• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birkaç sorum olacak kızlar size

ya cnm bnm ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın sende canım benim. hepsini dikkate alıcam teşekkür ederim:) nehir markasını daha önce duymamıştım ama iyi diyorsanız ordan bakarım artık:) seramik baharatlık ah ah diye diye aldım ama inşallah çatlamazlar dediğini hiç düşünmemiştim ya dediğin gibi tek bir döküm alırım takım olarakta seramik alırım falez alırım artık onuda:):):):)

Rica ederim :) Nehir evet gerçekten iyi ve kaliteli bir marka, sitesinde ürünleri ve fiyatları var zaten. 50 yıl garanti veriyor.
Düşüncelerinin yavaş yavaş oturmasına sevindim :)

teşekkür ederim öncelikle cnm uzun uzun cevap vermişsin:)cnm seramik hangi marka farkeder mi falez gördüm bugun 250tl civarı 3 tencere 1 tava vardı. başka bir satıcıda döküm önerdi 3 tencere bir tava 350 tl dedi emsanmış onunda markası sence seramik alınca döküme gerek kalır mı. günlük çatal bıçak takımı hangi marka almalıyım bugun korkmaz vardı almadım korkmaz ürünleri beni korkutuyor :) seramik çok gösterişli oluyor inşallah kullanışlıda olur dediğin gibi içim rahatladı:) arnicanın sulu elektrik süpürgesi önerdi bugun mağazadaki bayan bende düşüneyim dedim aklıma takılmıştı cevap verdiğin iyi oldu:) bende bütün çeyiz işi bitince gideyim beyaz yada bej tonlarında ağır bir nevresim alayım o zman uygunundan:)

canim valla ben daha once hic duymadigim.bi marka aldim anneme ucuzundan.nasil.bi goriim diye tac marka daha once nevresim falan tamam biliyoruzda tencere tava duymamistim ama mukemmeller kendimede delimano diye bi tencere seti varya internetten onu aldim o daha iyi tabi 11 parca set 500 civariydi ama ben sahan seti almak istemiyorum onun kucuk tavadi vs de var oyuzden onu tervih ettim. bide arnikayi benim arkadasim kullaniyo iyi cekmiyo demisti memnun degilmis gucu azalmis oyle demisti bence daha cok bilindik marka tercih et sonucta bikere aliyoruz yani senelerce kullancaz onu biz fakire bak.istersen cok eski bi firma hemde ilk elektrikli supurgeyi o cikarmis iyi oldugunu dusunuyorum bide philipstede vardi aqua miydi neydi ismi ama iyimi bilmiyorum philips iyi diye soyluyorum.

bide bende o diktirme isini dusundum ama dahami uyhuna geliyo acaba hic arastirdinmi ben genelde hep desensiz sade seyleri begeniyorum nevresimde bi iki tane renkli gerisini duz renk alcam sen diktircekmisin bide o kumasi.nerden bulcazki kiz aaa :62: :52:

cnm cevaplar için teşekkür ederim yatak örtün gerçekten çok çok çok güzelmiş:) bende düşündüm şimdi aklımı çeldin bir engilish home falanda uğrayayım o zman. tefalden alıcaktım bende fritözü falan ama o ne pahalı bir fiyat öyle ya valla billa çok pahalı cnm nasıl kıydın o kadar paraya:):):)

CANIMCIM NETİCEDE O sadece patates kızartan birşey DEĞİLKİ..
tavuk köfte plav rmik elvasına varana kdara birçok çeşit yapıyor üstelik ben gitti gidiyordan 290 tl ye aldım.. 350 ira vermedim..biz çalışan bayanlara kolaylık at yemeği o pişirsin zaten dakikalı ötüyor dakika dolunca sen o arada diğer yemeği yap o zaten senin yerine karıştıyor :1::1:

ayrca yatak örtümün üszerindeki parıltılar hiç belli değil o fotoda orjinaini görsen eminim almak için koşacaksın :) (şimdiden sölim fiyat biraz pahalı eben aldığımda 1200 dü shopping fest inirimi yaptır 1080 tl ye aldım ama taksitle alabiliyorsun canım ... )aynı modelden birde nevresim aldımki takım olsun beyaz beyaz is gibi sereyim istedim.. nevresesimde 430 dan 300 e imişti...
HOME sweet home yatakörtüsünün erbabı bence.. bende bir ablam vasıtasıyla tanıştım çok methetmişti..:38:eğer zamanın varsa bu yılki shopping festi bekle en azından %10 indirimli alıyorsun

