- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
Ohooo o kadar yolun başındasın ki... Bende senin yaşlarındayken birini deli gibi sevmiştim. Senin gibi ondan başka kimseyi sevemem sanıyordum. Şimdi o düşüncelerimi hatırlayıp gülüyorum sadece. Seneler seneler geçti... Ne sular aktı o köprünün altından 3 yıldır başka biriyle birlikteyim onu deliler gibi seviyorum ve yakında düğünümüz var kısmetse. Bu hayatta sen de dahil, eski sevgilin de dahil unutulmayacak kimse yoktur. Unutamamak insanın doğasına aykırıdır. Öyle unutamadan yaşasak hayatımıza devam edemezdik. Üzülmekte haklısn ama çok da abartma. Bir gün onu unutacağını, bugünlerini gülerek hatırlayacağını ve günün birinde kaderindeki adamı bulup çok sevip evleneceğini bilerek yaşa.. Hiçbir ilişkiyide zorlama her zaman gururlu ol. Hiçbir erkek için gururunu ayaklar altına alma. Olmuyorsa olmuyordur diyebil. Önündeki maçlara bak. Ne demiş Marilyn Monroe; "İyi şeyler bitmeli ki daha iyileri başlayabilsin"1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?