- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TEŞEKKÜRLER ...
mrb hoşgeldiniz :)
inşallah leslie sayesinde hedefimize ulaşacağız
sende hoşgeldin canım :)Merhaba bayanlar. Ben de 5 ay önce doğum yaptım. dün artık spora başlamalıyım dedim ve başladım araştırmaya. leslie 3 mile ve callaneticks dikkatimi çekti. ama leslie daha eğlenceli gibi :) ve işte bugün minik kızım öğlen uykusundayken ilk lesliemi yaptım. çok terledim ama çok mutlu oldum. inşallah devamını da getirebilirim. çünkü hamileliğimde 19 kilocuk almıştım :) geriye 10 kg kaldı. ama ideal kiloma ulaşmaya 15 var. umarım hepimiz için faydalı olur :)
Merhaba bayanlar. Ben de 5 ay önce doğum yaptım. dün artık spora başlamalıyım dedim ve başladım araştırmaya. leslie 3 mile ve callaneticks dikkatimi çekti. ama leslie daha eğlenceli gibi :) ve işte bugün minik kızım öğlen uykusundayken ilk lesliemi yaptım. çok terledim ama çok mutlu oldum. inşallah devamını da getirebilirim. çünkü hamileliğimde 19 kilocuk almıştım :) geriye 10 kg kaldı. ama ideal kiloma ulaşmaya 15 var. umarım hepimiz için faydalı olur :)
Kesinlikle süt veriyorsanız başka alternatifler deneyin... isveç size uygun diil bencede ...Ben de düşünüyorum İsveç diyetini ama bebeğim var 3,5 aylık sütümü etkiler yapamam diye yaklaşmıyorum... 500 calorilik Bi diyet çünkü
TEŞEKKÜRLER ...
dün leslie yapmadım ... çünkü spor salonuna gittimhaftada iki gün falan gidebiliyorum anca
Dün seans vardı kardio aerobik yaptk ama bügün leslie günümdeyim akşama yapılanları yazıcamm :)))
ben daha doğum bile yapmadım düşünün hamile kalmadan vermek istiyorum ..mrb hoşgeldiniz... durum bende de aynı ne yazık ki ikinci bebekten sonra üstüne bile aldım douma girdiğim kilonunda üstündeyim ve 15 kılocuk kadar vermeliyim
Siz erken davranmışsınız maşallah benim kızım 20 aylık daha aklım başıma yeni geldi
Ama olsun geç diil başaracağım inş ben kendime plan yaptm bu hafta lahana çorbası diyetini yapıyorum
2. günümdeyim leslie eşliğinde 7 günlük ödem attırıcı bir diyet, sonrasında da yani haftaya da 13 günlük isveç diyetini yapmaya çalışacağım... umarım bu motivasyonum devam eder güzel sonuçları burdan paylaşırım... ama sayfayı aktif ttuttukça daha motive oluruz iyi spor ve diyetler gitsin kilocuklar
süpersin canım inşallah böyle devam ederizGünaydın...
Dün gece 3 mile leslie ve 20 squat yapıldı ama başka hareket yapamadm yorgundm direkt uyudum ... Bu akşam kardio aerobik var umarım bı aksılık cıkmazda gidebilirim...
ben daha doğum bile yapmadım düşünün hamile kalmadan vermek istiyorum ..
patates yoğurt diyeti yapmayı düşünüyorum bende daha önce 3 günde 3 kilo vermiştim
süpersin canım inşallah böyle devam ederiz
1. GÜNAA banada yazsana cnm nasıl bir diyetmiş belkı bende denerım 3 günde 3 kılo süpermiş...
Bende bupun salonda 1 saat kardıo aerobikteydim ... yatmadan da bikaç hareket yapıcam inşş...
günaydınnmerhabalar
bazı sorunlarımdan dolayı bırakmak zorunda kaldığım leslie me devam etmek istiyorum artık
3 hafta yapmıştım 2 beden incelmiştim bu topiği açtığımda bakalım bunda sonra etkisi nasıl olacak
kilom =>76
bel =>83
göbek=> 108
kalça =>112
her pazar kilo ve ölçüler buraya yazılacak
bu topik beni daha çok motive edicek inşallah ..
bana katılmak isteyenleri beklerim
Kesinlikle yapılabilir bir diyet bencede...1. GÜN
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 adet haşlanmış patates
- 1 su bardağı yoğurt
Akşam:
- 2 adet haşlanmış patates
- 1 su bardağı yoğurt
2. GÜN
- 2 su bardağı yoğurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 su bardağı yoğurt
Akşam:
- 2 adet haşlanmış patates
- 1 su bardağı yoğurt
1 adet haşlanmış patates
3. GÜN
- 1 su bardağı yoğurt
Kahvaltı:
Öğle:
Akşam:
- 1 su bardağı yoğurt
Diyet Notları:
- 1 su bardağı yoğurt
bu şekilde canım , aç kalıyosun biraz ama dayanılabilir :)
- Haşlanmış patateslere hiçbir türlü tuz ilavesi yapmayınız.
- Patates yoğurt diyeti 2-3 ayda yalnızca 1 defa uygulanmalıdır.
- Şekersiz olması şartıyla çay, kahve, yeşil çay içebilirsiniz.
- Diyet boyunca günde 2-3 litre su tüketmeyi ihmal etmeyiniz.
Kesinlikle yapılabilir bir diyet bencede...
sen başladın mı peki cnm uygulayıp sonuç aldın mı ???
ben şu an lahana diyetinin 6, günüdeyim yarın son gün perşembe günü 13 günlük isveç diyeti yapacaktım ama çarşamba perş cuma 3 gün senin diyetide araya sıkıştırabilirm hafta sonuda isveçe başlarım hem :)
çok yoğun bir diyet programı yapıom valla marta 55 kilo olucam inş...
başlangıç 71,5
güncel bu sabah :) 66,9
lahana diyetine başlamadan önce 69 kg dım 6 günde anca 2,1 gitti ama epey kaçamak yaptım son iki günüm biraz daha sıkmalıyım ölçülerimi mezura alıyım akşama bende takip edeceğim o vakit yazarım :)
ben daha başlamadım canım hap kullanıyorum şu an ama en yakın zamanda yapacağım inşallah ..
daha önce yaptığımda 3 kilo vermiştim 3 günde ..77 den 74 e düşmüştüm sonra dikkat etmediğimden geri aldım tabi
bu arada çok güzel vermişsin ben inanıyorum hedefine ulaşacaksın inşallah :)
ölçülerini yaz sende her hafta farkı gördükçe daha çok motive olursun benim gibi
lahana diyetine bende mi başlasam bir araştırayım bakalım ..