Son düzenleme:
merhaba kızlar canlar:) ben çeyiz alışverişine başladım fakat aklıma takılan çok şey var bana yardımcı olur musunuz

1) şu pahalı süslü yatak örtülerinden almasam olmaz mı kızlar benim çok beğenerek aldığım şu örtüleri ilk gün falan kullansam kötü mü olur illa o pahalılardan mı almalıyım Eki Görüntüle 544280 Eki Görüntüle 544297 Eki Görüntüle 544298 Eki Görüntüle 544299 Eki Görüntüle 544304 Eki Görüntüle 544303

....................

canim valla ben daha once hic duymadigim.bi marka aldim anneme ucuzundan.nasil.bi goriim diye tac marka daha once nevresim falan tamam biliyoruzda tencere tava duymamistim ama mukemmeller kendimede delimano diye bi tencere seti varya internetten onu aldim o daha iyi tabi 11 parca set 500 civariydi ama ben sahan seti almak istemiyorum onun kucuk tavadi vs de var oyuzden onu tervih ettim. bide arnikayi benim arkadasim kullaniyo iyi cekmiyo demisti memnun degilmis gucu azalmis oyle demisti bence daha cok bilindik marka tercih et sonucta bikere aliyoruz yani senelerce kullancaz onu biz fakire bak.istersen cok eski bi firma hemde ilk elektrikli supurgeyi o cikarmis iyi oldugunu dusunuyorum bide philipstede vardi aqua miydi neydi ismi ama iyimi bilmiyorum philips iyi diye soyluyorum.

bide bende o diktirme isini dusundum ama dahami uyhuna geliyo acaba hic arastirdinmi ben genelde hep desensiz sade seyleri begeniyorum nevresimde bi iki tane renkli gerisini duz renk alcam sen diktircekmisin bide o kumasi.nerden bulcazki kiz aaa :62: :52:

fakire bakayım canm taksitlerim azalsın birazda:) arnica alacaktım iyi ki acele etmemişim.bende asla desenli diktirmem zaten çok zor bulurum beğenebileceğim deseni. düz renklerden diktiririm birkaç renk umarım maliyeti düşük olur bende hep denk geliyorum taç markasına ama almayı düşünmemiştim sonuçta asıl işi nevresim diye düşündüm ama onlarada bakayım bir :)

....................

çok hoşsun kısa ve net cevapların çok hoştu:):) içimi rahatlattın:) bende set falan alacağıma nevresim alırım daha iyi diye düşünüyordum. seramik konusunda şöyle duymuştum kullanışlı değil çabuk çatlar kırılır gündelik kullanmaya uygun olmaz diye yazılar okumuştum cnm

CANIMCIM NETİCEDE O sadece patates kızartan birşey DEĞİLKİ..
tavuk köfte plav rmik elvasına varana kdara birçok çeşit yapıyor üstelik ben gitti gidiyordan 290 tl ye aldım.. 350 ira vermedim..biz çalışan bayanlara kolaylık at yemeği o pişirsin zaten dakikalı ötüyor dakika dolunca sen o arada diğer yemeği yap o zaten senin yerine karıştıyor :1::1:

ayrca yatak örtümün üszerindeki parıltılar hiç belli değil o fotoda orjinaini görsen eminim almak için koşacaksın :) (şimdiden sölim fiyat biraz pahalı eben aldığımda 1200 dü shopping fest inirimi yaptır 1080 tl ye aldım ama taksitle alabiliyorsun canım ... )aynı modelden birde nevresim aldımki takım olsun beyaz beyaz is gibi sereyim istedim.. nevresesimde 430 dan 300 e imişti...
HOME sweet home yatakörtüsünün erbabı bence.. bende bir ablam vasıtasıyla tanıştım çok methetmişti..:38:eğer zamanın varsa bu yılki shopping festi bekle en azından %10 indirimli alıyorsun

bak bunu bilmiyordum cnm gerçekten o kadar çok işe yarıyor mu bende 350 diye biliyorum fiyatı o zman almaya karar verrism netten alayım bende senin gibi avmlerde pahalı oluyor çok

merhaba kızlar canlar:) ben çeyiz alışverişine başladım fakat aklıma takılan çok şey var bana yardımcı olur musunuz

