• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

işe başladım ve sanırım tartılma sapıklığından kurtuldum sonunda, nerdeyse 1 haftadır tartılmadım. en son geçen pazartesi tartılmıştım.

alışırsın bebeem benim bir sene olduu daha yeni yeni alışıyorum sende benim giibi erkeklik yapıp onikilerde yatıyım deme sakın onbuçuk dedimmi uyu mis gibi uyanırsın öğlen yemeği benimde onikide çıkışımda altıbuçuk insan acaip acıkıyo ben çözümü buldum işyerine bi kutu yörsanın dudana uygun lor penyiri var ondan götürüyorum inanılmaz tok tutuyo hemde protein bakımından zengin yağ bakımından fakir oluyo acıktımmı bikaç kaşık at ağzına akşam yemeğinde fazla yemeni engellerr hem varrya güne erken başlamak zayıflamaya fayda sağlıyomuş iyi oldu işe girdiğin herşeyin düzenli olur artık

yanımda fındık götürüyorum işte ben de. şu an henüz düzenim oturmadığından öyle peynir götüremem sanırım :) fındığı yemesi de kolay oluyo hem. gerçi bugun hiç yiyemedim. işler yoğunlaşmaya başladı ya. bugun öğlende sutlaç gelmiş, yedim ben de. gerçi küçücüktü. ama hayır demeyi öğrenmeliyim sanırım.

ya inşallah alışırım ben de. erken yatmaya alışık değilim. gerçi 3 gecedir saat 10 bucukta daha kayıyorum resmen :) bu akşam yatmadım artık yarın pazar diye. 3 günde kendimi mal gibi hissettim ya. yat kalk işe git gel. çok enteresan :)

mrb kızlar sayfanız hayırlıuğurlu olsun inşallah neşe içinde verirsiniz bütünkilolarınızı benim bayramdan sonra düğünümvar 27 yaşındayım toplamda 8 kiloya verdim2 ayda yani haftada nerdeyse 1 kilo ve hiç aç kalmadım sağlıklı ve dengeli yedimkalori hesaplayarak 2 gündür fazla kaçırdım ama hedefime ulaştım sanıyorum bide dengelemeişini biliyorum çok yediysem spora daha çok bindiiriyorum...aslında şu an ideal kilomdayım amaa düğünde iskenderuna gidip hop hop yiyeceğim için 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum günlük menülerimi yazarak size destek olabilirim isterseniz herkezi çıtır görmek istiyoruz dimi....

hoşgeldin buyur yaz kapımız zayıflamak isteyen herkeslere açık :) biz birbirimizin menülerini ezberledik artık, yeni menüler lazım bize eheheh :)

sabah 11:30
1 bardak (esmer şekerle) yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, limonlu maydonoz
4 adet zeytin

ara 14:15
1 tane yeşil elma
Akşam 17:00
6 k bulgur pilavı üstüne 5 k sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Salata

Ara 20:10
4 adet kuru kayısı

gün içinde
200 öne 200 arkaya ip atladım
3 lt su
1 saat kemerimi taktım
koşu bandında yarım saat yürüyüş (5.5 km hızla)

gayet güzel bi menü. sporu da pek beğendim. ama o esmer şekerden esmer de olsa vazgeçmelisin diye düşünüyorum. şekeri ne kadar aza indirirsek o kadar iyi.

