- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi denizeliklim
-
neden olmasn bizde hırslı yeni arkadaşlar arıyorz kendimize
arkadaşlarımda onaylarsa ben seve seve kabul ederim
ilk hafta çabuk kilo verirsin vücutdaki ödemi felan atarsn sonra biraz yavaşlar
ama regl olduysan ondan dolayı artş görebilirsin
regl döneminde +2 kilo bile görebiliyormuşuz
adet olamıyorum ya olsa rahatlayacağım
BEN YAPAMADM TABLOYU hehe
BEN YAPAMADM TABLOYU hehe
Günaydın kızlar
H.sonunuz güzel ve eğlenceli geçsin
ay ben sizi çok tuttum ya
beni de zayıflatır mısınız.
4. haftamdayım ben. ilk 3 haftada 3.800 gr verdim çok şükür. ama bu hafta alıyorum sanırım (allah korusun ama)
en son regl olalı koskoca 52 gün olmuş.şişlik var
günaydın canlarım. bu sabah tartıldım ki ne göreyim.. 63.5e düşmüşüm hem de dukansız. allahıma bin şükür vallahi
sanada günaydın şekerim
hadi bakalım bugün güzel bir diyet günü olur inşallah
gerçi benim akşama yine kaynana muhabbeti olacak ama ekmeği abartmazsam olur bu iş
üff ya inşallah kayın peder çu incecik lavaşlardan yaptırmaz onları görünce dayanamıyorum
offff offfffffff ne iradesiz kadınım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iradesiz old için mi 19 kg verdin cnm (maşallah)
bu arada ne kadar sürede verdin
benim adımı da ekleyin o zaman
ben salıdan salıya tartılıyordum olmazsa pzts bakarım artık
ohhhh ne güzel demekki dukansızda oluyormuş
dukan tehlikeli bir diyet zaten
yarım bıraktın mı fazlasıyla geri alıyorsun o hayin kilocukları
bence en iyisi dikkat etmek
he bide senin de maşallahın var yavrum
bukadar hızlı kilo alıp verenide görmedim vallahi
şu an iş yerinde tam her şey oturmuş değil internete giremiyorum. pazartesi düzelcek dediler görcez bakalım.
diyet de iyi gidiyo aslında ama uzun saatler aç kaldığım için biraz fazla acıkıyorum. öğlen 12:30da yedik yemeği. akşam 7 de eve geldim. haliyle baya da acıkmıştım. 1 dl ekmekle sıyırdım işi. akşam yemeğinde balık vardı. ama işte öğlen fırında makarna getirmişler. ama öğlen yemeklerinde ekmek yemiyorum o ayrı.
ama spor((((((((( aynen böyleyim ya napcam bilmiyorum ki. saat 7de geliyorum. çalışmaya ve erken kalkmaya alışık değilim şu an bile gözler gidiyo benim. alışırım inşallah.
ay ben sizi çok tuttum ya
beni de zayıflatır mısınız.
4. haftamdayım ben. ilk 3 haftada 3.800 gr verdim çok şükür. ama bu hafta alıyorum sanırım (allah korusun ama)
en son regl olalı koskoca 52 gün olmuş.şişlik var
mrb kızlar sayfanız hayırlıuğurlu olsun inşallah neşe içinde verirsiniz bütünkilolarınızı benim bayramdan sonra düğünümvar 27 yaşındayım toplamda 8 kiloya verdim2 ayda yani haftada nerdeyse 1 kilo ve hiç aç kalmadım sağlıklı ve dengeli yedimkalori hesaplayarak 2 gündür fazla kaçırdım ama hedefime ulaştım sanıyorum bide dengelemeişini biliyorum çok yediysem spora daha çok bindiiriyorum...aslında şu an ideal kilomdayım amaa düğünde iskenderuna gidip hop hop yiyeceğim için 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum günlük menülerimi yazarak size destek olabilirim isterseniz herkezi çıtır görmek istiyoruz dimi....
canm çok kolaykızım yapmışsın işte oldu bu iş
akıllı kadının hali başka oluyor
görevi sana veriyoruz tablolarımız ellerinden öper
ama şimdi bir sorun daha var bu tabloyu ilk sayfada nasıl yayınlıyacaz
ilk sayfada olması daha iyi olur istediğimiz zaman dönüp bakarız
sayfa sayfa tablo aramaktan iyidir demi ama
hadi bakıyım üstün zekalı arkadaşlardan çözüm bekliyorum
sorma yaa benmde adanadan ablam geldisanada günaydın şekerim
hadi bakalım bugün güzel bir diyet günü olur inşallah
gerçi benim akşama yine kaynana muhabbeti olacak ama ekmeği abartmazsam olur bu iş
üff ya inşallah kayın peder çu incecik lavaşlardan yaptırmaz onları görünce dayanamıyorum
offff offfffffff ne iradesiz kadınım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
p.tesi benm yüksek çııkacağm kesinkızlar yine pazartesi günü tartınalım ve buraya yazalım
liste olsada olmasada yazalım ki motivasyon düşmesin
şu pazartesi olayı aslında çok iyi oldu
mecburen haftasonu dikkat ediyoruz tartı korkusu
ulan böyle konuşuyorsunuz sonra ben üzülüyorm:))ya ben o hataları sürekli sürekli yaptım zaten kaç kez başladım bozdum dukanı bilmiyorum. birinde 1 ay diğerinde 1 bucuk ay dayanabildim. ve 1 ayda verdiğim 5 kiloyu 3 haftada 8 kilo olarak geri aldım. yazık günah yani resmen zaman kaybı. bedenime yazık.
dukanı bıraktıktan sonra grup da dagılınca randomla konuşmuştuk zaten. az az ve saglıklı seyler yiyordum. ama regl dönemime denk geldiği için gün de 3 tablet bitter yediğim de oldu hatta regl boyunca her gün yedim. ona rağmen vermişim kilo. ayda 3-4 kilo versem mis gibi işte daha ne... ben cok hızlı alıp veriyorum kilo neden bilmem
ooooowwwwwwwwww süperrsinsabah 11:30
1 bardak (esmer şekerle) yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, limonlu maydonoz
4 adet zeytin
ara 14:15
1 tane yeşil elma
Akşam 17:00
6 k bulgur pilavı üstüne 5 k sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Salata
Ara 20:10
4 adet kuru kayısı
gün içinde
200 öne 200 arkaya ip atladım
3 lt su
1 saat kemerimi taktım
koşu bandında yarım saat yürüyüş (5.5 km hızla)
düğünün şimdiden hayrlı olsnmrb kızlar sayfanız hayırlıuğurlu olsun inşallah neşe içinde verirsiniz bütünkilolarınızı benim bayramdan sonra düğünümvar 27 yaşındayım toplamda 8 kiloya verdim2 ayda yani haftada nerdeyse 1 kilo ve hiç aç kalmadım sağlıklı ve dengeli yedimkalori hesaplayarak 2 gündür fazla kaçırdım ama hedefime ulaştım sanıyorum bide dengelemeişini biliyorum çok yediysem spora daha çok bindiiriyorum...aslında şu an ideal kilomdayım amaa düğünde iskenderuna gidip hop hop yiyeceğim için 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum günlük menülerimi yazarak size destek olabilirim isterseniz herkezi çıtır görmek istiyoruz dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?