1) şu pahalı süslü yatak örtülerinden almasam olmaz mı kızlar benim çok beğenerek aldığım şu örtüleri ilk gün falan kullansam kötü mü olur illa o pahalılardan mı almalıyım Eki Görüntüle 544280 Eki Görüntüle 544297 Eki Görüntüle 544298 Eki Görüntüle 544299 Eki Görüntüle 544304 Eki Görüntüle 544303

sırayla kendi aldıklarıma ve düşündüklerime göre cevaplamaya çalışıcam :))

1- fırfırlı allı pullu bir yatak örtüsüne bence hiç gerek yok bir kere sermek için o kadar para vermem. ama taçın 200 tl civarında sade ve şık örtüleri var ilerde yatak odam belli olunca ondan almayı düşünüyorum.
2-çaydanlık olarak 1 tane büyük boy korkmazdan aldım. Bir tanede 2 kişilik küçük bir çaydanlık alıcam
3-elektrikli eşya olarakda ben korkmaz, philips ve tefal markalardan aldım
4-baharatlık takımı almadım ama bende stantlı altılı bir takım almayı düşünüyorum
5-tencere olarakda taçın döküm tencere setini aldım. teflon da 2 tava birde pilav tenceresi aldım.
6- ben genelde tencere ve çkb olayını biraz abarttım:1: benim günlük 12 kişilik kütahya ve misafir içinde 12 kişilik aryıldız aldım bide 6 kişilik plastik olanından var:emir_bebek:
7-pike diktirme olayını bilmiyorum hiç ben hazır taç 64 tl . özdilek 75 tl ye kendime 2 tane , bir tanede misafir için aldım
8-canım gelin seti olayına hiç girmedim almayı düşünmüyorum ama annem çok ısrar ediyor kararsızım

biraz uzun oldu:)) kısaca internet büyük bir nimet iyi araştır indiirmleri takip et neler neler bulursunn:8: sana ve hepimize bu maratonda başarılar Allah Cc. kolaylık versin
:35:

canim senin dedigin gibi biraz daha sade ve daha uygun fiyatli evim nete gelmis outlete acele edersen yakalarsn heralde fiyati 211 tl :52:

örtüyü geç arkadaşım alma sakın. 6 yıl önce resmen 1 ev kirası verip aldım. 1 kere kullandım. her gün ser, topla, kaldır, geri ser.. çekilecek çile değil.

süpürge olarak bosch alma da ne alırsan al. benimki bozuldu, anneminki bozuldu. sonra buharlı aldım. buharlıyı sürekli kullanamayacağım için en ucuzundan king marka aldım (torbasız) bir kahrımı çekiyor ki anlatamam.

çatal matal olayına gelince, bizden kıymetli mi diyerek 1 yıldan sonra jumbolarımı günlük kullanmaya başladım. yarısını kutuda tutuyorum, yarısını günlük kullanıyorum.

diğer soruları unuttum:1:

sana katılıyorum bizden kıymetlimi bende öyle yaptım çatal bıcakları kullanıyorum ve ben yatak örtüsü almadım çünkü 2 tane ablam var onlar aldılar toplamda 2 kere bile kullanmamışlardır o fırfırlı saten yatak örtülerini:))) kullana bilecegin eşyaları al ben süpürge olrak phılıps maraton aldım.ve 1 tane çelik çaydanlıgım ve 1 tane tefal my tea var genelde my tea kullanıyorum çok misafir geldignden digeri ile birlikte kullanıyorum:)))) pike takımınıda dedgin gibi de olur yada outlet ürünlerden olur hani bazılarında hata belli olmayanlardan

1-Bence süslü gelin yatak örtülerinden almanıza gerek yok sonradan kullanılmadığını gereksiz olduğunu çok duydum güzel sade örtüler nevresim takımları bile o işi görüyor.
2-Porselen çaydanlıkta çayın tadını tam alamıyorum sanki ben bana göre çelik çaydanlık .
3-küçük ev aletlerinde braun,tefal ve bosch bana göre güzel philipsinde çok adını duydum daha uygun diğerlerine göre
5-Seramik tencereler şu aralar hep ön sıra tercihlerde satıcılarda çok öneriyor.Ben Çelik tencere ve teflondan şaşmıycam ama inat ettim :19: Çelik tencere jumbo,teflondada tefal kesinlikle.
6-Plastik saplı çatal-kaşık-bıçaklar çok kullanışsız gerçekten..ben jumbodan aldım 12 kişilik çok fazla çatal bıçak doluyo öyle ev sevmiyorum yarı yarı bölüşeceğim valla hem misafirlere hem kendim için kullanıcam benden kıymetlimi :9:

