Sevgi sadece bir kişiye karşı hissedilebilen, tek kullanımlık bişey değil ki.
Çok gençsin daha kimler girecek hayatına, kimler çıkacak. Sevecek, sevileceksin...
Kaç kişi için bundan öte bir sevgi olamaz dediğimi hatırlamıyorum bike. Her seferinde sevdim, aşık oldum, sıkıldım, anlaşamadım, bitti...
Senin için yazdığım şiir kitabını at dedi de atamadım. Bana verdiği ilk papatya bile masamın üstünde duruyor hala. Arkadaşına öyle dediği halde benim içimde hala bir umut var. Ne kadar anı biriktirmişiz, düdüklü tencere görünce bile bi anımız geliyor aklıma. Unutmak için ne yapmalıyım ya da en azından takıntı halinden kurtulmak için?
Dünyadaki tek erkeğin, seni mutlu edecek tek insanın o olmadığını kabullen önce..
Yaşadığınız ilişki çocukça bir masumiyet içeriyormuş anladığım kadarıyla. Bundan sonra yaşayacağın ilişkiler muhtemelen böyle olmayacak, buna hazırlıklı ol. Sen artık genç bir kadın olacaksın, daha olgun daha rayında ilişkiler yaşayacaksın. O da genç bir adam olacak aynı şekilde.
Bırak hepsi güzel bir anı olarak kalsın hayatında. Unutmaya çalışma, çabalama. Koy bir kenara orda dursun anıların. Acın geçmeye başlayınca gülümseyerek hatırlayacaksın hepsini.
zaman geçsin,adını bile zor hatırlarsın :) daha yeni olduğu için sana öyle geliyor. sana tavsiyem; çocuğun ne yapıp ettiğini takip etme artık
ben! daha geçen yıl onun için yanıp tutuşurken, gözlerine bile bakamazdım heyecandan konuşamaz yanında yemek bile yiyemezdim. ama noldu, şimdi ikimiz de başkalarıyla çok mutluyuz. hatta aynı ortamda bulunmamız gerekiyor kırk yılda bir de olsa, hiç etkilenmiyorum.