Birini çok sevdikten sonra başkasıyla mutllu olabilen var mı?

ben :)
3 yıl boyunca aşk acısı çektim deli gibi.
şimdi diyorum ki ne kadar da çocukmuşum.
şimdi başkasına çok aşığım, çok seviyorum .
daha kimler çıkacak karşına. hiçbir erkek için kilo kaybetmeye değmez.
bunu şuan anlamazsın belki ama . bir tavsiye istiyorsan sakın onunla iletişim kurma.
sakın .
biraz sabret ne güzel günler göreceksin kimbilir :)

Psikoloji konusunda güçlüyüm, soğukkanlıyım hatta. Yemek yiyorum ama midem bulanıyor kalkıyorum masadan bunu da çözemedim güçsüz hissediyorum. Ben o iletişimi kurdum işte ayrıldıktan sonra. Normal konuştuk arkadaş gibi, tekrar olmaz ben eskisi gibi hissetmiyorum sana karşı dedi, engelledi bu senin için daha iyi dedi. Bir sonraki gün de ben seni çok sevdim diye yazı paylaşmış. Eskisi gibi hissetmeyen biri nasıl bunu yazsın ki diye kendimi avutuyordum, arkadaşına bir hafta önce 'başkasına ihtiyacım vardır belki' demiş. Çok garip ne yapaya çalışıtğını çözemedim

Aynı üniversitede olacağız büyük ihtimal. Yeni dostlar edineceğim diyorum da o gözümün önünde oldukça hiç unutamazmışım gibi. Şimdi bile sanki hala sevgilim varmış gibi hissediyorum. Bir insan neden bir hafta önce 'ben seni çok sevdim' diye paylaşım yaparken bir hafta sonra arkadaşına 'başka birine ihtiyacım vardır belki' der? Unutmak için mi yoksa kafası mı karışıktır?
Ki bana eskisi gibi hissetmiyorum dedi ayrıldıktan sonra. Hiçbir şey yazmamıştı, sonra seni çok sevdim, sonra da başkasına ihtiyacım vardır belki diyor. Bunun anlamı ne?

dengesiz demek ki boşver. ben ,beni aldatan, evlenecekken vazgeçen kişiyle birlikte çalışıyordum. ilk gün sıkıntı oldu. sonra takmadım bile

dengesiz demek ki boşver. ben ,beni aldatan, evlenecekken vazgeçen kişiyle birlikte çalışıyordum. ilk gün sıkıntı oldu. sonra takmadım bile

Arkadaşlarım adını söyleyince gözleri doluyor ama takmıyormuş gibi yapıyor dediler. Kafası karışık seni seviyor ama mutlu olamayacağınıza inandığı için adım atmıyor başkasıyla mutlu olabileceğini sanıyor diyorlar her kafadan bir sürü ses çıkıyor . Bunaldım ben de. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar oluyor. Keşke sizin kadar güçlü olsam ben de

Aynı üniversitede olacağız büyük ihtimal. Yeni dostlar edineceğim diyorum da o gözümün önünde oldukça hiç unutamazmışım gibi. Şimdi bile sanki hala sevgilim varmış gibi hissediyorum. Bir insan neden bir hafta önce 'ben seni çok sevdim' diye paylaşım yaparken bir hafta sonra arkadaşına 'başka birine ihtiyacım vardır belki' der? Unutmak için mi yoksa kafası mı karışıktır?
Ki bana eskisi gibi hissetmiyorum dedi ayrıldıktan sonra. Hiçbir şey yazmamıştı, sonra seni çok sevdim, sonra da başkasına ihtiyacım vardır belki diyor. Bunun anlamı ne?

Başkasına ihtiyacı vardır sadece. Bir insanla bir ömür geçirme fikri ürkütmüştür, rahatsız etmiştir belki onu. Başka insanlar tanımak, farklı ilişkiler yaşamak istemiştir.. Bu çok doğal aslında.

Bak sana liseden arkadaşlarımı anlatayım. Lisede 4 sene bıyunca bşrliktelerdi. Üniversiteye de birlikte başladılar birinci sınıf bitmeden ayrıldılar. İkisi de başka insanlarla oldular, iletişimleri kesildi, görüşmediler falan. Lise toplantılarında bile biri gelirse diğeri gelmiyordu. Tam 8 sene sıfır iletişimden sonra bir araya geldiler, iki ay içinde evlendiler. Şimdi bir bebekleri bile var.