gelin yatak örtülerini bende sevmiyorum kabarık şatafatlı ne o öyle içime sinmez bende almicam onun yerine kendime renkli sade bir yatak örtüsü aldım.tencere olayında ise teflonun kullanışsız olduğunu duyduktan sonra vazgeçtim çelik ve döküm tencere alıcam yeterli bana çkb da ise ben misafire 12 kişilik günlüğede 12 kişilik aldım ve ayrıca kahvaltı içinde 6 kişilik aldım ben biraz takıntılıyım sanırım elektrikli ev aletleride bana göre şans işi gibi geliyor evde sinbo marka kullanıyoruz gayet kaliteli sanırım sinbo ve felix alıcam elektrikli süpürgem felix marka kullanışlı sessiz çalışanlardan aldım bakalım artık göreceğiz .

1)ev hanımı olacaksan o örtülerden alabilirsin ancak çalışan bir bayana göre kesinlikle değil.kaldır ser tüylü tüslü kocaman kim uğraşacak onunla :)

2)çaydanlık olarak emsan önerebilirm ben akdeniz marka aldım emsanla aynı model ve neredeyse aynı kalitede devrilmez çaydanlık.benim altı siyah emaye üstü siyah beyaz kırmızı porselen çaydanlığımda vr çk uyguna almıştım.Simay markası içimde kalmasın diye heves ettim aldım....istiyorsan al bence...

3)ben robotumu arzum almıştım güzelş sessiz açlışıyor süpürge olarak da rowenta nın dikey torbasız olanları güzel dediler.onlardan düşünüyorum rowentayı inceleyebilirsin.

4)Seramik baharatlkık güzel iyi yapmışsın benimkilerde seramik çeyiz de olmazsa olmaz hem kırmadığın sürece gayet uzun ömürlü...Yeni çıkan metalllerden de daha sağlıklı resmen elleyince pas kokuyorlar onlar.

5)Döküm ağır ve uzun ömürlü olur.Eğer yemekleri ksıık ateşte pişiriyorsan serasmik mükemmel ancak harlayan ateşte seramik tencerenin çk fazla dayanmayacağı söyleniyor satıcıları tarafından kısık ateşte kullanıma uygunmuş.Ona göre ayarlarsın artık hangisi sana uygunsa :)

6)Bende günlük takımları ahşap görünümlü sert mika saplı aldım...adisini alırsan elinde bile yıkasan soyulur paslanır iyisinden alırsan hiçbişey olmaz karacaya bakabilirsin beranrdoda da var renkli saplı gayet kaliteli görünüyorlar.

7)Evet pikeye çok vermişsin ancak pike bahar aylarında ve yazın çok kullanışlı oluyor.ben dinarsudan 50 Şer Tl ye aldım pikelerimi...10 tane kdr oldu ve bence de olmalı çk gerekli çünkü.pamuk saten çok kırışıyor insanı sinir ediyor. kullanımı zor açıkcası onun yerine pamuklu normal pike takımlarından al pişman olmazsın.

8)yeter cnaım neden yetmesin kii gösteriş için birşeyler doldurulmasına eve çok karşıyımm..ev bizim hayat bizm kime ne istediğin gibi döşe canım evini kimseye de bakma...iki gün sonra o süslü yata örtüsü danateller örtüler cafcaflı şeyler kaldırılıyor ya baza altına gardroba....

sırayla kendi aldıklarıma ve düşündüklerime göre cevaplamaya çalışıcam :))

1- fırfırlı allı pullu bir yatak örtüsüne bence hiç gerek yok bir kere sermek için o kadar para vermem. ama taçın 200 tl civarında sade ve şık örtüleri var ilerde yatak odam belli olunca ondan almayı düşünüyorum.
2-çaydanlık olarak 1 tane büyük boy korkmazdan aldım. Bir tanede 2 kişilik küçük bir çaydanlık alıcam
3-elektrikli eşya olarakda ben korkmaz, philips ve tefal markalardan aldım
4-baharatlık takımı almadım ama bende stantlı altılı bir takım almayı düşünüyorum
5-tencere olarakda taçın döküm tencere setini aldım. teflon da 2 tava birde pilav tenceresi aldım.
6- ben genelde tencere ve çkb olayını biraz abarttım:1: benim günlük 12 kişilik kütahya ve misafir içinde 12 kişilik aryıldız aldım bide 6 kişilik plastik olanından var:emir_bebek:
7-pike diktirme olayını bilmiyorum hiç ben hazır taç 64 tl . özdilek 75 tl ye kendime 2 tane , bir tanede misafir için aldım
8-canım gelin seti olayına hiç girmedim almayı düşünmüyorum ama annem çok ısrar ediyor kararsızım

