Aa arkadaşım da öyle dedi, seni engellemesinin nedeni sana acı çektirmek, bir nevi ego tatmini yapıyor, ben bile bir erkek olarak öyle yaptığım zamanlar oldu ne kadar sevsem de dedi. O beni engelleyince benim fotoğrafımı durumumu görebiliyor ama ben onunkini göremiyorum. Kafamda bitirmeye çalışıyorum 1 aydır ama araya kalp girince olmuyor gibi
Yaa onun olması için bolca yaşanmışlık, tutkulu aşk, paylaşım olması lazım. Ne kadar anınız var ne kadar iz bırakır. Sana öyle geliyor. Bir daha 18 olmayacaksın. Gez, toz, arkadaşlarınla vakit geçir, sosyal ol, sevgiliye vakit kalmayacak kadar dolu olsun hayatın. Ne gerek var, kendini yedin diyelim yalvardı geri döndü. ı -ıh eski sevgiliye dönmek ev t shirtüyle sokağa çıkmaya benzer. Tanıdık bildik ama huzursuz. Hayatının sonuna kadar adını sayıklamaya değecek ne yaptı bu adam. Sen kendini ona layık mı görüyorsun, çocuk daha ya erkekler geç olgunlaşıyor bir de. Valla 18 yaşında bir çocuk vardı, çıkıyorduk göya ama ne bileyim ben kör kütük aşık da değildim. Öyle bitti sonra. Şimdi düşündüm empati yapmak için. Hiç pişman değilim, şu anki sevgilimi de çok seviyorum. Bir iki ilişki yaşamak iyidir. Ne istediğini, ne istemediğini, ne hissettiğini, neyle mutlu olacağını bilir sonraki seçimlerini ona göre yapar doğru insanı bulursun. İlk sevgilisiyle kim evlenmiş kim hala aşkından ölüyor, çok efsanevi 1-2 tanedir. Emsallerine bak. Annen bile babanın ilk sevgilisi değildir. Takma kafanı, onu takip etmeyi bırak. Unutmana izin ver..
İstisna ama onlar hep. :) Bir acıyı bölüşmek, bir durumu göğüslemek, ortak sorumluluk, sorunları aşmak benim birikimden kastım bu. Düğüne bayrama gelen çok olur sen ölen var de yok olur derler. İyi anı biriktirip, gezip tozmak kolay. Hoş..Ne bileyim her gün beraberdik her yeri gezdik neredeyse şehir dışına bile çıktık diyebilirim. Çok çok anımız oldu çok anı sığdırdık 1 seneye. Annem babamın ilk sevgilisi ama şimdi kendimi daha fazla depresyona sokmayayım...... Ben de öyle diyordum yaşıtlarım hep çocuk gibilerdi amaan ne sevgilisi diyordum ama bu başkaydı bu yüzden aşık olmuştum belki de. Küçüklüğünde çok şey yaşamış bu yüzden çok olgun davranıyordu. Tabii şimdi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim dengesiz baya. Kurslara yazılmam iyi olur belki
Seni engellemesinin nedeni seni hiç sevmiyor oluşu bence. Sevse neden ayrılsın ve üstüne bir de engellesin? Biraz düz bak olaya. Altında bir şeyler arama.
Zaten açık açık söylemiş istemediğini. Başka bir durum olamaz. İlgisi, sevgisi bitmiş. Şimdi inanmak zor gelse de ilerde gerçekten bu hallerine güleceksin.
Ve bir de iyi ki aşk acısı yaşamışım, iyi ki tecrübe etmişim diye sevineceksin. Böyle şeyleri çok genç yaşta yaşamak daha iyidir. Seni kendine getirir.
Bu arada imlaya dikkat edişin de gözümden kaçmadı. Güzel yazıyorsun ekleri; gerektiği gibi, kurallarıyla. Bu yüzden seni tebrik ederim. Buna dikkat etmeyen tipler çok cahil geliyor bana. Seni n güzel güzel yazışını görünce çok sevindim o yüzden. Bu kız aşk acısını da atlatır ve nice erkeği de yeniden sevip çok mutlu olur gayet diye düşündüm.
Zamanla olacak.
İstisna ama onlar hep. :) Bir acıyı bölüşmek, bir durumu göğüslemek, ortak sorumluluk, sorunları aşmak benim birikimden kastım bu. Düğüne bayrama gelen çok olur sen ölen var de yok olur derler. İyi anı biriktirip, gezip tozmak kolay. Hoş..
Ben demiyorum ki kötü şey olsa kaçardı ama paylaşımınız bu kadar. Pek ala başkasıyla da gezilir.
Kurs iyi fikir, sosyalleş alabildiğine ama tabi saçmala demiyorum. Gerçekten sosyal şeylere katıl, unutursun biter. İleride şükredeceğin bir eşin olur inşallah.
Kendine cici bak, sevgiyle kal. Ben kaçar. :)
Aynen ya.daha cok gencsin, 25 -26 yaslarina gelince simdi uzuldugune gulumseyerek hatirlayacaksinherseyin ilaci zaman
DAHA 13 YAŞINDA BİR ÇOCUKMUŞSUNUZ ZATEN İLK ÇIKTIĞINIZDA.
Sıkılmış olmanız ve bişeyleri tüketmiş olmanız çok doğal.
Daha kimler kimler çıkacak karşına.
13 mü? yok yahu 18 yaşındayım, 1 sene çıktık[/QUOT
Sorry!! yanlış anlaşılma oldu kusura bakma canım.
Yaşın daha çok genç.Tavsiyem aklından,kalbinden çıkarmadan başkasıyla başlamaman.
Arkadaşlarım adını söyleyince gözleri doluyor ama takmıyormuş gibi yapıyor dediler. Kafası karışık seni seviyor ama mutlu olamayacağınıza inandığı için adım atmıyor başkasıyla mutlu olabileceğini sanıyor diyorlar her kafadan bir sürü ses çıkıyor . Bunaldım ben de. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar oluyor. Keşke sizin kadar güçlü olsam ben de