- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
Merhaba ben 3. Takimdanim. Bu haftaki yüksek Kilo verisim regl sonrası ödem atışı ve akşam yemeklerin hafifliği. Şunu farkettim ki ne diyeti yaparsaniz yapın az yemek lazım özellikle akşamları belli bir satten sonra su ve şekersiz içecekler dışında ağzınıza 1 damla bile bişey sürmemek gerek. Bu hafta aksam yemeklerini yedim ma sattı geciktiemeden kararinda yedim ve sonuç çok tatmin ediciydi. Bu arada geçen hafta arada aksam yemeklerini atlamistim ama aç kalınca metebolizma da çalışmıyormuş bunu kendimce test edip onaylamis oldum.
Bu arada geçen sene yarışırken bazı sıkıntılardan dolayı aktifliğimı kaybedip diskalifiye olmuştum. Tekrar yarışmanı sağlayan tüm kaptanlara özellikle bana destek verip güvenen 3. Takımın tatlı kaptanı Zerosima ya çok çok çok teşekkür ediyorum.
Herkese bol eskiler mutlu sağlıklı vücutlar :)
Bu arada geçen sene yarışırken bazı sıkıntılardan dolayı aktifliğimı kaybedip diskalifiye olmuştum. Tekrar yarışmanı sağlayan tüm kaptanlara özellikle bana destek verip güvenen 3. Takımın tatlı kaptanı Zerosima ya çok çok çok teşekkür ediyorum.
Herkese bol eskiler mutlu sağlıklı vücutlar :)