Seninle dostça yarışmak zevkti Gulsah' ım ama bu hafta anyi şansı vermeyizMerhabalar arkadaşlar
Bu hafta bende diyet tarihimde verebileceğim en yüksek kiloyu verdim ve genel anlamda yüzdeler düşük olunca birinci oldum.
Öncelikle benimle bireysel yarışarak ekstra gaza getiren rakibemNorth River teşekkürler canım
Tabiki sevgili takım arkadaşlarım hepsini ayrı ayrı seviyorum, onlarada teşekkürler
Vee gelelim neler yaptım
Kendime bir iylik yaptım ve spor salonuna yazıldım
Hem diyetisyen hemde spor hocası eşliğinde bu sefer başarıcam inşallah
Hafta boyunca kaçamak yapmadım
Protein ağırlıklı beslendim
Hiç ekmek yemedim sadece sabahları wasa tükettim
Günlük mutlaka sporumu yaptım ve ilk başladığım için bütün hafta heryerim ağrıdı ama pes etmedim
Diyetisyenimin tavsiyesiyle meyveleri yoğurtla tükettim
Vee tabiki boll su içtim
Çok şükür kontrolde de hepsi yağdan gitmiş onu görünce de ekstra sevindim
İnşallah bu kararlılıkla devam edebilirim ve artık mezun olabilirim
Herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum
Hepp yağdan kaybedelim inşallah
Canım tebrik ediyorum kac ayda verdin 19kiloyu benimde bi okadar vermem gerekiyorHerkese merhabalar
Bugün hem haftanın birincisi olarak "sırlarımı" hem de mezun olmanın sevincini sizle paylaşmak için buradayım
3. Takıma katıldığım ilk akşam biri bana bu kadar kısa zamanda 19 kilo verebilecegimi, 42 bedenden 36 bedene kadar düsebilecegimi, finali de haftanın birincisi olarak yapacagıma söylese büyük ihtimalle inanmazdım
Kaptanımızsahgull e, hem dostum hem takımımızın kepli üyesi Denas14__ a, kedicim @mavi kedi ye, yine eski mezunumuz Gohacana Alys , beni gaza getiren gelmiş geçmiş tüm rakibelerime çok teşekkür ederim
Oscar törenine çevirdin buraları, formüller nerede, nasıl gitti bu 19 kilo derseniz
-Kaçamak varsa hareket de olmalı.
Haftaya kaçamakla başladıgımı itiraf ederek baslamak istiyorum öncelikle.
Cumartesi akşamı güzel bi fasıl sofrasındaydım; masanın asla boş kalmadıgı, mezelerin sürekli yenilendigi bi masa
Ben naptım peki, öncelikle hicbi mezeyi ekmekle tüketmedim. Her birinden tabagıma catalın ucuyla aldım. Ortadan yemeye bi kere kalkarsanız ne kadar yediginizi asla bilemiyosunuz cünkü. Ve bütün gece şapşal şapşal oynadım ki yediklerimi yakayım
Demek istedigim her zaman %100 irade gösteremeyebiliriz, ya hep ya hic diye bakmamak lazım konuya. Baktınız tam tutamıyosunuz kendinizi, oldugu kadar tutun, telafi etmeye bakın.
- Aksam yemekleri ve ara ögünler
Benim kilo almamdaki en büyük etken buydu sanıyorum. Zaten okul bitip de işe başladıktan sonra oldu ne olduysa. Bölgesel problemlerim o zaman da vardı ama 80lere merdiven dayayabilecegimi hic düsünmemistim.
Sonra iş hayatı başladı, eve dönüsüm 8i aksam yemeklerim 9u bulmaya basladı. Yolun ve isin verdigi yorgunlukla da yemege saldırıyodum.
Basta kaptanımız sonra arkadaslarım uyara uyara benim akşam ögünlerimi bi düzene soktular.
