- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba kizlar bu hafta bireyselde birinci olmuşum aslında bu gerçekten çok güzel bi duygu ama benim için en güzeli burada kurduğum dostluklar o kadar samimi o kadar içten ki 8. Takımın fıstıkları olmasa bu yolda asla başarılı olamazdımben geçen sene mart ayında 5 günde 5 kilo verdiren diyet sayfasında güzel arkadaşım @adayaren38 le gülşenimle konuşurken beni 8.takıma davet etti ve ilk günden itibaren takımdaki tüm arkadaşlarım her an yardımıma koştular derdimi paylaştılar ve 8. Takımın fıstıklarıyla tanıştığımdan bu zamana kadar 66.9 kilodan 54.9 kiloya düştüm zaman zaman enerjim düştü kacamak yaptım sonra kacamak yaptığım için sinirlendim çoğu zaman ne yapacağımı bilemedim kilo veremediğim haftalar oldu arti gördüğüm zamanlarda ama hiç bi arkadaşım beni yalnız bırakmadı @adayaren38 @perihan00 oynakbasi34 @SekerPancari71 @yst38 canlarım güzellerim fıstıklarım her zaman yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum seviyorum iyiki tanımışım sizleri
Bu arada eğer kilo vermek için bi tavsiye bekleyen varsa kesinlikle azmedin kararlı olun arti görseniz bile vazgeçmeyin ve ne olursa olsun kendinize inanın
Banum iyiki varsın iyiki tanımışım seni canım benim yüreğine sağlık ne güzel yazmışsınTekrar tebrik ederim canım
Cidden azimle devam etmenin karşılığını alıyorsun sonuçta 5 günde 5 diyetini yapmakta sabır işidir ve azimli olmadan olmuyor( hepimiz şükür alıyoruz emeklerimizin karşılığını )
Burada hepimiz bazen inişli bazende çıkışlı bir yola girdik ve gerçekten çok güzel dostluklarda kurdukNeredeyse iyiki kilo almışım yoksa sizleri tanıyamıyacaktım diyorum
İnşallah hep birlikte ( tüm takımlarda yarışan kızlarda dahil tabiki ) hepimiz hedeflerimize ulaşır sağlıklı bir hayata devam ederiz
Ben kendi adıma hep diyorum eğer sizler olmasaydınız ben kesinlikle ya pes edip yerimde sayıyor olurdum yada bir ara kafama koyduğum ameliyatı gerçekleştirip belkide Allah korusun daha kötü sonuçlar alacaktım
Yüreği güzel insan iyiki varsıninşallah birlikte burada hedefimize ulaştığımıza dair paylaşımlarda yaparız ileride
Kocaman öpüyorum seni fıstığım
Bu haftaki kılonu Nasıl bir beslenme programcıyla verdinMerhaba kizlar bu hafta bireyselde birinci olmuşum aslında bu gerçekten çok güzel bi duygu ama benim için en güzeli burada kurduğum dostluklar o kadar samimi o kadar içten ki 8. Takımın fıstıkları olmasa bu yolda asla başarılı olamazdımben geçen sene mart ayında 5 günde 5 kilo verdiren diyet sayfasında güzel arkadaşım @adayaren38 le gülşenimle konuşurken beni 8.takıma davet etti ve ilk günden itibaren takımdaki tüm arkadaşlarım her an yardımıma koştular derdimi paylaştılar ve 8. Takımın fıstıklarıyla tanıştığımdan bu zamana kadar 66.9 kilodan 54.9 kiloya düştüm zaman zaman enerjim düştü kacamak yaptım sonra kacamak yaptığım için sinirlendim çoğu zaman ne yapacağımı bilemedim kilo veremediğim haftalar oldu arti gördüğüm zamanlarda ama hiç bi arkadaşım beni yalnız bırakmadı @adayaren38 @perihan00 oynakbasi34 @SekerPancari71 @yst38 canlarım güzellerim fıstıklarım her zaman yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum seviyorum iyiki tanımışım sizleri
