• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birine karşı çok güçlü cinsel istek

hormonları kontrol altına almanın bir yolu yok mu? biliyorum tutuyorum bu yüzden kendimi.

ben bazen eşime kızınca bana dokunmama cezası veriyorum ona :confused:
karşı koyamayacağımı hissedince çooook sevdiğim (Allah rahmet eylesin) dedemi düşünüp acaba yukardan görüyor mudur bizi falan diye düşünüyorum, biraz irade sağlıyor
:confused:

ten uyumunu açar mısınız? nedir tam olarak?

Sizin söylediğiniz şey işte, yakışıklıkla, kasla alakası yok, karşınızdaki arzu duyduğunuz insanın dünyanın en yakışıklısı olmadığını bilmenize rağmen, görüp göreceğiniz tek erkek gibi gelmesi.

Senin bir sevgilin ya da sevdigin biri var mi? Yasin hormonsal olarak musait..birinin sana cekici gelmesi icin yakisikli olmasina gerek yok..seni ceken bir sey var muhakk..buna engel olmak istiyorsan mumkunse o kisiden uzaklas..

bu bilinçli bir şey değil. istemsiz bir şey. ayrıca kendimi tutuyorsam bu da önemli bir artı bence. nahoş yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen, iyi geceler.

Bu benim yorumum. Ister yut ister okumadan geç.

Senin bir sevgilin ya da sevdigin biri var mi? Yasin hormonsal olarak musait..birinin sana cekici gelmesi icin yakisikli olmasina gerek yok..seni ceken bir sey var muhakk..buna engel olmak istiyorsan mumkunse o kisiden uzaklas..

hayır sevgilim yok tabi. uzaklaşma iyi fikir teşekkürler.

herkes hormonlardan dolayı demiş de öyle olsa kaslı çekici bir erkek görünce de etkilenmem lazım. öyle bir şey yok. söz konusu kişiden cinsel olarak çok etkileniyorum. ve normal biri. çok yakışıklı falan değil yani.

Bu bir cinsel çekim, bir uyum, aura gibi.
İstediği kadar yakışıklı olsun hiç bir çekim yaşamayabilirsiniz, çekici gelmeyebilir size.

Bu bir cinsel çekim, bir uyum, aura gibi.
İstediği kadar yakışıklı olsun hiç bir çekim yaşamayabilirsiniz, çekici gelmeyebilir size.

peki bu auradan nasıl kurtulabilirim ))

Zor bir durum diyorum.
Yaşın çok genç tam ergenlik zamanları.
Hormonlar iş başında.
Tanıyıp arkadaş olmanda bi mahsur yoksa tanı belki iş ciddileşir kim bilir?
Ama kendine hakim ol derim ben çünkü tam hata yapma yaşlarındasın.
Şimdi "bu benim kararımdı, iyiki de yaptım" dediğin birşey için ilerde çok pişmanlık duyabilirsin.
Bu yaşlarda akıl pek başta olmuyor.
Nacizane tavsiyem en son çare mastürbasyon.
Kusura bakma utandırsıysam affet ama en azından hem isteğini kontrol altına almış olursun hem de namusuna zarar vermemiş olursun.
Şimdilik en masumu bu diyorum.
Aman hormonlarının oyununa gelme:)

karşındaki bu isteğini hissederse mercimek fırına verilebilir :) sonrasında pişman olabilirsin.eğer pişman olmam diyorsan senin bileceğin iş ama bence adımı "cinsellikle" başlayan bir ilişkiden pek hayır gelmez.arkadaş olarak tanımaya çalışsan ya dahada hoşlanacaksın yada fikrin değişecek.uzak durmak en iyisi sanki

Back
X