Birini çok sevdikten sonra başkasıyla mutllu olabilen var mı?

Var elbette, olmaz mı? Ben de onlardan biriyim. Bugüne kadar kime aşık olduysam, sevdiysem ayrılınca "bundan sonra kimseyi sevemem, kimse bana öyle hissettiremez" dedim. Yeniden aşık oluncaya kadar eskisini düşünmeye devam ettim. Hep bu böyle oldu. Özellikle bundan önceki sevgilim çok farklıydı mesela, birbirimizi çok seviyorduk ve çok fazla anlaşmazlık yaşıyorduk. Bitti. Bir başkası girdi hayatıma. Bu bir döngü, ayrılık yeniyse öyle hissetmen normal. Hatta yeniden de geçtim, yeni biri hayatında yoksa böyle hissetmen normal.

Size Ferhat Göçer şarkısını dinlemenizi tavsiye ediyom şarkının ismi yıllarım gitti bir dinleyin ben link atmasını bilmiyorum atamadım
İnanın daha yaşınız çok küçük zamana bırakın yaşadıklarını hep yaşadık..

Ben Varım :) o benden ayrılmak istemişti ayrıldı depresyona girdim ağladım zırladım. Şimdi ohh iyi ki de ayrılmış . Şu an hayatımda çok sevdiğim adam var

Tabiki mutlu olabilirsin. Ben 17 yasindaydim, Asik olmustum. Öyle asiktim ki, gözüm dönmüstü Annemi babami tüm Ailemi karsima almistim. Neler cektim bir ben bir Allah Bilir. Askimdan yataklara düstüm, günlerce yemedim icmedim.
Bosunaymis Bosuna, tüm cektiklerim yasadiklarim üzüntülerim. 6 Yil dile kolay, sevdim. 6 Yil birliktemiydiniz diye soracak olursan, Hayir. Ayri gecen yilimiz oldu, baskasiyla sözlendim, sirf unutayim diye ( ne sacmalikmis ). Yapamadim ayrildim. Hep O´nu sevdim ama.

Sonra biri cikti karsima, yillarca en yakinimda olan..Birbirimizin cocuklugunu biliyorduk. Hic aklima gelmezdi onu sevecegim, hatta onunla evlenecegim.
Rabbime hep dua ettim, Onca üzüntü ve kederden sonra ne olur yüzümü güldür. Ve simdi Rabbime bin sükür gecmiste yasadigim, hissettigim ne varsa silindi, yok oldu. Sanki hic yasamamistim o yillari. Sanki ben esimden baskasiyla olmamisim, ondan baskasini sevmemisim gibi. Cok dua et, Rabbine sigin. Isyan asla etme. Sende mutlu olacaksin :)
Hersey geciyor, cok gencsin, bende o zamanlar senin yaslarindaydim. Simdi 24 yasindayim ve yeni evlendim hayatimin adamiyla....

1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?
benim çok sevdiğim bir adam vardı uzaktık çok görüşemezdik ama çok mutluyduk uzun süreli bi ilişkiydi belki yüzyüze çok sey paylaşamadık ama onu özlemenin tadını anlatmak istesemde anlatamam... sonra o öldü sandım ki bir daha asla mutlu olamayacağım çok büyük konuşmuştum o yasarken rabbim ona bişey olursa yasayamam diye o öldükten sonra bişey okudum allah kuluna şöyle diyor ben onsuz yasayamam deme ben seni onsuzda yasatırım... su an evliyim kocamı seviyorum ona saygı duyuyorum onun kadını olmaktan da çok mutluyum ve ondan çocuklarım olsun istiyorum yani lafın kısası seninki en hafifi gecer daha yasın da genc karsına çoook asklar çıkar üzme tatlı canını hayat yasayanlar için devam etmek zorunda....

Sırf 1 ayda 10 kilo verebilmek için boşanıcam :KK47:

Sonra yine evleniriz diycem...
ahtım var :KK51:

sana bışı dıyımmı lısede sınıf arkadaşımla çıktıgım zaman oyle sevıyordumkı onu 3 yıl çıktık sonra o benı aldattı ve gözumle el ele ıkısı yakaladıktan sonra ayrılmıştık..resmen 48 kıloya duştum kemıklerımı sayacak hale geldım o dönem üzüntümden kalp krızı geçırecegımı sanıyordum kalbım öylesıne acı çekıyordu....bıde ustune ustluk kendısını affedecegımı bana dönmesı için yalvarmıştım çocukluk ışte .ayrıldıktan sonra onu hıç unutmadım 3 yıl kadarda kımseye bışe hısedemedım.tanışıyordum başkasıyla ama tanışmakla kalıyordu gönlum hala ılk sevgılımdeydı..sonra karşıma öyle bıır çıktıkı allahımm bana eskı sevgılımı 1 gunde unutturdu..yanı cnm bundan sonra çıkacagın kışı ondan ıyı olmalıkı anında unutabılesın..şimdı ılk sevgılımle arada sırada karşılaşıoruz hatta kızkardeşimin düğününe gelmişti geçen yaz ..içimden ona bakınca ıyyyy ben bunamı aşıkmışım çocukken dıyıp gulup geçıorum sende öyle olacaksın ınan..ben geçmişe baktıgımda onla çıktıgım 3 seneye artı onla ayrıldıktan sonra boşuna yandıgım diğer 3 seneye üzülüorum şu an boşa zaman kaybıymış :))

Ben sevdim ama eşimi sevdigim kadar sevemedim. Önceki ilişkiler inişli cikisliydi unuttum hatta yasamadim askimi. Kocamla daha çok yasadim öylede Evlendim kocami sanki benim ilk askim gibi seviyorum. Öncekiler dalga geçmiş hic ciddi değildiler gerçek askimi kocamla yasiyorum:) sende anliycaksin zamanki gelince anliycaksin. Yasin daha küçük onu çok sevdim baskasini sevemem diye birşey yok seviorsun öyle evleniyorsun

sana bışı dıyımmı lısede sınıf arkadaşımla çıktıgım zaman oyle sevıyordumkı onu 3 yıl çıktık sonra o benı aldattı ve gözumle el ele ıkısı yakaladıktan sonra ayrılmıştık..resmen 48 kıloya duştum kemıklerımı sayacak hale geldım o dönem üzüntümden kalp krızı geçırecegımı sanıyordum kalbım öylesıne acı çekıyordu....bıde ustune ustluk kendısını affedecegımı bana dönmesı için yalvarmıştım çocukluk ışte .ayrıldıktan sonra onu hıç unutmadım 3 yıl kadarda kımseye bışe hısedemedım.tanışıyordum başkasıyla ama tanışmakla kalıyordu gönlum hala ılk sevgılımdeydı..sonra karşıma öyle bıır çıktıkı allahımm bana eskı sevgılımı 1 gunde unutturdu..yanı cnm bundan sonra çıkacagın kışı ondan ıyı olmalıkı anında unutabılesın..şimdı ılk sevgılımle arada sırada karşılaşıoruz hatta kızkardeşimin düğününe gelmişti geçen yaz ..içimden ona bakınca ıyyyy ben bunamı aşıkmışım çocukken dıyıp gulup geçıorum sende öyle olacaksın ınan..ben geçmişe baktıgımda onla çıktıgım 3 seneye artı onla ayrıldıktan sonra boşuna yandıgım diğer 3 seneye üzülüorum şu an boşa zaman kaybıymış :))
Onu bende yasadim birinin düğünde eski sevgilimi gördüm adam evliydi karisinin yaninda oturmuş da bana bakiyordu uyuz ya şerefsiz dedim sonra annemi durdurmadim gidelimmm annem biliyordu zaten o zamanda nisanliydim esimle. Nefret etmiştim hala gorursem nefret ediyorum. Napcaksin ki eski sevgilim benden ayrildiktan 6 ay sora o kizla evlendi iyiki ayrilmisim dedim ben ondan ayrildiktan 4 sene sora esimle evlendim pismanlik duymuyorum umrumda değil esimle mutluyum çok şükür

1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?
ilkler unutulmaz derler ama yerini doldurcak biri cikiyo karsina eski erkek arkadasin dogru solemis bende ne sevgililer gordum senelerce cikip onun icin bunun ocin olup bitenler bi ay inra evlenip bide karsina coxuk cikariyolar:) herkesin olmustur unutamam onsuz yapamam dedikleri ama bazen karsina ole birini cikariyoki gecmisine bakincaaa aaaa buda kim cikaramadim valla diyosun iyisimi xamana birak emin ol bu isten sen karli cikcan cok yakin bi arkadsimda sizin gbiydi smdi buldu akillli islu adami hersey guzel.bide hamile daha ne hayata umutla bak bunu sana umutsuz biri soluyo bn beceremiyom sen becer

X