Akşamları ne kadar erken ve ne kadar az yerseniz o kadar iyi o yüzden. Ayrıca ara öğün adı altında meyve ve kuruyemisten uzak durmak gerek aksamları. Onları daha gün ortası ara öğünlere almak en dogrusu sanıyorum.
-Spor
Son 2 haftada benim icin en cok artıs gösteren kategori bu oldu. Az çok demeden her gün ara vermeden yaptım.
Yalnızca diyetle bu isin yürütülebilecegine inanmıyorum ben. Acı ama gercek spor yapmamız lazım.
- Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1 buyuk bardak su, hatta genel olarak su
Gunde 2 litrenin altında su icmemek lazım kesinlikle, en cok dikkat ettigim sey bu oldu kendi adıma.
- Motivasyon
Kilo verip de olumlu yorumlar aldıkca insan daha da hevesleniyo.
Bu hafta basında takım arkadaslarımla ufak bi paylasımda bulundum mesela. Onların yorumları, isyerindeki kadınların yorumları, arkadaslarımın iltifatlarıbeylerin iltifatları... öhöm insan kendini guzel, güclü, buyuk bi sey basarmıa gibi hissediyo.
Neyse daha fazla uzatmadan herkese hem tesekkür ediyorum, hem de basarılar diliyorum. Umarım bundan sonra sadece yeni baslayan arkadasları desteklemek, devam eden arkadasların basarılarını sevinclerini paylasmak icin burada olurum. Kilo alıp dönmem
Cook teşekkür ederim.Canım tebrik ediyorum kac ayda verdin 19kiloyu benimde bi okadar vermem gerekiyor
Canımsın hep böyle olman dileğiyleArkadaslar merhaba :)
29 martta 4. Takima lappp diye daldimmm.Gunlerden Persembe. Pazartesi degilll. :) Iyiki de dalmisimmm sagolsunlar beni geri cevirmediler. Tabi cuma yarismalari neymis takimlar neymis Hic bilmiyorumm. Hatta bu yarismaya girmek icin cuma yarismasina katilmak isteyenler diye bi paylasim varmis onu bile bilmiyodum. :)
Ben cok yeniyim evet daha yolun basindayim arkadaslar 29 Nisan da 1 ay olucak ve suana kadar verdigim kilo 4.400. Tam ideal oldugunu dusunuyorum by gidisatin.
Gelelim naptigima diyete basladigimdan beri kacamak yapmadim sadece gecen hafta bi catal pasta aldim arkadasimin dogum gunuydu.
Mutlaka her Sabah ilik su ictim ilk zamankar icine limon yada sirke yada karbonat atiodum ama bende kabizliga yil acti bunlar. Bends bu hafta hep sadece ilik su ictim katkisz.
Kahvaltimi ciya tohumlu ekmek mutlaka 1 dilim ve mutlaka 2 haslanmis yumurtayla yaptim.Yanina salata dolmates peynir.
Ara ogunlerim hep degisti sadece meyve yemedim meyveyi cok sevmedigim icin kuru incir kuru kayisi hurma turk kahvesi sekersiz nescafe kesinlikle icine sut katarak.
Bu arada arkadaslar belli bi sure sonra o kuru incir bile cok tatli geliyoo insana
Ogle ya da aksam kofte zeytinyagli salata yada zeytinyagli kisir hicbisey yoksa sutlu muzlu yulaf
Ve su 2 ya da 2.5 litre icip hergunnn mutlaka spor yaptim yuruyus yapamasam Leslie yaptim onlari yapamasam mekik cektim ya da squat yaptim. Cogunlukla hepsini yapmaya calistim.
Ama Eger ki 4. Takim arkadaslarim yasam kocum @tuzsuz_ruh olmasaydi Ben yine diyete baslar yine birakirdim. Acaip bi motivasyonlari var eglenceli ortam ve bununla birlikte sorumluluk duygusu..
Uzun oldu biraz ama
IRADELI OL
HIRSLI OL
KENDINE GUVEN
Hepinizi Seviyorummm :)
Canımsın hep böyle olman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?