikte olduktan sonra pişman olduklarını söyleyenlerin oranıda çok yüksek..
bence bir bayan kendini eşine saklamalı.tabi bunu herşeyden önce Allahın rızası için yapmalı.bu dinen zinadır. cenneti kazanmak kolay değil..hepimizin nefsi var..sadece şeytana kulak vermeye bakar. işte ayette buyuruyor ya "dünya hayatı yalnızca oyun ve eğlenceden ibarettir" ." geçici bir metadır" kefemizi neyle dolduracağımıza dikkat edelim. belki müslüman değilsinizdir ama forumdaki bunu düşünen başka bayanlar içinde yazmış olayım dedim.

kendime öfkem biter belki ama şu kısım beni vurdu sol tarafımdan, yalan söylemeyeceğim. her şeyi geçtim bu dediğiniz çok kötü bir durum

evet cnm demek ıstedıgım buydu .

benım ozelımı paylastıgım adam benım ıcın gercekten cok ozel bı adam olmalıdır .

o kadar deger verdıgım sevdıgım guvendgım ozel buldugum adamla ayrıldıgımızda bırden 360 derece degısıp cırkınlesse

buyuk pısmanlık duyardım .

Aslında erkekler evlenince çok değişiyor diyorlar ama gerçekten evlilikte de bunda da acele edecek bir erkeğe benzemiyor? Eğer öyle birine dönüşürse çok şaşırırım. Evet sevdiğim için bunu onunla paylaşmayı düşünüyorum ama bence siz kariyerinizden taviz vermeyin en azından ben vermeyeceğim, yüksek lisansımı tamamlamam gerekiyor :)

Bu pişmanlığı yaşamadaki temel sebep nedir peki?
Yargılanma korkusu.
Burada, bizim yaptığımız işte.

evet bu pişmanlığın nedeni yargılanma korkusu.Amerikadaki bir genç kız bunu yaşadığında pişman olmuyor çünkü onu yargılayan yok ha bu hristiyanlıkta da günah halbuki ama toplum farklı.ayrıca ben Türkiye'de "yav ben çok kadınla yattım,çok günah aldım çok pişmanım" diyen bir erkek ne duydum ne gördüm.hep kadınlar pişman oluyor demek ki pişmanlığın sebebi din değil TOPLUM aksi halde erkekler de pişmanlık duyardı.

Ben de eşimi değişmez sanıyodum
Evlenince değişti valla..
Değişmezdiye düşünme
Her şeyi göze al..

ne demek istediğini cidden anlamadım ben..senın yorumlarını okumadım bile?

senın yorumunu , yorumuma kopyaladım öyle mı?? doğru mu anlamısım??

Surrenderrrrrrrr.... Özür dilerimmmmmmmmmmmmmm. Seni severim. Ben seni yorum yapan başka biriyle karıştırdım. Affet nolurrrrrr

kesinlikle.....

Pişmanlığın sebebi din olamaz. Şöyle söyleyim, erkek arkadaşımla yüzeysel bir şey yaşayıp eve geldim. Allahım beni affet diye saatlerce ağladım. Çok çok küçük bir şeydi ama nedense utanç duydum. Ve eminim ki o an ALLAH beni affetti. Bu pişmanlıktaki din etkisi "bence" en küçük etkisi olan bir şey. İnsan asıl şu psikolojiden çıkamıyor "kullanılmışlık psikolojisi" bu psikoloji insanı pişmanlık içerisine düşürür.

konu sahibi bnce sen otur düşün...arkasında duracak piskolojidemisin?bu çok önemli ..ki bnce 1 aya kalmaz yapacaksın..çünkü aynı şeyleri tıpatıp bnde düşünmüstüm ve sonrasında olan oldu...pişman değilim hiç bi şekilde.ama sen oturup ilk sorumu düşün ....

Arkadaşım sen zaten herşeyi ölçüp tartmış kararını vermişsin. Hatta evlenme yaşına kadar uzun bir plan bile yapmışsın kendince üç aşağı beş yukarı. Sadece ülkemizdeki tabulardan dolayı ilerde pişmanlık yaşarmıyım duygusunu bir şekilde kafandan atmak istiyorsun. Bizden de bu senin kararın, senin hayatın, senin namusun kimse karışamaz sana gibi bu manaya gelen sözleri duymak istiyorsun bu korkunu yenip bu isteğine cesaret edebilmek için. Ama unutma burası Türkiye hala namus cinayetleri işlenen bir ülke kolay kolayda bu düşüncenin farklı bir boyuta gireceğini sanmıyorum. En azından bu dönemlerde gidişat bunu gösteriyor. Yani buna yakınmanın bir faydası yok. İlerde işler tersine dönerse sana gaz veren ''biz'' olmayacağız yanında. Kaldıki hiçbirşeyin garantisi yok. İnsan kendine bile yeri geliyor söz geçiremiyor, duyguları değişiyor. İlişkinin sonunun olacağı ne malum. Sevgilinin seni terk etmeyeceği ne malum. Çok sevmek ömür boyu seninle olacağım anlamına gelmiyor malesef. Erkeklerin çoğu her haltı yer, en azından yemek ister ama karısının bakire olarak kendisine sunulmasını ister. Ya ilerde bu sevgilinden oldu ki ayrıldın böyle düşünen bir erkeği sevmeyeceğin ne malum. İşler ozaman daha çok canını yakar

(Bu forumda açılan konuların çoğu zaten ilişkisinden pişmanlık duyup o hatalarının telafisini aramak oluyor. En azından bu konularla alakalı birçok konu okudum burda. Ama bir o kadar da herkes kendi haytını yaşar herkes özgürdür sözlerini okuyorum.(yanlıştır demiyorum tabiki herkes kendi hayatını yaşar ve özgürdür ama... sorunda ''ama''dan sonra patlak veriyor zaten))

böyle yetiştirildiğimiz için böyle hissediyoruz.erkek kullanır,kız kullanılır halbuki iki taraf da istiyor,iki tarafta zevk alıyor o halde neden kız kullanılmış olsun?işte burda toplumun bizim beynimize işledikleri devreye giriyor.

böyle bir konuda fikiir almak çok garip yaaa...yetişkin bir birey olduğun için yaşamak istemen veya yaşaman sana kalmış bu konuda kimseye laf düşmez... ne yani burda sakın yapma deseler veya hemen yap deseler tamam mı diyeceksin bu başkasının aklıyla olacak iş mi:) bir de şu evlenince erkekler değişiyor muhabbeti var onlar değişiyorda kadın aynı mı kalıyor her şey iki taraflı ve herkes değişir değişmek zorunda nasıl evlenmeden öncesi ve sonrası aynı olabilir kadın içinde bu mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…