Birini çok sevdikten sonra başkasıyla mutllu olabilen var mı?

1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?
Ohooo o kadar yolun başındasın ki... Bende senin yaşlarındayken birini deli gibi sevmiştim. Senin gibi ondan başka kimseyi sevemem sanıyordum. Şimdi o düşüncelerimi hatırlayıp gülüyorum sadece. Seneler seneler geçti... Ne sular aktı o köprünün altından :KK48: 3 yıldır başka biriyle birlikteyim onu deliler gibi seviyorum ve yakında düğünümüz var kısmetse. Bu hayatta sen de dahil, eski sevgilin de dahil unutulmayacak kimse yoktur. Unutamamak insanın doğasına aykırıdır. Öyle unutamadan yaşasak hayatımıza devam edemezdik. Üzülmekte haklısn ama çok da abartma. Bir gün onu unutacağını, bugünlerini gülerek hatırlayacağını ve günün birinde kaderindeki adamı bulup çok sevip evleneceğini bilerek yaşa.. Hiçbir ilişkiyide zorlama her zaman gururlu ol. Hiçbir erkek için gururunu ayaklar altına alma. Olmuyorsa olmuyordur diyebil. Önündeki maçlara bak. Ne demiş Marilyn Monroe; "İyi şeyler bitmeli ki daha iyileri başlayabilsin" :KK66:

Yasın çok küçük be canım senin yaşlarında genelde böyle hisseder genç kızlar zamanla olgunlaştıkça aklına bile gelmeyecek inan bize :)

Yaşamın tadını çıkar

1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?
Zamanla gerçekten unutuluyor bende aynı yastayım ama güleceksin bu günlere ve hiç bir sey hissetmeyeceksin o kisiye karsı..

hayatında olan ınsan hep en sevdıgın olacak ve ondan öncekılerı hep boşluk, heves olarak göreceksın :=) düzen bu sekılde çünkü

Hep öyle sanır insan, sonra ne aptalmışım diye güler kendine :)

Daha kaç kez seveceksin dur bakalım.

vardir ama ben degilim o bosandim ve 1 sene olcak nerdeyse ayrilali ama ben onu insanlara ne kadarda onu sevmiyorum unuttumda desem kalbimmm onun icin hala carpiyor malesef unutamiyorum ve baskasiylada mutlu olcama inanamiyorum

Ben varim... cok sevmistim cok ama cok asiktim. İki yil surdu her sey mukemmel di benim gozumde tabi. Bi anda bi kavga cikardi yok yere uzatti bitirdi. 9 ay kendimden gecmis vaziyette leyla gibi dolastim. Ama gururumdan da taviz vermedim. Sonunda karsima yeni biri cikti. Tabi korkuyodum hayatima almaya ama o bi sansi haketmksti. Basta sevemedim. Hep kusur aradim. İki yildir birlikteyiz ama ona ne zaman bu kadar kapildim hatirlamiyorum. He oburu dersen bana aylar sonra pisman oldugunu soyledi. Ama guvenim sarsilmisti artik. Simdi cok mutluyum Allah yuzume guldu. Yakinda sozum var insallah :) yani kendi degerinizi yitirmeyin hep guclu olun guclu olan kazaniyor bu dunyada.

Benim esimden önce sevdigim ve uzun iliskiler yasadigim sevgililerim oldu.
Ama ilk Tinoma asik oldum, o yüzden evlendim zaten.
Ablacim. Bende öyle cok kilolar verip depresyonlara girmistim o iliskilerim bittiginde, inan bana suan yüzlerini hatirlamiyorum bile. O kadar garip ki silinip gidiyorlar bir süre sonra. Gececek sadece zaman lazim, ve dikkatini dagitacak seyler. Merak etme, gececek..

Kendi durumundan daha kötü durumu düşünerek rahatlayabilirsin. Ama zamanın ne getireceğini bilemeyiz o yüzden üzülmemeye çalış. Hatta yalnızlığın tadını çıkart. Bak misal ben biraz önce kavga ettik kötüyüm ne gerek var bunlara

Ben :) oncelikle seni artik sevmedigini istemedigini kabullenceksin. 5 yil cikip baskasiyla evlenenler de var sozunun tercumesi ee nolmus ayrildiysak cok da seyimde dir. Onun seni sevmedigini kabullenince etrafina goz gezdirceksin ve senin sevmeni gectim seni gercekten seveni bulunca musmutlu olcaksin. Mutluluklaaar...

