birlikte leslie 3 mile yapmaya varmısınız :)

Leslie 30 days ile bir saatte 350 cal yaktım...videonun yarısından sonra ağırlıklara geçiliyor bugünlük bu kadar yarın rest günüm pazartesi görüşmek üzere:))

Merhaba kızlar,bende katılmak isterim sizlere.5 gündür yapıyorum bende leslie 3.İlk gün çok zorlandım ama sonrasında kolay geldi.Hem keyifli hem kolay.Soğukta dışarı çıkmaktansa evde leslie 3 vazgeçilmezim oldu :KK36:

Selam hanımlar Leslie rock and tone yaptım bugün ama çok kısa sürdü ilk kez yaptım bu kadar kısa olduğunu bilmiyordum 22 dk imiş meğer...arkasına 20 dk da Zumba yaptım Leslie den sonra çok eğlenceli geldi doğrusu

Benden başka yapan yok sanırım bu topikten ayrılıyorum, burda motive olamıyorum...iyi sporlar herkese!!

merhabalar :KK54:
bazı sorunlarımdan dolayı bırakmak zorunda kaldığım leslie me devam etmek istiyorum artık
3 hafta yapmıştım 2 beden incelmiştim bu topiği açtığımda bakalım bunda sonra etkisi nasıl olacak :KK49:
kilom =>76
bel =>83
göbek=> 108
kalça =>112 :KK35:
her pazar kilo ve ölçüler buraya yazılacak :KK67:

bu topik beni daha çok motive edicek inşallah ..
bana katılmak isteyenleri beklerim :KK16:

merhabalar :KK54:
bazı sorunlarımdan dolayı bırakmak zorunda kaldığım leslie me devam etmek istiyorum artık
3 hafta yapmıştım 2 beden incelmiştim bu topiği açtığımda bakalım bunda sonra etkisi nasıl olacak :KK49:
kilom =>76
bel =>83
göbek=> 108
kalça =>112 :KK35:
her pazar kilo ve ölçüler buraya yazılacak :KK67:

bu topik beni daha çok motive edicek inşallah ..
bana katılmak isteyenleri beklerim :KK16:
Maşallah çok güzel bir incelme olmus 3 haftada tebri ederim. Hergün mü yaptınız sadece leslie mi ek sporlarda var mi ve beslenmeye dikkat ettiniz mi bu sürede

Maşallah çok güzel bir incelme olmus 3 haftada tebri ederim. Hergün mü yaptınız sadece leslie mi ek sporlarda var mi ve beslenmeye dikkat ettiniz mi bu sürede
arada yapamadığım günlerde olmuştu ..
hep 3 mile yapıyordum arkasından bölgeselde çalışıyordum
yediklerimede dikkat ettim tabi şekeri ekmeği azaltmıştım akşamları erken yiyordum ..
kaldığım yerden devam artık :KK49:
sende bana katılabilirsin istersen tabi :KK16:

leslie 3 mile
20 sguat
60 mekik
60 bacak hareketi yapıldı
bugün hastaydım biraz ama bırakmadım çok şükür :KK49:

aa mrb bende bugun diyete başladm ve leslie ile desteklemek istiyorum diyetimii...
Artk bende varım kii :) birlikte yaparız akşama 3 mile ile başlaayaım bende yaptıkça yazarım ama yarından itibaren sabahları yapacağım inş akşamları çocuklardan fırsatım olamayabilir çünkü :KK43:
Bu arada kilom 69 boy 1,57 :/ vermem gereken kilo ise 15 hade hayırlısı ...
sabah 69,5 çıktm tartıda ama dün geceden bıraz fazla yuklendım kendıme dıyet oncesı son sefalarm dıye galiba ondan fazla çıktım...
haberleşiriz sık sık iyi sporlar :)

aa mrb bende bugun diyete başladm ve leslie ile desteklemek istiyorum diyetimii...
Artk bende varım kii :) birlikte yaparız akşama 3 mile ile başlaayaım bende yaptıkça yazarım ama yarından itibaren sabahları yapacağım inş akşamları çocuklardan fırsatım olamayabilir çünkü :KK43:
Bu arada kilom 69 boy 1,57 :/ vermem gereken kilo ise 15 hade hayırlısı ...
sabah 69,5 çıktm tartıda ama dün geceden bıraz fazla yuklendım kendıme dıyet oncesı son sefalarm dıye galiba ondan fazla çıktım...
haberleşiriz sık sık iyi sporlar :)
:KK16:
mrb hoşgeldiniz :)
inşallah leslie sayesinde hedefimize ulaşacağız :KK51:

leslie 3 mile
leslie 1 walk
100 mekik
40 bacak hareketi
40 sguat
40 bel
40 sopa hareketi yapıldı :confused:
dün yapamamıştım bugün telafi edeyim dedim ama bittim yani :)

bende eski leslie'cilerdenim :) mayıs ayında nişanım vardı. nişan elbisesinde daha iyi durmak icin her akşam leslie 3 mil yapmıştım. yoğurt,limon,pulbiber kürüyle de desteklemiştim... ve 2ayda 5kg vermiştim. hatta 2aydan daha az bi süreydi diyette yapmamıştım sadece daha az yiyordum ve tabi akşam 7den sonra agzıma hic bişi koymuyodum (yoğurt kürü hariç) nişandan sonra yine boşladım :KK43:

agustosda dügünüm var ve o gelinlik içinde kuğu gibi süzülmek icin 10kilo vermem gerek :KK70:
ve bu sefer kalıcı kilo vermek istiyorum. leslie'ye bi kac gündür tekrar başladım ve inşallah kilolara bay bay diyoruuummmmmmm :KK31::KK31::KK31:

X