Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalgınlık etmişim, haber verdiğiniz için teşekkürler.Yanlış yerden bildirim yapıyorsunuz
yaaaaaa ilk basta guldum sonra mutlu oldum en sonunda da bır huzunlendım bıssuru duyguuu tebrıkler canım benım hersey gonlunce olsun o kılon hep sabıt kalsın (yaslanınca al bıraz kemık koruması ıcın onemlı) ama burda olursunn kılo koruma seysıne dimiiiHerkese merhabalar
Bu haftanın birincisi oldum ve hedef kiloma ulaşarak mezun da oldum. O yüzden çifte bir mutluluk yaşıyorum
Hergün bir kutu peynir 3 zeytin ekmek tükettim.Akşamları da 8 tane kuru fasulye buharda haşlayıp diyet yapıp ancak verdim. Şaka şaka
Emziren bir anne olarak 5 aylık bir oğlum 4 yaşında bir kızımla aktif bir hayatım var. Hafif beslenerek ve herşeyden yedim. Ama doğum yaptığım bu zamana kadar tatlı börek vb şeyler tüketmedim.
Kilolu olarak diyete başlamadım. O yüzden emzirmeyi de destekleyerek hızlı kilo verdim. Tabi ben verdikçe oğlum alınca daha mutlu oldum.
Tiroid hastası olan biri olarak her şekilde kilo verilir.
Benim hızlı vermeme en büyük etmen sevgili kaptanımız Handandandan ve görmeden ayrı bir bağla sevdiğim diyet arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepsi benim için birer hediye gibi
Sadece kilo verirken bir amacım vardı eski kıyafetlerime sığmak için haftada 1 giyerdim. Şimdi en küçük bedene olan elbiseme 36 bedene girebiliyorum
Mefkurem UcanSupurge Poni Bon Fitt_anne Pembe Lotus Namaria Ucmelekannesi Fit mutlu anne MmerVveeEee Pnrrr-12 @Elisa01 zumazuma strontium maygirl__ etiketleyemediğim diğer arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler iyiki varsınız
Azmin daim olsun canım arkadaşımHerkese selam
Cuma gününün birincisi olarak buraya yazmak bana da nasip oldu çok şükür
Öncelikle bu yolda bana motive sağlayan başta Zipzip- kaptanım ve 6. takım arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum.
Ben haziran ayında 70.9 kilo ile izne ayrılmıştım. 3 ayda 8.1 kilo alarak geri döndüm Yeni alınan kilolar olduğu için de gitmesi kolay oluyor. Sadece kaçamaksız, sağlıklı beslenerek ve de bol hareketli bir hafta geçirerek istediğim sonucu aldım. Hedefe daha çok var. Hep beraber zayıflayalım KK'nın fit hatunları olalım inşallah. Herkese sevgiler