- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
O kişi evli biri mi ?
hayır bekar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kişi evli biri mi ?
Ne alaka kaslı, çekici? Ten uyumu derken pürüzsüz bir cilt uyumundan mı bahsedildiğini sanıyordunuz şimdiye kadar?
hormonları kontrol altına almanın bir yolu yok mu? biliyorum tutuyorum bu yüzden kendimi.
Oruç tutmak, özellikle Pazartesi Perşembe.hormonları kontrol altına almanın bir yolu yok mu? biliyorum tutuyorum bu yüzden kendimi.
ten uyumunu açar mısınız? nedir tam olarak?
hayır bekar
Oruç tutmak, özellikle Pazartesi Perşembe.
bu bilinçli bir şey değil. istemsiz bir şey. ayrıca kendimi tutuyorsam bu da önemli bir artı bence. nahoş yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen, iyi geceler.
Bir arkadaşlık kuracaginz bir tipse arkadas olun taniyin . Belki o zaman gecer
Senin bir sevgilin ya da sevdigin biri var mi? Yasin hormonsal olarak musait..birinin sana cekici gelmesi icin yakisikli olmasina gerek yok..seni ceken bir sey var muhakk..buna engel olmak istiyorsan mumkunse o kisiden uzaklas..
Bu benim yorumum. Ister yut ister okumadan geç.
hayır bekar
tanıyorum birkaç aydır. tanıdıkça ortaya çıktı bu durum.
herkes hormonlardan dolayı demiş de öyle olsa kaslı çekici bir erkek görünce de etkilenmem lazım. öyle bir şey yok. söz konusu kişiden cinsel olarak çok etkileniyorum. ve normal biri. çok yakışıklı falan değil yani.
Hormondur hormon git uyu...herkes hormonlardan dolayı demiş de öyle olsa kaslı çekici bir erkek görünce de etkilenmem lazım. öyle bir şey yok. söz konusu kişiden cinsel olarak çok etkileniyorum. ve normal biri. çok yakışıklı falan değil yani.
Bu bir cinsel çekim, bir uyum, aura gibi.
İstediği kadar yakışıklı olsun hiç bir çekim yaşamayabilirsiniz, çekici gelmeyebilir size.
peki bu auradan nasıl kurtulabilirim ))