Günaydın kk nın birbirinden güzel hatunları
Hafta birincisi olarak biraz yaptıklarımdan bahsedip biraz hepimizi gazlayıp süper bi hafta geçirmeye bi nebze olsun yardım etmeye geldim
Öncelikle takım ruhunun etkisini asla küçümseyemem bu yüzden 3. Takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.
Kilo vermeye karar vermek herşeyden önemli. İstemek.
Kilo verirken en önemli noktamız su kiloyu yağdan vermek kas kaybı yaşamamak peki bunu nasıl yapabiliriz
..kahvaltı öğününü atlamamak çok önemli metabolizmayı harekete geçirmek için en önemli şeylerden biri bu
..sık ve az beslenmek. 3 ana 3 ara öğün bu noktada en ideal olanı. Bu sayede vücut sık sık besin girdiğini düşündüğünden kendini açlık hırsına sokmuyor aynı zamanda bizde öğünlerde kendimizi kaybetmiyoruz
..protein ağırlıklı beslenmek karbonhidratı yeterli miktarda ve lifli gıdalardan almak
..proteini 3 öğüne bölüştürmek. (Süt,peynir,yoğurt,kırmızı et,beyaz et)
..ağırlık kaldırmak
Bunları uygulamak kas miktarınızı artırabilecek uygulamalar. Peki ben ne yaptım bu hafta derseniz en önemlisi hiç bir şekilde kaçamak yapmadım,paketli gıda tüketmedim. Arkadaşlar bugün HAYIR demeyi öğrenirsek eğer ideallerimize kavuşunca kazanan. Biz olacağız. Biz önümüze gelen tüm yemeklerin tadını biliyoruz yıllarca yedik zaten.
Kızlar yaz ayında olmanın kıymetini bilelim suları likir lıkır içelim. Çok su güzel bi ten,güzel çalışan bağırsaklar,rahat mide demek.
Kızlar diyet ürünlere çok aldanmayın. Mümkün olduğunca hazır paketli seyler yemeyin artık gronolasından unsuz şekersiz keklerekadsr herşeyin tarifi mevcut.
Kızlar salata çok önemli yeşillikler,taze sebzeler.
Meyveler Bizim enerji kaynağımız terketmek olmaz ama miktarını mutlaka ayarlamak lazım.
Ara öğünlerde 2-3 kaşık yoğurt yiyebilmek çok faydalı.
Kızlar isterseniz hepiniz yapabilirsiniz. Benim çikolata tatlı dondurma vesaire bunlara olan düşkünlüğümü tahmin edemezsiniz. Ama başladığımdan beri bunları kaşık ucuyla bile ağzıma değirmedim. Ve ne oldu biliyor musunuz artık tatlı krizine girmiyorum. İnsanlara hayır demek bile zevkli sizin ne kadar iradeli olduğunuzu görüyorlar hayret ediyorlar.
Yapabiliriz hepimiz yeter ki isteyelim. Hepinizi çok öpüyorum.