Ohooo o kadar yolun başındasın ki... Bende senin yaşlarındayken birini deli gibi sevmiştim. Senin gibi ondan başka kimseyi sevemem sanıyordum. Şimdi o düşüncelerimi hatırlayıp gülüyorum sadece. Seneler seneler geçti... Ne sular aktı o köprünün altından1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?
Zamanla gerçekten unutuluyor bende aynı yastayım ama güleceksin bu günlere ve hiç bir sey hissetmeyeceksin o kisiye karsı..1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?
1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Bence hiccc takma abla tavsiyesi1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Bu arada bu başkasıyla mutlu olabilme düşüncesi onun kafasına nerden yerleşti hiç sorgulamadınız mı? Bana kalırsa hayatına başka birisi girmiş onun. Kafasını karıştıran biri var. Bu yüzden sizi engellemiş olabilir.Arkadaşlarım adını söyleyince gözleri doluyor ama takmıyormuş gibi yapıyor dediler. Kafası karışık seni seviyor ama mutlu olamayacağınıza inandığı için adım atmıyor başkasıyla mutlu olabileceğini sanıyor diyorlar her kafadan bir sürü ses çıkıyor . Bunaldım ben de. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar oluyor. Keşke sizin kadar güçlü olsam ben de
1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.