- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Oncelikle birinciliginizi tebrik ediyorumHerkese merhaba...uzun süreli bir diyet uygulamadım ki hayatımın hiçbir evresinde de uzun süren bir diyetim olmadı. yaklaşık 2 ayda 67 lerden geldim şimdiki kiloma. aslına bakarsanız verdiğim bu kiloları 9.takım kaptanımız Handandandan ve grup arkadaşlarıma borçluyum. Onların motivasyonu ve uyarıları sayesinde yememek için kendimi tuttum. Grup arkadaşlarım benim için ayrı bir motivasyon kaynağıydı buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim
Diyet noktasında be yaptığıma gelecek olursak başta da soylediiim gibi uzun süreli diyetler yapamadığım için kendimi yememek için baya sıktım. Yemeyince kilolar gidiyor aslında ama işte çok zor bir şey biliyorum. Fakat karar verdiğim zaman artık tamam dedim başladım ve tamamladım.
Herkese bu yolda umduğu şekilde sonuç alabilmelerini diliyorum. Sevgiyle kalın
Merhabalar,
Bu hafta 1. olmamı sağlayan şey, mezun olacağımı düşünerek son bir gayretle diyete ve spora asılmam oldu.Ayrıca kaptanımızLAydLiNe nın 2 şer li gruplar oluşturarak takım içinde rekabeti artırması beni tetikledi. Özellikle sevgili dostlarım marbling ve berceste_ nin kupa kaldırarak beni kızıştırmaları çok etkili oldu, kaptanıma, dostlarıma, ortim polokey2244 e ve tüm 13. Takıma sevgiler...
Bu hafta yine kalori hesabıyla yaptığım diyete devam ettim, daha hafif beslendim, akşamı erken kapattım, günde 3 litre ve fazlası su içtim, günde en az 1 saat bazen toplamda 2 saat yürüyüş bandında + dışarda yürüyüş yaptım. Yeşil çaya ek olarak gün içinde rezene çayı içtim.
Herkesin en sağlıklı bi şekilde hedef kilosuna ulaşmasını dilerim
Canım biz teşekkür ederiz azmettin uğraştın kendinle birlikte arkadaşlarınıda motive ettin ve hem 1.oldun hem mezun oldunMerhabalar, bu haftanın en yüksek yüzdesini yaptığım için buraya sırlarımı paylaşmam gerekiyormuş o halde başlayalım hepimiz hızlıca zayıflayalım
18/6 IF yani aralıklı oruç sistemi ile zayıflıyorum. Uzun zamandır güzel kilo vererek ilerliyordum ancak artık mezuniyetim yaklaştığı için süreci biraz hızlandırmak istedim ve bu hafta sıvı diyeti yaptım. Aklınıza gelebilecek her türde sıvıyı tükettim ayran, çorba, kefir, şalgam vs ve bol su tabi ki. Son gün ise pirinç lapası ile güzelce bir ödem attım ve tartıda 2.5 kg yi gördüm. Ki benim kilomda bu rakamı yakalamak gerçekten çok zor çünkü yağ oranım ve vücut kitle indeksim baya bir düştü diyet sürecinde. 2.5 kilo ile birlikte mezun da olmuş oldum. Ha bu arada her gün minimum 2 saat yürüdüm düzenli olarak akşam yemeklerinden sonra.
Son olarak bütün bir diyet sürecimde, aldığım derecelerde, birinciliğimde ve mezuniyetimde büyük katkısı olan,
Başta 5. takımın lideri, bize her zaman büyük sabır ve büyük sevgi gösterenEl_Em kaptanıma olmak üzere,
yatarak kilo verileceğinin canlı kanıtı yaşayan efsane yatanspor pacopacman a,
pacoyu oturarak destekleyen güzeller güzeli oturanspor S Suskunhanim a,
neşesi, azmi ve beni hep güldüren esprileri ile en büyük motivasyon kaynaklarımdan birisi olan C Cagrihilal1 e,
takımımızın diyetisyeni, bizi her zaman doğru yönlendiren sevgiliCalypso95 e,
çılgın diyetler deneyerek bize neden şok diyet yapmamamız gerektiğini bir kez daha öğreten azmin yürüyen hali0zlem e,
sabırla bizi yönlendiren ve günlük menülerimizi yılmadan takip edenMehfam ya,
Her biri çok değerliCeylansnn , Tempus , birsevgi balpamuk ve diğer bütün 5. takımın çıtır kızlarına teşekkürü bir borç bilirim.
Ya minnoşumYukarıdaki mesajıma ek olarak, eğlenceli ve motive edici mesajlarıyla diyeti benimsememi sağlayan tüm takım arkadaşlarıma, kaptanımızYawrukush a ve diyet kankim MotivatedAlready ye çok teşekkür ederim
Katkın olmaz mı minik pembik kırlangıcım, obezce yeme evresinden ay niye yiyyorum ki yaa evresine geçişte takım arkadaşı çok kritiktirYa minnoşumasıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir şeyin parçası olabildiğim için en ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana
Herkese selamlar,
Geçen hafta kilolarım biraz hızlı gittiği için buraya mini bir yazı yazmaya hak kazanmışım :)
Geçtiğimiz Cuma itibariyle 4.takımda ilk haftamı tamamladım. Hafta boyunca gece yeme ve strese girince yeme alışkanlığım üzerinde çalıştım. Açlık hissine alışmak benim için çok önemliydi, özellikle uyumadan önce Veya sevdiğim bişeyler izlerken atıştırmanın mutlulukla eş değer olmadığını kendime bol bol hatırlatmam gerekti. Dikkatimi dağıtacak başka şeyler yaptım, burada aktif olarak odak noktamı yiyeceklerden çektim. Gündüz doyurucu yediysem akşam ayran, çeri domates, peynir, yoğurt gibi şeylerle geçiştirdim. Akşam daha dolu besleneceksem gündüz kuruyemiş meyve ile kendimi kandırdım. Çok ağır spor yapmasam da bir iki gün Leslie, bir iki gün yürüyüş yaparak aktif kalmaya çalıştım. En önemlisi de sürekli yemek yiyerek vücudumu nasıl ağırlaştırdığımı, sindirimle uğraşan bedenimin üretken olmak için gereken enerjiye kavuşamadığını kendime hatırlattım. Umuyorum hepimiz sağlıklı şekilde hedeflediğimiz kilolara ulaşır, bedenen ve ruhen daha hafif olmanın keyfini çıkarırız.
Şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?