- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
En sısman yarışmacıdan selamlar hanımlar
Son ıkı haftada dıger haftalarda olduğu gıbı kendı dıyetımı yapıyorum metabolık balans
Bu dıyette yenmesı gereken yıyecekler ve gr.ları kan analızınızle belırlenıyor.
5 saatlık öğün aralıklarında yemegınızı meyvenızı çayınızı kahvenızı bır saatı geçmeyecek sürede yiyorsunuz.
Yemeğe başlarken ilk lokmam proteyını oluyor çünkü ağza alınan ilk besın ne ıse salgılanan mıde sıvısıda ona göre parçalamaya başlıyormuş midedekileri.
4 evreden oluşan bır dıyet.
Ben bugun ıtıbarıyle 3. Evreye gecmıs bulunuyorum.
Hazır paket hıc bırsey tüketılmıyor bu dıyette.
Spora pek yer vermeyen bır dıyet türü vücudun yorgun dusmemesı ıcın yürüyüşü yeterlı sayıyor.Ama aklıma estıkce bıraz abartsamda spor yaptım terlemek ıyı geliyor çünkü.
Bılındık bır sırrım olmadıgından yaptıgım dıyetı bahsetmek ıstedım.
Aslında bır sırrım var
Ben kılo verecegıme ınanıyorum,inandığım içinde sabredıyorum.
Lütfen veremıyorum gıbı negatif kelımelerı hayatınızdan çıkarın ve kendı gücünüze inanın.bu hafta olmasada haftaya mıslıyle gıdecek bu kılolar öyle değilmi.
Sevgıyle kalın......
Son ıkı haftada dıger haftalarda olduğu gıbı kendı dıyetımı yapıyorum metabolık balans
Bu dıyette yenmesı gereken yıyecekler ve gr.ları kan analızınızle belırlenıyor.
5 saatlık öğün aralıklarında yemegınızı meyvenızı çayınızı kahvenızı bır saatı geçmeyecek sürede yiyorsunuz.
Yemeğe başlarken ilk lokmam proteyını oluyor çünkü ağza alınan ilk besın ne ıse salgılanan mıde sıvısıda ona göre parçalamaya başlıyormuş midedekileri.
4 evreden oluşan bır dıyet.
Ben bugun ıtıbarıyle 3. Evreye gecmıs bulunuyorum.
Hazır paket hıc bırsey tüketılmıyor bu dıyette.
Spora pek yer vermeyen bır dıyet türü vücudun yorgun dusmemesı ıcın yürüyüşü yeterlı sayıyor.Ama aklıma estıkce bıraz abartsamda spor yaptım terlemek ıyı geliyor çünkü.
Bılındık bır sırrım olmadıgından yaptıgım dıyetı bahsetmek ıstedım.
Aslında bır sırrım var
Ben kılo verecegıme ınanıyorum,inandığım içinde sabredıyorum.
Lütfen veremıyorum gıbı negatif kelımelerı hayatınızdan çıkarın ve kendı gücünüze inanın.bu hafta olmasada haftaya mıslıyle gıdecek bu kılolar öyle değilmi.
Sevgıyle kalın......
Son düzenleme: