- 6 Aralık 2021
- 14
- 5
- 16
- 24
- Konu Sahibi chionophile
-
Bence bir insan sevdigi değer verdiği birinin kalbini kırmak istemez. Bence hissettiklerinizi kendinize bile itiraf edemiyor olabilir misinizkalbini kırmak istemiyorum
Evet doğru söylüyorsun bu şekilde düşünmemiştim hiç çok fazla düşünüyorum bu konuda acaba bu yüzden miBence bir insan sevdigi değer verdiği birinin kalbini kırmak istemez. Bence hissettiklerinizi kendinize bile itiraf edemiyor olabilir misiniz
5,6 ay önce bir kere görüşüp konuştuk sonra bitirdim şimdi tekrar yazdı bana 1 ay falan olcak tekrar konuşmaya başlayalı 2 ya da 3 kere görüşmüşüzdür yüz yüze ama baş başa pek olmadı arkadaşlarda vardı hepNiye illa oldurmaya çalışıyorsun ki belli ki uyum yok ,his yok ..karşı tarafı da fazla oyalama bence .
Ve 5,6 ayda bir şey olmamışsa bir daha da olmaz zaten ..
Başbaşa konuşun biseyler paylaşmaya çalışın duygularınızdan emin olun eğer ki bisey hissetmezseniz güzel bir dille ifade edersinizEvet doğru söylüyorsun bu şekilde düşünmemiştim hiç çok fazla düşünüyorum bu konuda acaba bu yüzden mi
Yani demek istediğim 5,6aylık bir zaman dilimi var tanıdığınızdan beri ..5,6 ay önce bir kere görüşüp konuştuk sonra bitirdim şimdi tekrar yazdı bana 1 ay falan olcak tekrar konuşmaya başlayalı 2 ya da 3 kere görüşmüşüzdür yüz yüze ama baş başa pek olmadı arkadaşlarda vardı hep
Tamamdır çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinizYani demek istediğim 5,6aylık bir zaman dilimi var tanıdığınızdan beri ..
Bunun bir ayı aktif konuşuyor olabilirsiniz ,ama o heyecan geçmemiş size.
Mesela telefonda mesajını gördüğünüzde içiniz de bir merak,bir heyecan oluşuyor mu ?Yazdığınıza göre hayır ,aksine cevap bile vermek istemiyorsunuz .
Bence Kendinize son bir şans verin yalnız görüşün , yine tık yoksa, oyalamayın
6,7 ay önce arkadaşlar tavsiyesi üzerine biriyle tanıştım o zamanlar hiç istemiyordum direkt ama herkes çok ısrar edince bir kere görüşüp konuştum sonrasında karşı taraf uğraştı ama benden karşılık görmeyince sıkmadı bıraktı aylar sonra karşı tarafa başka birini ayarlamak istemişler o da bana bir şeyler hissettiği için red etmiş bunu duyunca kendime bir kere daha konuş bu sefer kestirip atmadan dedim şimdi konuşuyoruz düzgün güzel bir insan edepli terbiyeli namazında işinde gücünde benim gözümün içine bakıyor gerçekten tek bir lafımı ikiletmiyor bi kaç aydır konuşuyoruz ben yinede uzak konuştum o yüzden açılamadı bana ama hissediyorum yakın bir zamanda güzel bir şeyler ayarlayıp açılacak bana ben ona karşı bir şeyler hissediyorum mu bilmiyorum bazen kalbimde sıcaklık oluyor ama bazende hiç buluşmak ya da mesaja cevap vermek istemiyorum kendime diyorum ki acaba sev diye onu çok mu kendimi sıkıyorum biraz çünkü gerçekten bir şeyler hissetmeyi çok istiyorum ona karşı sizce ne yapmalıyım yani bir ilişki içine girersek severmiyim yoksa başta sevmeyen sonra da mı sevmez çünkü gerçekten onun kalbini kırmak istemiyorum hiç kötü niyeti olmadı bana karşı
Bende başlarda eşimle tanışmayı asla istemedim arkadaş çevrem çok istediği için konuştum bir kaç his yoktu sonradan oldu içime bir sıcaklık oldu beni en çok etkileyen bana karşı tavirlariydi. Hiç bir dediğimi ikiletmedi ne dediysem tamam dedi. Yani zamanla onun hareketleriyle bende aşık oldum ve sevdim. Sonuç evlilik 3.çocugumuzun doğmasına 13 gün kaldıve hâlâ eşim aynı bana karşı sevgi ve saygısı aynı şekilde devam ediyor.
Teşekkür ederim tavsiyenize uyacağımBaşbaşa konuşun biseyler paylaşmaya çalışın duygularınızdan emin olun eğer ki bisey hissetmezseniz güzel bir dille ifade edersiniz
Maşallah maşallah kızBende başlarda eşimle tanışmayı asla istemedim arkadaş çevrem çok istediği için konuştum bir kaç his yoktu sonradan oldu içime bir sıcaklık oldu beni en çok etkileyen bana karşı tavirlariydi. Hiç bir dediğimi ikiletmedi ne dediysem tamam dedi. Yani zamanla onun hareketleriyle bende aşık oldum ve sevdim. Sonuç evlilik 3.çocugumuzun doğmasına 13 gün kaldıve hâlâ eşim aynı bana karşı sevgi ve saygısı aynı şekilde devam ediyor.
Zaten ben ona her şeyi belli ederek konuşuyorum hiç bir zaman duygularımdan emin olmadan umut vererek konuşmamda o da bunu farkında zaten bence mesafemiz hep ayarlı yani bugün çıkıp ben aynı duyguları paylaşamıyorum desem ona sürpriz olmaz ama ben hemen böyle bitirmek istemedim bu güzel duyguları besleyen birine karşı o yüzden sordumKarşınızdaki sizin oyuncağınız değil.
Emin değilseniz oyalamayı bırakın.
Evet oldurmayı çok istiyorum zaten ama hani sanki bu sevgi aşk hep bi anda mı oluyor illa bazen insanlar birbirini tanıdıkça zaman geçirdikçe sevmez mi eğer seve bilirse insan zamanla ben böyle güzel duygular hisseden birini sevmeyi çok isterim o yüzden soruyorum gerçekten pek bir deneyimim olmadığı için bilmiyorum zamanla olur mu yoksa başta olmazsa hiç mi olmaz diyeBana da oldurmaya çalışıyormussunuz gibi geldi. Merhametlisiniz o yüzden o çocuk üzüldüğü için konuşuyor gibi geldiniz bana. Ayrıca mesajı gelince cevap vermek dahi istememek bunlar sevmediğinizin kanıtı yada bir şeyler hissetmediğinizin. Mesajı gelince heyecanlanır? Ne bileyim arayınca yüzünü görünce gülücük oluşur insanda. Ben 3 yıllık sevgilimle bile ne zaman buluşsam arasa heyecandan kalbim duracak gibi oluyor. Yüzümde gülücük eksik olmuyor. Bence iyice düşün. Duygularından emin ol. Eğer sevmiyorsun sevemiceksen boşuna umut verme çocuğa.
O zaman biraz daha şans ver kendine. Madem karşıdaki de biliyor. Başbaşa bir şeyler yapın. Sohpet edin, sinemaya gidin, yemek yiyin. Ne bileyim bulun bir şeyler. Onu yakından tanımaya başla. Ortak noktalarınıza odaklan. Sana tavırlarına sana karşı nazikliğine sevgisine odaklan. Eğer hala olmuyorsa vardır bir hayırZaten ben ona her şeyi belli ederek konuşuyorum hiç bir zaman duygularımdan emin olmadan umut vererek konuşmamda o da bunu farkında zaten bence mesafemiz hep ayarlı yani bugün çıkıp ben aynı duyguları paylaşamıyorum desem ona sürpriz olmaz ama ben hemen böyle bitirmek istemedim bu güzel duyguları besleyen birine karşı o yüzden sordum
Heyecanım olmadı ama sadece yanında biraz utanıyorum birde anlatırken ya benim bu konuda hiç deneyimim yok ben 22 o 26Heyecan olmalıydı bence bu kadar zaman içinde ya yoksa zorlamaya da gerek yok sanki, yaşlarınız kaçtı?
O zaman biraz daha şans ver kendine. Madem karşıdaki de biliyor. Başbaşa bir şeyler yapın. Sohpet edin, sinemaya gidin, yemek yiyin. Ne bileyim bulun bir şeyler. Onu yakından tanımaya başla. Ortak noktalarınıza odaklan. Sana tavırlarına sana karşı nazikliğine sevgisine odaklan. Eğer hala olmuyorsa vardır bir hayır
Teşekkür ederim öyle yapacağımO zaman biraz daha şans ver kendine. Madem karşıdaki de biliyor. Başbaşa bir şeyler yapın. Sohpet edin, sinemaya gidin, yemek yiyin. Ne bileyim bulun bir şeyler. Onu yakından tanımaya başla. Ortak noktalarınıza odaklan. Sana tavırlarına sana karşı nazikliğine sevgisine odaklan. Eğer hala olmuyorsa vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?