Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hamile olan aynı haftalarda olanlara soruyorum ama benım solda agrı var 1 hafta oldu neden anlamadım ama o hafta zaten kontrol haftamdı sürekli degıl gelip gecen bir agrı batma seklınde bu durumla karsılasan varmı
nivea bebek sıtesınde 17 haftalarda bagırsaklar sıkıstıgı ıcın vs dıyor ama doktora gıtsemmı bilemedim bidahaki randevum aralık 20 cıvarı 21.haftada detaylı ultrasonumuz var inşallah

canım benım esım 2kez oldu amelıyatsag ve soldan ama dr.agrısı olmadagı zaman paek onermıyor zaten ame.tan sonra 6 ay sperm ler ancak kendıne gelıyor beklıyceksınız dıorlar bız 2kez olugu ıcın 1 sene bu neden le bekledık ama amelyattan sonra da sonuclar pek degısmedı degerler cok az artı ınsallahh sızde oyle olmaz bence baska bır dr.da gıdın

cnm karnın ve rahmin büyümeye calışıo o yüzden batmalar normal sağda yada solda olabilir bagırsak hareketide olabilir ama bizde geçirdik o dönemi normal sorun yok istersen doktoruna tlf lada sorabilirsin için rahat etsin

kızlarrrr nasılsınız bakalım inşallah iyisinizdir

beni soran olursa ben çok iyiyim ve bugün Meryem suresine başlıyorum rabbim bütün dualarımızı kabul etsin ve bizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin canlarım

olanlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah (amin)

sağ da ama cok acıo ya o kadar acıtıyomu ozellıkle ayaga kalkarken yapıyor 2 sn 3 sanıye gecıyor hemen ama yer yer olunca korktum bende normal diyosun yani
ya sıkıntı olsa kontrolde gorunurdu herhalde
ya ben bde demır hapı ve vıtamın vermıstı doktor 2 gundur ıcmıyorum benı mahvettı resmen 3 gun once bende 2 gun ara verdım cokmu elzem bu haplar anlamadımkı kan tahlıllerımde ıı cıkmıstı oysaki

kuzucuummmm Rabbim kabul etsin inşallahhh dualarını bizi de eksik etme bak hamiş olduk diye devamı var bunun :)
yokum ortalarda birazdan geliiciim face'e

ooo çok güzel büyümüş senin yumurtalar hadi inşallah güzel haberler veririz en kısa zamanda olmazsa da artık diğer ay klomenle deniycem hayırlısı ne yapalım olucaksa olucak :)

iyidir tatlım duaların kabul olsun inş beni de unutma olur muuu ::)

ooo çok güzel büyümüş senin yumurtalar hadi inşallah güzel haberler veririz en kısa zamanda olmazsa da artık diğer ay klomenle deniycem hayırlısı ne yapalım olucaksa olucak :)

inşallah canım ya 2 kere klomen kullandım kist yaptı.artık bende bu sevinci yaşamak istiyorum.bide dediğim gibi sen yarın falan bida git gelişimi nasıl öğren.boş yere klomen içme yumurtan gelişiyosa.bir günde 2mm büyümesi gerekir.

kuzucuummmm Rabbim kabul etsin inşallahhh dualarını bizi de eksik etme bak hamiş olduk diye devamı var bunun :)
yokum ortalarda birazdan geliiciim face'e
oyyyyy valla ediyorum kız olanlara hayırlı doğumlar diyorum allah kabul eder inşallah
gel canım bekliyorum seni

iyidir tatlım duaların kabul olsun inş beni de unutma olur muuu ::)

sağol canım daha öncede geliyodun dimi sen topiğe hatırlıyorum seni ben ederim canım sende beni kat dualarına da inşallah en kısa zamanda anne olalım

Cok iyi biliyorum o agriyi:) yurutmuyordu beni ayaga kalkinca bekliyordum gecmesini.korkulacak hic bisey yok yani :)

sağol canım daha öncede geliyodun dimi sen topiğe hatırlıyorum seni ben ederim canım sende beni kat dualarına da inşallah en kısa zamanda anne olalım [/QUOTE]

evet canım geliyodum ne kadar zaman olmuş yaa şaka gibi bu ay olmadı bu ay olmadı derken seneler geçio :))ama hamileleri görünce sevindim çok fazla..dua etmez olur muyum her zaman dularımdasınız

evet canım geliyodum ne kadar zaman olmuş yaa şaka gibi bu ay olmadı bu ay olmadı derken seneler geçio :))ama hamileleri görünce sevindim çok fazla..dua etmez olur muyum her zaman dularımdasınız

evet çok zaman oldu canım ya seninde hamile olduğunu görürüz inşallah.. çok teşekkür ederim canım allah razı olsun

evet çok zaman oldu canım ya seninde hamile olduğunu görürüz inşallah.. çok teşekkür ederim canım allah razı olsun

kızz dua okurkenn arada leyla kulunada bebiş verr deyiverr nolurrrr

oyyy kız yerim ben seniii söylerim tabiki sende benim için söyle olur mu

slm canım hamile misinnnnnnnnnnnn

ben sabah okudummm sabah hepimiz için..
zaten dualar topiğindeyimmm.. ama burayıda unutmuyorumm..
listemize okuyorum..
meryem suresini okuyamıyorumm yaa vaktim olmuyor..sabah iş akşam kurs..
abdestli olup okumak lazım yapamıyorummm..

allah kabul etsin canım :) tatlım allah razı olsun düşünmen bile yeterli canım arkadaşım allah gönlüne göre versin.. o topiğe de uğrarım ben kabul ederlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…