Bu arada eğer kilo vermek için bi tavsiye bekleyen varsa kesinlikle azmedin kararlı olun arti görseniz bile vazgeçmeyin ve ne olursa olsun kendinize inanın
5 günde 5 kilo diyeti yaptımBu haftaki kılonu Nasıl bir beslenme programcıyla verdin
Keşke onuda ve yazsaydın
Hani sırrı ne bu haftanın
Tebrikler tekrar
Tamam canım5 günde 5 kilo diyeti yaptım
4. Takimdan selamlar. Konu basligini okuyunca kimsenin bilmedigi bir sirri paylasacakmis gibi hissettim:) Ben adi belli bir program takip etmiyorum. Duzgun ve duzenli besleniyor, hergun ayni sevkle yuruyorum. Normalde haftada 500 gr- 1 kg arasi veriyorum. Bir onceki hafta adet donemi olmasi sebebiyle 300gr vermistim. Bu hafta gecen haftayi da telafi ettim, basgul yuzumu guldurdu sukur. Adet, hastalik, kacamak vs nedenlerle istediginiz kadar kilo veremediginiz haftalarda "olmuyor, yapamiyorum" demeyip azimle ve sabirla devam edin. Mutlaka emeginizin karsiligini alirsiniz. Takimlarinizda cok guzel bir ortam yakaladiginiza ve bizim gibi aile oldugunuza inaniyorum. Bu atmosferi lehinize cevirin, hedeflerinizi otelemeyin. Ailem 4. Takima her turlu desteklerinden oturu cok tesekkur ederim
bunu uygulamak istiyorum ama eksik gibi geldi bana sıvı hiç birşey yok ne süt ne yoğurt ne yumurta nasıl olacak ki acabasizlere son tavsiye daha kizlar...ödül günlerinizide yine hafif ve saglikli gecirmeye dikkat edin..ve diyette zorlandiginizda bitki caylari cok rahatlatiyor..türk kahveside iyi geliyor
Havuclu yulafli diyet kek
1/2 su bardagi tam bugday unu
1/2 su bardagi yulaf ezmesi
3 havuc
1/2 su bardagi pekmez veya bal ben 3-4 kasik bal ilave ettim
1 corba kasigi siviyag..ben keten tohumu yagi
1/2 su bardagi ceviz
1 tatli kasigi tarcin
6 kuru kaysi
1 cay kasigi kabartma tozu
1/2 limon suyu
hazirlanisi..
kaysilari yumusamasi icin ilik suda beklesin....havuclari rendeliyoz...limon ve kabartma tozu disinda tüm malzemeleri ekleyerek tahta kasikla karistirin..ayri bir kapta limon ve kabartma tozunu karistirin...sonra karisima ilave edin...bir firin kalibini yaglayin ..ben silikon firin kalibinda yaptigim icin yaglamadim..sonra karisimi dökün..180 derecede 20-25 dakika pisirin..afiyet olsun
Yerim seni mincirigimm cok azimlisinn istedin ve olduSelamlar kizlar
Ben 6. Takimdan Menesa
Bu hafta birinci ben olmusum , sasirmadik takim olarakcünkü cok disiplinli bir hafta gecirdim meler yaptim..
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu suyumu ictim yaklasik 30 dk sonra kahvaltimi yaptim ara ögün yok bende cünkü karatayla besleniyorum bol bol bitki caylarimi ictim , aksamlari cig beslendim tabiki hergün degil bir kac gün her ägünde mutlaka salatam vardir , sifir kacamakla bir haftayi gecirdim ve bol bol egsersiz yaptim , bol bol yürüyüse ciktim. En önemlisi hirs yaptim kendime söz verdim bütün bunlari yaparken yalniz degildim takimda bana en cok yardimci olanSelvos88 cok cok tsk ediyorum hergün bana yol arkadasi oldu bilgileriyle beni yönlendirdi o olmasa belkide simdiki kiloma gelemezdim kaptanimiz Sweetdimple ye ayrica tsk ediyorum bilgileriyle tatli tavirlariyla herzaman cok yardimci oluyor bize , ben tek degil biz takim olarak birinci olduk aslinda, hepinizi öpüyorum kuzularimm
Allah hepinize kolaylik versin umarim herkes istedigi kiloya biran önce kavusur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?