- 21 Aralık 2016
- 8.888
- 40.864
Supersin kuzum. Tekrardan yine yeniden ask sevk verdin bana .Merhaba kk nin güzel cici ve zayıf olma yolunda emin adımlarla ilerleyen güçlü kadınları
Bu haftanın birincisi de benmisim.Buraya yazmayı çok istiyordum.Ama şimdi ne yazacağım ben diye düşünüyorum.Sır mi yoksa diyet yapmanın gereği mi bilmiyorum.Hic kaçamak yapmadım.Hergun spor yaptim mutlaka.İki öğün beslendim sabahları dolu dolu yedim. Öğle kahve ictim.Aksamlari hafif ve karbonhidratsiz beslendim.Bunlari zaten hepimiz biliyoruz artık.
Gelelim gerçek sırlara
7.takimim canlarım destekçilerim dostlarım yol arkadaşlarım @Ausencia @miulego yuregimim kaptanları buraya yazmama vesile olanlar aslında onlar.Beni aralarına kabul edenler destek olanlar bana benden daha çok güvendiler.7.takimimin hepsine binlerce kez teşekkür ederim.Benim güzel yürekli gizli kahramanlarim.
Bu da benim notum:
Diyet yapmaya karar verdiğim tarih 26.06.2017 hayatı boyunca diyet yapmamış hep kilolu hatta obez gezmiş biriyim.Diyete başladığım kilo 78.5 ile 1.53 boyunda obez olan biriydim.Asla inanmayan kilo vereceğine böyle öleceğim diyen bendim.Simdi diyete başlayalı üç ayım bitecek 57.7 kilo olan yine benim.Aradaki fark nerdeyse 21 kilo verdim.Daha bitmedi evet ama şimdi daha rahat yürüyorum daha ozguvenliyim aynaya bakınca daha mutluyum obez değilim artık.Ve en önemlisi daha sağlıklıyım.Benim gibi olan varsa ve bu yazılan yazıyı okuyorsa bir yerden başla kilo almanın sonu yok diyorum.Basarabiliriz hepimiz bu yuklerimizden kurtulabiliriz inanin kendinize....
Hepinize sağlıklı kilo vermeler.
Tesekkurler....