Selamlar ve de iyi akşamlar kader arkadaşlarım
Buraya 2.gelişim mezun olmadan 3lerim inşallah
Bu hafta 1.oluşumun kökleri geçen haftaya dayanıyor. Niden? Çünkü artı gelip takımımı zora sokmuştum
Onca işinin gücünün arasında sürekli bizle uğraşan kaptanımı
toplight , hamiş hamiş peşimizden koşan ördekcimi
morordek ve emek veren tüm şekercimleri mahçup etmiştim. Kendimi tokatladım onların yerine te büyle
Bi de kaptan yardımcısı olucam,müsade edin az daha utanıp öyle geleyim
Neyse konuya gelecek olursa dedim kız inat neooldii rengin soldiii ,kalk silkelen hemen 1senedir verdiğin emekler nerde yakışıyo mu sana dedim..Sonra cevap geldi "cezalısın madem grip olman beni ilgilendirmiyo bütün haftayı hareketli ve kaçamaksız geçireceksin.Yoksa papaz oluruz Özge Hanım" denildi. Dedim ok sensin..
Her sabah fıtı fıtı okula kahvaltımı taşıdım,aralar 4saatten uzun olmamak şartıyla öğle yemegımı ve ara öğünlerimi yaptım.
Havalar ısındıgı ıcın ara ogunler artık turk kahvesı ve cılek oldu. Eve erken geldıgım de yesılcayın yanına 1dl wasa ustune suzme peynır koydum.
Akşam yemeklerını baya erken ve hafıf gecırdım,genelde corba salata, sebze yemegı ya da ızgara. Gün içinde kendıme hareket saglayabılecegım her turlu fırsatı degerlendırdım ve 2gun yuzmeye gıttım. Bence en büyük rol uykunundu. Gün içinde baya yoruldugum için akşam davıhh gibi erkenden yatıp
sabah imamdan önce uyandım
Velhasıl boyle gectı haftam özel bişey yapmadım,artık otlar arttıgı ıcın vucudum buna sevındı dıye bı tüyo verebilirim ama
Veee diyorum ki "Mezuniyet yakım,meşaleleri yakın
"
Son kiloları da bitaneciklerimle hemencecik verip ramazanda memlekete gidince herkesi böyle şoklara sokmayı hedeflemekteyim
Kapanışı kendinizi sevin diyerek yapmak istiyorum.. Yapacaksın arkadaşım,yapanlardan neyin eksik? Ben söyleyeyim sadece istikrar. VAZGEÇME..
Haftaya tam 1 yıl olacak bu inatçı keçi kafasına bu işi koyalı,kendinden aynada ilk defa nefret edeli,benim genç kızlığım gelecekteki anneliğim bunu mu hakediyo diyeli?? Buraya 91le başladım ama 1 ay öncesi tartıda 95i görüp tartıya trip atıp yemeye devam ediyodum. Niye beyin hücrelerime yağ hücrelerim saldırıyodu çünkü. Tartı olanı gösteriyo Allahın oburu diye 1ay sonra yüzleşebildim. Bu hafta 61dim -bu hafta benım ıcın ayrı ozeldı -->çünkü canım memleketim
- resmi olarak 51 haftada 30 kilodan kurtuldum.. Resmi olmayan kayıtlara göre 35i geçip 40 koşmayı planlıyorum
Devamını başarı hikayemde yazıcam
Bu yazıyı okuyosan kimseye değil kendine verdiğin sözünü hatırla. Ne kadar önemli olduğunu hatırla,kendini emeğine değer görmüyo musun,sil hemen o düşünceyi..
Ben kendime daha sağlıklı daha verimli bi hayatı layık gördüm,sen daha iyisini başar.Elinden gelenin en iyisine sahipsin güzel arkadaşım.. Sen çok güzelsin
Piremseslerimmm canlar biricikler hepiniz iyi ki varsınız,iyi ki tanımışım herbir renginizi
Kaptaniçelerim
toplight morordek İlk orticim
nilsub Azmine hayran olduğum,şu sıralar beni gözüne kestiren bebeyimm orticim
servey Tam bir kraliçe
moni -O genç bir babaanne,çook çok yakında genç ve çıtır moni olacak
-
Sporları aklınızı alır
0zlem Canımcım
@wendigo Ebruşum
ebrusonmez fancynancy Cikilatacanavari lydznp hedef38beden B BuRCuCuKkK T TopaLsoLucaNn btlbetul Gelmiş geçmiş bütünn 5.takım neferleri hepiniz iyi ki iyi ki varsınızzz
En büyük teşekkür bu kadar insanı organize edip hala bir arada tutan ekibe tabiiki de
seaBahAR Ausencia ve
toplight kaptanlarım hakkınızı helal edin,emeklerinize sağlık