biraz uzun oldu:)) kısaca internet büyük bir nimet iyi araştır indiirmleri takip et neler neler bulursunn:8: sana ve hepimize bu maratonda başarılar Allah Cc. kolaylık versin
:35:

cevapların için teşekkürler cnm bnm bende şimdi yazını okuyunca karar verdim taçın benim tarzıma uygun çok güzel yatak örtüleri var onlardan alayım bende:):):) korkmazdan aldığın çaydanlık pahalı mıydı cnm. plastik saplı çatal bıçak takımını nerden aldın bende alayım ekstradan bir takım şirinlerinden:)

cevabın ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim cnm. ilk gün dediğin gibi özel ama ben böyle dantelli süslü ışıltılı şeyleri pek sevmiyorum ondanda almak istemedim işte ama yine bilmiyorum ya belki orta halli birşey bulursam alırım ama çok pahalı anasını satayım:)

dediğin gibi çkb takımı 6 kişilk alayım o zman ama ne marka önerirsin her gün kullanılacağı için paslanmaması önemli olur

bak buna sevindim:) bende diktireyim o zman rahat rahat gönlüme göre peki arkdaşın kumaş olarak hangi markayı tercih etmişti cnm

seramik cnm biraz dayanıksız çabuk çatlayan nazik bir ürün olduğu için tereddütte kalmıştım aslında

canım ben sana bi fikir daha vereyim yatak örtüsü konusunda arkadaşım onu da diktirmişti :52::52: çok da güzel olmuş hatta o masa örtüsü ve peçetelerini bile diktirmişti ben beğendim açıkçası istediğini söylüyosun pulunu dantelini alıyosun dikiyorlar bide güzel süs ohhh mis :9::9: kumaş seçimi içinde taç evita var gittiğinde satıcı söyler zaten :34:

canım ben sana bi fikir daha vereyim yatak örtüsü konusunda arkadaşım onu da diktirmişti :52::52: çok da güzel olmuş hatta o masa örtüsü ve peçetelerini bile diktirmişti ben beğendim açıkçası istediğini söylüyosun pulunu dantelini alıyosun dikiyorlar bide güzel süs ohhh mis :9::9: kumaş seçimi içinde taç evita var gittiğinde satıcı söyler zaten :34:

iyi fikir ama maliyeti nasıl olur ki:)

sanırım tefalin fritözü konusunda bir anlaşmazlık var ben yanlış anlamadıysam biriniz actifry denen bir kaşık yağda kızartma yapan aletten diğeriniz ise nutricook denen pilavı,tavuğu vs. kendi pişiren zaman ayarı olan bir nevi tenceren bahsediyorsunuz?
ya da ben yanlş anlamış da olabilirim siz aranızda anlaşın:1:

cevapların için teşekkürler cnm bnm bende şimdi yazını okuyunca karar verdim taçın benim tarzıma uygun çok güzel yatak örtüleri var onlardan alayım bende:):):) korkmazdan aldığın çaydanlık pahalı mıydı cnm. plastik saplı çatal bıçak takımını nerden aldın bende alayım ekstradan bir takım şirinlerinden:)

$00267003_A119-Flora-Maxi-Caydanlik.jpg canım misafir için bunu aldım korkmaz büyük boyu altıncıcadden indirim çekiyle 69 tl ye almıştım
$a101.jpg bunuda homebravodan aldım küçük boy yanında sos tenceresiyle birlikte aldım ben 45 tlye falan düşmüştü şuan sanırım
$BSchafer-SHF31CKB-Porselen-catal-Kasik-Bicak-Takimi.jpg buda kahvaltı takımıma uysun diye almıştım 19 tl ye tedi diye bir mağza var bizim burda ordan aldım. ama genelde çoğu yerde var gezerken sende denk gelirsin inş:)

Back