Ben de aynı şekilde lise sonda başladığım ilişkimi üniversite 3. Sınıfa kadar sürdürdüm. Sonra bitti. Hayatıma başkaları girdi, birliktelikler yaşadım. Sonra eşimle tanıştım, uzun bir süre de onunla birlikte olduk ve evlendim. O sevgilimden çok farklı karakterde bir adamla evliyim şu an ve çok mutluyum. İyi ki önceki ilişkimi sürdürmek gibi bir hata yapmamışım diyorum şimdi. Onu da gülümseyerek hatırlıyorum sadece. Çocukmuşuz diyorum.

16 yaşındayken çocuğun birini çok seviyorum sanıyordum. Ayrıldık şimdi 20 yaşındayım başka biriyle çok daha mutluyumm asıl aşk buymuş

Psikoloji konusunda güçlüyüm, soğukkanlıyım hatta. Yemek yiyorum ama midem bulanıyor kalkıyorum masadan bunu da çözemedim güçsüz hissediyorum. Ben o iletişimi kurdum işte ayrıldıktan sonra. Normal konuştuk arkadaş gibi, tekrar olmaz ben eskisi gibi hissetmiyorum sana karşı dedi, engelledi bu senin için daha iyi dedi. Bir sonraki gün de ben seni çok sevdim diye yazı paylaşmış. Eskisi gibi hissetmeyen biri nasıl bunu yazsın ki diye kendimi avutuyordum, arkadaşına bir hafta önce 'başkasına ihtiyacım vardır belki' demiş. Çok garip ne yapaya çalışıtğını çözemedim
canım altında bir şey arama . çünkü gerçekten bir şey çıkmıyor altından.
dengesizliği had safhada .
ne demeye çalıştı. bana mı söyledi diye diye kendine zarar veriyorsun.
sen ondan uzak dur. o seninle elbet iletişim kuracaktır.
iletişim kurduğunda da sakın adım atma.
bak nasıl geliyor peşinden.
gerçi gelse bile bir şey değişmemeli senin için.
çok güzel günler göreceksin.
biz burada sana fikir veriyoruz. dinle sen bizleri. pişman olmayacaksın

Başkasına ihtiyacı vardır sadece. Bir insanla bir ömür geçirme fikri ürkütmüştür, rahatsız etmiştir belki onu. Başka insanlar tanımak, farklı ilişkiler yaşamak istemiştir.. Bu çok doğal aslında.

Bak sana liseden arkadaşlarımı anlatayım. Lisede 4 sene bıyunca bşrliktelerdi. Üniversiteye de birlikte başladılar birinci sınıf bitmeden ayrıldılar. İkisi de başka insanlarla oldular, iletişimleri kesildi, görüşmediler falan. Lise toplantılarında bile biri gelirse diğeri gelmiyordu. Tam 8 sene sıfır iletişimden sonra bir araya geldiler, iki ay içinde evlendiler. Şimdi bir bebekleri bile var.

Ben de aynı şekilde lise sonda başladığım ilişkimi üniversite 3. Sınıfa kadar sürdürdüm. Sonra bitti. Hayatıma başkaları girdi, birliktelikler yaşadım. Sonra eşimle tanıştım, uzun bir süre de onunla birlikte olduk ve evlendim. O sevgilimden çok farklı karakterde bir adamla evliyim şu an ve çok mutluyum. İyi ki önceki ilişkimi sürdürmek gibi bir hata yapmamışım diyorum şimdi. Onu da gülümseyerek hatırlıyorum sadece. Çocukmuşuz diyorum.

Bana bir tartışmamızda 'biz ayrılsak da, başka birileriyle de olsak, en fazla 1 sene sonra tekrar birbirimizi buluruz' demişti. Belki o üniversiteye geçince değişti başka insanlar gördü bilmiyorum. Açıkça sordum, gördüğün hoşlandığın birisi olabilir, bunu bana söyle ki kafamda soru işareti kalmasın dedim, ben o kadar şerefsiz biri değilim dedi. Tek korktuğum şey aynı üniversiteye geçmek aslında.
Etrafımdakilere bile hayırlısı demeyi yasakladım herkes yanıma gelip hayırlısı diyor. Öyle deyince olmayacakmış gibi... Gurur denen şey kalmadı zaten, bir adım atsa bana mı geliyordun diye ona doğru koşacağım da görmüyorum 1 aydır. Umarım şu durumdan çıkarım kısa zamanda..