Bence hiccc takma abla tavsiyesi

Yıllar sonra unutacaksın bu günleri. Ve ayrıca evet başkasıylada mutlu olacaksın. Şuan yaşadığın şey normal ama bir süre sonra bitecek.

Arkadaşlarım adını söyleyince gözleri doluyor ama takmıyormuş gibi yapıyor dediler. Kafası karışık seni seviyor ama mutlu olamayacağınıza inandığı için adım atmıyor başkasıyla mutlu olabileceğini sanıyor diyorlar her kafadan bir sürü ses çıkıyor . Bunaldım ben de. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar oluyor. Keşke sizin kadar güçlü olsam ben de
Bu arada bu başkasıyla mutlu olabilme düşüncesi onun kafasına nerden yerleşti hiç sorgulamadınız mı? Bana kalırsa hayatına başka birisi girmiş onun. Kafasını karıştıran biri var. Bu yüzden sizi engellemiş olabilir.

çok klişe gelecek sana o zaman bana da saçma gelirdi ama karşına daha kimler çıkacak ooooo :) bu günleri hatırlayıp güleceksin

tüm mesajları okuyamadım, belki yazılmıştır
bir laf vardır
insan ilk aşkını son, son aşkını da ilk aşkı zannedermiş

ileride birini sevdiğinde diyeceksin ki
ben daha önce hiç sevmemişimHoppasevgi nedir şimdi anladım
ondan ayrılıp başkasıyla çıkarsan yine aynı şeyi düşüneceksin

şimdi içinden diyorsundur ki
buradakiler beni anlamıyor
çok seviyorum çoookkkk

ama canım anlıyoruz
hepimiz bir zamanlar 18 yaşındaydık
ve
hemen hemen hepimiz bu yollardan geçtik :KK39:

Unutamayacaksın.. Çünkü onunla kurduğun hayalleri onunla yaşayamadın. İçinde ukde olarak kalacak...

kesinlikle var.. ben :)
6 yıldan sonra başkasıyla evlendim..
dünyada herşeyin olabileceğini düşünürdümde benim onu unutup başkasıyla mutlu olabileceğimi düşünmezdim..
ama oluyor işte.. Allah nasıl sevme hissi vermişse unutma kabiliyetide vermiş.. yoksa bu dünya yaşanmaz bir yer olurdu..
sen sanıyor musun herkes ilk aşık olduğu insanla evlendi.. yada ilk aşık olduğu insanla evlenemedi diye mutsuzluktan öldü:)
yok öyle bir dünya :)
merak etme çookta mutlu olacaksın tekrar seveceksin..
ama şuan zamana ihtiyacın var..
en önemliside onu unutmadan çivi çiviyi söker mantığıyla hareket etme.. ters teper daha da çok bağlanırsın..
kendine biraz zaman ver.. ve başka şeylere yönel..

Hepinize çooook ama çok teşekkür ederimm sayenizde o kadar iyi hissediyorum ki... Beni sevmeyeni ben hiç sevmem aman canım diye hareket etmeye başladım çok sağolun :KK24: Tabii hala bakıyorum profiline ama olsun alışkanlık olmuş bende, o ruh halinden kurtuldum çok şükür. Aklıma gelse bile hemen burayı açıp okuyorum, beni sevmeyen biri için neden hala üzüleyim ki deyip yoluma devam ediyorum :cool: Annemle konuştum Fransızca ve bateri kursuna yazılacağım bu pazartesi. Hepinize o kadar çok teşekkür ediyorum ki. Arkadaşlarımın veremediği morali siz verdiniz, olmayan ablammışsınız gibi okudum hepinizin mesajlarını. Daha çok gencim ve önümde çok yıllar var, biliyorum. Saçımı da değiştireceğim hatta şu an saç rengi bölümüne geçiş yapacağım bunu yazdıktan sonra, hepinize iyi günler dilerim :KK15:

X