- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Oncesi ve sonrası halini çok merak ediyorum. Bu arada tebrikler...Bu hafta birinci olmuşum, giderayak nihayet bee diyorum çünkü onca aydır en fazla 3. olabilmiştim. Ben bu hafta, 7 gün boyunca haşlanmış lahanayı blenderdan geçirip püre gibi 3 öğün onu yedim. Evet sağlıksızdı, evet iğrençti ama 14 aydır diyetteyim ve mezun olup artık korumaya geçmemin vakti gelmişti. Bu hafta ya ben mezun olacaktım yada kafayı yiyecektim.
Kimseye şok diyet tavsiye etmiyorum tabi ben hep sağlıklı beslenerek kilo verdim. Ama artık canıma tak etmişti 14 ay anlayın beni. Son son dur bide şunu deneyeyim dedim ve başardım çok şükür. Mezun olduuuuuum!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...da-54-kilo-verdim.916065/page-4#post-45804968 burda başarı hikayesi ve resimleri var canımOncesi ve sonrası halini çok merak ediyorum. Bu arada tebrikler...
Sağol kaptanım. Ben link vermeyi bilmiyorum dahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...da-54-kilo-verdim.916065/page-4#post-45804968 burda başarı hikayesi ve resimleri var canım
Kapanışında birincilikle olduuuBu hafta birinci olmuşum, giderayak nihayet bee diyorum çünkü onca aydır en fazla 3. olabilmiştim. Ben bu hafta, 7 gün boyunca haşlanmış lahanayı blenderdan geçirip püre gibi 3 öğün onu yedim. Evet sağlıksızdı, evet iğrençti ama 14 aydır diyetteyim ve mezun olup artık korumaya geçmemin vakti gelmişti. Bu hafta ya ben mezun olacaktım yada kafayı yiyecektim.
Kimseye şok diyet tavsiye etmiyorum tabi ben hep sağlıklı beslenerek kilo verdim. Ama artık canıma tak etmişti 14 ay anlayın beni. Son son dur bide şunu deneyeyim dedim ve başardım çok şükür. Mezun olduuuuuum!
Tebrik ediyorum sizi. Maşallah azminize. Bir nevi herkesin yaşadıklarını anlatmışsiniz. Her kilolu insan birsey bulur yazinizda.Sağol kaptanım. Ben link vermeyi bilmiyorum da
Burada sohbet yasak galiba ama soruna cevap vereyim. Göğüsler hariç sarkma olmadı ve ben sadece yürüyüş yaptım.Tebrik ediyorum sizi. Maşallah azminize. Bir nevi herkesin yaşadıklarını anlatmışsiniz. Her kilolu insan birsey bulur yazinizda.
Benim size söyle bir sorum olacaktı. Bu kadar kilodan sonra vucudunuzda sarkma oldu mu. Sarkmamasi için hangi egzersizleri yaptınız. Başarılı oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?