1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?
18 yaş kavak yelleri, dünyayı sevgili sanmalar... Yanlış anlama yaşı küçümsemiyorum ama bir 5 sene sonra hatırla forumda bi kız vardı amaaan demişti bana diye. :) Geir dönük düşününce çok şükür ayrılmışız da dersin, ay salaklığıma doymayayım da dersin.. Baktıkça takarsın, beyninden çıkart onu. Doğru insanlar, doğru ilişkiler zorlamaz. Yapboz parçası gibi birbirine oturur, ne gerek var 18 yaşında kendini hırpalamaya hayatı zehretmeye.
istisnai güzel ilişkiler var erken yaşta başlayan ama istisna. Önüne bak bir daha 18 olmayacaksın.
Anne babası ölüyor da yaşıyor millet, sevgili de neymiş.. Hiç kimse olmazsa olmaz değildir, olsa güzel olur insanlar vardır.
Şu an kimsenin olamayacağını düşünmen senin güzel bir insan olduğunu gösterir, ordan oraya koşmuyorsun.
Eh bekle, önce içindeki bitsin sonra kalbin boşken yeni birini elbet seversin.
Kıymetini bilecek, çok sevecek insanlar çıkar inşallah karşına.
Çok çok büyük değilim senden ama böyle olacağına yemin ederim. :KK66:

canım altında bir şey arama . çünkü gerçekten bir şey çıkmıyor altından.
dengesizliği had safhada .
ne demeye çalıştı. bana mı söyledi diye diye kendine zarar veriyorsun.
sen ondan uzak dur. o seninle elbet iletişim kuracaktır.
iletişim kurduğunda da sakın adım atma.
bak nasıl geliyor peşinden.
gerçi gelse bile bir şey değişmemeli senin için.
çok güzel günler göreceksin.
biz burada sana fikir veriyoruz. dinle sen bizleri. pişman olmayacaksın

Ayrıldığımız halde 4 günde bir hatır soruyordu zaten bugün 6. gün ve onda engelliyim. İçimdeki sıkıntı gitsin diye yazdım sizin fikirleriniz çok önemli benim için. İnşallah güzel günler çok uzakta değildir benim için

1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?
aman ben varım işte:KK53: çok sevmiştim ölüyordum aşkımdan ayrıldık hayatıma kimseyi sokmam dedim üç sene geçti şimdiki sözlümle tanıştım şimdi o şahsın adını sorsan hatırlamam yani aşktan kimse ölmüyor şekerim :KK14:

Ayrıldığımız halde 4 günde bir hatır soruyordu zaten bugün 6. gün ve onda engelliyim. İçimdeki sıkıntı gitsin diye yazdım sizin fikirleriniz çok önemli benim için. İnşallah güzel günler çok uzakta değildir benim için
acı çekip çekmediğine bakıyordur aklı sıra.
eğer sevseydi 6 gün boyunca engelleyemezdi.
biz kızlar fazla anlam yüklüyoruz erkeklerin hareketlerine.
biraz acımasızca konuşuyorum ama olaylara iyi yönünden bakmamak lazım.
kafanda bitirmen gerekiyor biraz da .

18 yaş kavak yelleri, dünyayı sevgili sanmalar... Yanlış anlama yaşı küçümsemiyorum ama bir 5 sene sonra hatırla forumda bi kız vardı amaaan demişti bana diye. :) Geir dönük düşününce çok şükür ayrılmışız da dersin, ay salaklığıma doymayayım da dersin.. Baktıkça takarsın, beyninden çıkart onu. Doğru insanlar, doğru ilişkiler zorlamaz. Yapboz parçası gibi birbirine oturur, ne gerek var 18 yaşında kendini hırpalamaya hayatı zehretmeye.
istisnai güzel ilişkiler var erken yaşta başlayan ama istisna. Önüne bak bir daha 18 olmayacaksın.
Anne babası ölüyor da yaşıyor millet, sevgili de neymiş.. Hiç kimse olmazsa olmaz değildir, olsa güzel olur insanlar vardır.
Şu an kimsenin olamayacağını düşünmen senin güzel bir insan olduğunu gösterir, ordan oraya koşmuyorsun.
Eh bekle, önce içindeki bitsin sonra kalbin boşken yeni birini elbet seversin.
Kıymetini bilecek, çok sevecek insanlar çıkar inşallah karşına.
Çok çok büyük değilim senden ama böyle olacağına yemin ederim. :KK66:

Belki de hırs yaptım kendime yada yediremiyorum ilk sevgilisi olduğum halde hemen başka birini aradığı için. Ondan nefret de etmiyorum, edemiyorum daha doğrusu. Milletin ne dertleri oluyor ben buna üzülüyorum diye kendi kendimi yediğim de oluyor, ben de bununla sınanıyorum demek ki diyerek ağlamaya devam ettiğim de. Ben de en az onun kadar dengesizim şu günlerde. İçimdekinin bitmeyeceğinden korkuyorum biraz da. 60 yaşıma gelip de hala onun adını sayıklayarak kedi seven nine olmaktan hatta. İnşallah dediğiniz gibi olur

Iyiki hic birimiz ilk sevgililerimizle nisanlanmadik yada evlenmedik.
Siirler kitaplari papatyalar hepsini kaldirip atin. Esyalara cok deger yuklemeyin.
Kisaca gecer gider daha kimler kimler cikar karsina.

acı çekip çekmediğine bakıyordur aklı sıra.
eğer sevseydi 6 gün boyunca engelleyemezdi.
biz kızlar fazla anlam yüklüyoruz erkeklerin hareketlerine.
biraz acımasızca konuşuyorum ama olaylara iyi yönünden bakmamak lazım.
kafanda bitirmen gerekiyor biraz da .

