tekrar tebrik ederim canımMerhaba arkadaşlar,
Bu haftanın birincisi olmusum sanirimgecen hafta 82.6 bu hafta 79.9 sonuç olarak bir haftada 2.7 kilo vermiş oldum.Bunu bir başarı kabul etmiyorum aslında.başarıya hedefime ulaştıgımda ulaşmış olacağim.Her neyse...
Öncelikle sebze ve protein alımlarına dikkat ettim.su içmeyi sevmesem de bolca su ictim. Onun disinda gunluk minimum 6000 adımı mutlaka attım. 4 . Takimdaki tum arkadaşlarıma çok tesekkur ediyorum. Ayrica minnettarım❤Umarim herkes hedefledigi kiloya sağlıkla düser
Bizde seni cook seviyoruz iyi ki varsin canim başarından dolayi tekrar kutluyorum ❤Merhaba arkadaşlar
6. Takımın üyesi olarak burda olmak büyük mutluluk. İlk olarak kaptanımızZipzip- ve tüm takım arkadaşlarıma destekleri için çok teşekkür ederim . Onlarla birlikte bu serüven çok daha kolay ilerliyor. İyi ki varlar, güzel takımım hepinizi çok seviyorum
Başarı sırrı olarak söyleyebileceğim çok fazla şey yok. Hayat tarzı olarak günde iki öğün besleniyorum çoğunlukla. Çalıştığım için evde olmuyorum böylece sürekli bir şey atıştırma isteği duymuyorum. Ara öğün yapmıyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği düzeninde gidiyorum. Bu hafta kacamaksiz, bol su ve yürüyüşle geçtiği için güzel kilo verdim. En geç 6-7 arası yemeyi bıraktığım ve açlık hissiyle uyuduğum için faydasını gördüm.
Herkesin dilediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?