Kizlar telefondan giriyorum harfler tam cikmayabilir nasilsiniz bakalim
Hastaneye gittik esimin muayenesinde dr az bi varikosel var gibi dedi ama ameliyatlik degilmis ben güvenemedim pek baska bi dr a yine gitmesini istiyorum test icinde bir hafta sonraya gün verdiler bana gelince 3 gün sonra gidip kan vericem
kızlar hamile olan aynı haftalarda olanlara soruyorum ama benım solda agrı var 1 hafta oldu neden anlamadım ama o hafta zaten kontrol haftamdı sürekli degıl gelip gecen bir agrı batma seklınde bu durumla karsılasan varmı
nivea bebek sıtesınde 17 haftalarda bagırsaklar sıkıstıgı ıcın vs dıyor ama doktora gıtsemmı bilemedim bidahaki randevum aralık 20 cıvarı 21.haftada detaylı ultrasonumuz var inşallah
cnm karnın ve rahmin büyümeye calışıo o yüzden batmalar normal sağda yada solda olabilir bagırsak hareketide olabilir ama bizde geçirdik o dönemi normal sorun yok istersen doktoruna tlf lada sorabilirsin için rahat etsin
kızlarrrr nasılsınız bakalım inşallah iyisinizdir
beni soran olursa ben çok iyiyim ve bugün Meryem suresine başlıyorum rabbim bütün dualarımızı kabul etsin ve bizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin canlarım
olanlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah (amin)
aynen canım sen devam et çalışmalarBenimde 12. Gün 10mm di yumurtam bi taneydi.serophen içtiğim halde.3 gün sonra 21 mm olmuş.bide 6mm vardı ki seninki güzel hiç sıkma canını.belki 10. Gün yumurtlamışındır ondan görememiştir dr.bi kaç gün sonra bida git bence.
kızlarrrr nasılsınız bakalım inşallah iyisinizdir
beni soran olursa ben çok iyiyim ve bugün Meryem suresine başlıyorum rabbim bütün dualarımızı kabul etsin ve bizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin canlarım
olanlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah (amin)
ooo çok güzel büyümüş senin yumurtalar hadi inşallah güzel haberler veririz en kısa zamanda olmazsa da artık diğer ay klomenle deniycem hayırlısı ne yapalım olucaksa olucak :)
oyyyyy valla ediyorum kız olanlara hayırlı doğumlar diyorum allah kabul eder inşallahkuzucuummmm Rabbim kabul etsin inşallahhh dualarını bizi de eksik etme bak hamiş olduk diye devamı var bunun :)
yokum ortalarda birazdan geliiciim face'e
iyidir tatlım duaların kabul olsun inş beni de unutma olur muuu ::)
sağ da ama cok acıo ya o kadar acıtıyomu ozellıkle ayaga kalkarken yapıyor 2 sn 3 sanıye gecıyor hemen ama yer yer olunca korktum bende normal diyosun yani
ya sıkıntı olsa kontrolde gorunurdu herhalde
ya ben bde demır hapı ve vıtamın vermıstı doktor 2 gundur ıcmıyorum benı mahvettı resmen 3 gun once bende 2 gun ara verdım cokmu elzem bu haplar anlamadımkı kan tahlıllerımde ıı cıkmıstı oysaki
Cok iyi biliyorum o agriyi:) yurutmuyordu beni ayaga kalkinca bekliyordum gecmesini.korkulacak hic bisey yok yani :)
evet canım geliyodum ne kadar zaman olmuş yaa şaka gibi bu ay olmadı bu ay olmadı derken seneler geçio :))ama hamileleri görünce sevindim çok fazla..dua etmez olur muyum her zaman dularımdasınız
evet çok zaman oldu canım ya seninde hamile olduğunu görürüz inşallah.. çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
oyyy kız yerim ben seniii söylerim tabiki sende benim için söyle olur mukızz dua okurkenn arada leyla kulunada bebiş verr deyiverr nolurrrr
Slm arkadasLar, giremeDim uzun bi sure kusura bakmayin, ama guzel haberLerLe geLdim ...
oyyy kız yerim ben seniii söylerim tabiki sende benim için söyle olur mu
slm canım hamile misinnnnnnnnnnnn
ben sabah okudummm sabah hepimiz için..
zaten dualar topiğindeyimmm.. ama burayıda unutmuyorumm..
listemize okuyorum..
meryem suresini okuyamıyorumm yaa vaktim olmuyor..sabah iş akşam kurs..
abdestli olup okumak lazım yapamıyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?