ediyorlar canım..hemen okudular dün bana..allah kabul etsin canım :) tatlım allah razı olsun düşünmen bile yeterli canım arkadaşım allah gönlüne göre versin.. o topiğe de uğrarım ben kabul ederlerse
ediyorlar canım..hemen okudular dün bana..
bende bugün onlara okuyorumm boş kaldıkçaaa
benim çalışmalar nasıl olsun canım yaa iyi gidiyor diyelim iyi olsun :) klomen tedavisine başladık ilk ay 13mm oldu yumurtam onun için verimsiz dedi. diğer ay dozu arttırcaz dedi gecen ay arttırdık sonrasında 17mm-18mm boyutlarında iki yumurtam oluştu ama tutturamadım.. bu ay da deniyoruz bakalm inş olucakk bu ayyy bilemiyorum. zaten dşünmeye bile waktim olmuyo artık ilaclarımı almak için bile alarm kurdum.aynen iyi diyelim iyi olalım,evde tembellik yapmakla meşgulum :) şu yazlık kışlık işini hallettim malum havalar sogudu iyice çalışmalar nasıl gidiyor :)
ohh ya ıcım rahatladı canım sagolasın vallaaa 1 haftadır kafama takıldı kaldı :)))) ne zaman gecerkı gecmıo mu yoksa
kızlarrrr nasılsınız bakalım inşallah iyisinizdir
beni soran olursa ben çok iyiyim ve bugün Meryem suresine başlıyorum rabbim bütün dualarımızı kabul etsin ve bizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin canlarım
olanlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah (amin)
çok sevindim canım ya sağ salim kucağına da alırsın inşallah hemen hamilelik takvimini de yapGecen hafta pazartesi :) hic bekLemeDigim bi zamandi
Bende 3 gündür okuyorum her gün ya varis çekiyorum 707 kere rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım
amin canım benim ya ne zaman öğrendin peki?
çok sevindim canım ya sağ salim kucağına da alırsın inşallah hemen hamilelik takvimini de yap
ne güzel canım çok sağol rabbim inşallah kabul eder birbirimize çok dua edelim olur mu
çok sevindim canım ya sağ salim kucağına da alırsın inşallah hemen hamilelik takvimini de yap
ne güzel canım çok sağol rabbim inşallah kabul eder birbirimize çok dua edelim olur mu
Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok canım ondan isteyecez rabbim de ol dicek olcak inşallahhh
aynen canım çok doğru diyosun inşallah bu ay dolar göbeklerimiz ya hayırlısıyla
Canım sen mens oldun mu bu ay sende yumurta takibi yaptırcaktın dimiaynen canım çok doğru diyosun inşallah bu ay dolar göbeklerimiz ya hayırlısıyla
İnşallah canım da öyle olsa takmamak değil de düşünmemek elde değil senin ne belirtilerin vardı bende kasık ağrısı beyaz akıntı var bata 5 gün var sabah da sanki regl olcam gibi ağrım vardı ateşîm de 36.5 di sabahKizlar sizlere tek bi tawsiyem war sakin kafaniza takmayin hc unmadiqiniz bir anda geLi weriyor melekLerimz ... ltfn takamyin
Canım sen mens oldun mu bu ay sende yumurta takibi yaptırcaktın dimi
İnşallah canım da öyle olsa takmamak değil de düşünmemek elde değil senin ne belirtilerin vardı bende kasık ağrısı beyaz akıntı var bata 5 gün var sabah da sanki regl olcam gibi ağrım vardı ateşîm de 36.5 di sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?