Aa arkadaşım da öyle dedi, seni engellemesinin nedeni sana acı çektirmek, bir nevi ego tatmini yapıyor, ben bile bir erkek olarak öyle yaptığım zamanlar oldu ne kadar sevsem de dedi. O beni engelleyince benim fotoğrafımı durumumu görebiliyor ama ben onunkini göremiyorum. Kafamda bitirmeye çalışıyorum 1 aydır ama araya kalp girince olmuyor gibi

Iyiki hic birimiz ilk sevgililerimizle nisanlanmadik yada evlenmedik.
Siirler kitaplari papatyalar hepsini kaldirip atin. Esyalara cok deger yuklemeyin.
Kisaca gecer gider daha kimler kimler cikar karsina.

Öyle diyorum ben de. Ama atamıyorum içim kıyılıyor. Sanki içimde iki insan varmış gibi. Bir tarafım amaaan at gitsin sana değer vermeyene sen hiç değer verme diyor, bir tarafım hala ne güzel günlerimiz oldu nasıl bu kadar çabuk silip atabilir diye kızıyor duygusallaşıyor

Belki de hırs yaptım kendime yada yediremiyorum ilk sevgilisi olduğum halde hemen başka birini aradığı için. Ondan nefret de etmiyorum, edemiyorum daha doğrusu. Milletin ne dertleri oluyor ben buna üzülüyorum diye kendi kendimi yediğim de oluyor, ben de bununla sınanıyorum demek ki diyerek ağlamaya devam ettiğim de. Ben de en az onun kadar dengesizim şu günlerde. İçimdekinin bitmeyeceğinden korkuyorum biraz da. 60 yaşıma gelip de hala onun adını sayıklayarak kedi seven nine olmaktan hatta. İnşallah dediğiniz gibi olur
Yaa onun olması için bolca yaşanmışlık, tutkulu aşk, paylaşım olması lazım. Ne kadar anınız var ne kadar iz bırakır. Sana öyle geliyor. Bir daha 18 olmayacaksın. Gez, toz, arkadaşlarınla vakit geçir, sosyal ol, sevgiliye vakit kalmayacak kadar dolu olsun hayatın. Ne gerek var, kendini yedin diyelim yalvardı geri döndü. ı -ıh eski sevgiliye dönmek ev t shirtüyle sokağa çıkmaya benzer. Tanıdık bildik ama huzursuz. Hayatının sonuna kadar adını sayıklamaya değecek ne yaptı bu adam. Sen kendini ona layık mı görüyorsun, çocuk daha ya erkekler geç olgunlaşıyor bir de. Valla 18 yaşında bir çocuk vardı, çıkıyorduk göya ama ne bileyim ben kör kütük aşık da değildim. Öyle bitti sonra. Şimdi düşündüm empati yapmak için. Hiç pişman değilim, şu anki sevgilimi de çok seviyorum. Bir iki ilişki yaşamak iyidir. Ne istediğini, ne istemediğini, ne hissettiğini, neyle mutlu olacağını bilir sonraki seçimlerini ona göre yapar doğru insanı bulursun. İlk sevgilisiyle kim evlenmiş kim hala aşkından ölüyor, çok efsanevi 1-2 tanedir. Emsallerine bak. Annen bile babanın ilk sevgilisi değildir. Takma kafanı, onu takip etmeyi bırak. Unutmana izin ver..

Aslinda dogru olan evet seversiniz demek, icinizi karartacagim ama bence gercek ask bir kere oluyor. Ben 19 yasindayken bir kez asik oldum, yuzune bakarken sevgi patlamasindan gozlerim yasarirdi. baglantimiz kesildiginde cok zor atlattim o da zaten unutmak degil alismak diyelim. Ondan sonra kimseyi sevemedim, sadece hoslandim. 2 kez asik olumabiliyor olursa simdiye olurdum bence. 25 yasindayim. O 18-19 yaslarindan sonra hele ask cok cok zor, bence hala asikken tadini cikarin unutmaya calismaktansa, universiteden mezun olduktan sonra yasayacaginiz her iliskide paranin ve evliligin golgesi olacak...

X