kızlar az önce diyette başarı öykülerine bakıyordum
eylülsenin menülerine bir göz atıyım dedim
kadın hergün öğlenleri makarna tüketitiyor
hergün hergün makarna yenirmi yaa
kaç kilo vermiş bilmiyorum ama başarı öyküsüyse eyer epey vermiştir

bende bugün yağsız yoğurtlu pul biberli makarna yedim
ve çok pişmandım ama kadının menülerini okuyunca rahatladım biraz

makarna çok sık yenmedikçe yenebilir canım korkma o kadar
bi diyetisten öğlen yemeklerinde rahatlıkla yiyebilirsiniz demişti

günaydın canlarım. bu sabah tartıldım ki ne göreyim.. 63.5e düşmüşüm hem de dukansız. allahıma bin şükür vallahi :D:D

işteee bu habere bayıldımmmmmm :))) seni bu şekilde beslenme konusunda gaza getirdim. ya kilo veremezse kız diye korkuyodum.. ama korkularım boşa çıktı. oleeyy :))

malesef yeşil çayı hiç sevemedim.
zar zor bi esmer şekerle içiyorum...markasından mı aceba. bi kere aldım ve bu kadar zorlanmamıştım içerken. o markayı hatırlamıyorum tabi. (liptonun)

28 yaşındayım, çok şükür bir kızım var.
normalde de kg lu biriydim ama doğumdan sonra iyice üzerimde kaldı. (61-62 arası hamile kaldım)
kendimi hiç bu kadar iradeli görmemiştim daha önce (maşallah)ilk hedef 58
inş. bu kg lar gidecek ve ben de sonrasında 55 i göreceğim.... (allah'ın izniyle tabi)

ben aktardan açık alıyorm 2 tllik alyorm 2 aydan fazla gidiyor hergün 3 bardak içiyorm hemde:D
bende başlarda içemiyorm ama içine 1 dilim limon koyarsan daha rahat içersin bence şeker atma
ben şimdi çubuk tarçnlı içiyorm çikolata isteğimi köreltiyor biraz:D

nerde oturuyorsun canm bide boyun kaç
çalışıyormusun
kızn kaç yaşında
amma çok soru sordum:1:

Bu sitede topikler arası veya üyeler arası sataşma, laf sokma bizce rağbet görmez, aksine site kurallarına aykırı olduğu için ceza almaya sebep olur.

Topiklerde dedikodu yapmayınız, asıl amacınıza odaklanınız...

ben aktardan açık alıyorm 2 tllik alyorm 2 aydan fazla gidiyor hergün 3 bardak içiyorm hemde:D
bende başlarda içemiyorm ama içine 1 dilim limon koyarsan daha rahat içersin bence şeker atma

çalışıyormusun
kızn kaç yaşında

ben artık ne yeşil çay içiyorum ne bişey :43:

iyi ki iş bulana kadar zayıfladım ya ahahah :)) o değil de bu insanlar çok acımasız ya. iş yerinde bi sorumlu kız var. sabah servisle giderken beni duraktan almayı unutmayın dedi. ben de şöföre söyledim fulyayı unutma falan diye. zaten onu görmemek imkansız dedi herkes güldü falan. kız biraz ikiye beş :) ben de gülmeyin ya ben de önceden çok şişmandım falan dedim. öyle 3-5 kilo verdim sandılar. ben 30 deyince birden tüm gözler bana çevrildi haha :)) eski halimi bilmeyenleri bile şaşırtabiliyorum:1:

çalışıyormusun
kızn kaç yaşında

mersin de
1.50
20. ayında
çok da değilmiş cnm

2 dilim çavdar ekmeği
4 adet zeytin

1 tane yeşil elma
Yarım bardak yoğurt
Salata

4 adet kuru kayısı

gün içinde
3 lt su
1 saat kemerimi taktım

menüde sporda süpermiş :46::46:

mrb kızlar sayfanız hayırlıuğurlu olsun inşallah neşe içinde verirsiniz bütünkilolarınızı benim bayramdan sonra düğünümvar 27 yaşındayım toplamda 8 kiloya verdim2 ayda yani haftada nerdeyse 1 kilo ve hiç aç kalmadım sağlıklı ve dengeli yedimkalori hesaplayarak 2 gündür fazla kaçırdım ama hedefime ulaştım sanıyorum bide dengelemeişini biliyorum çok yediysem spora daha çok bindiiriyorum...aslında şu an ideal kilomdayım amaa düğünde iskenderuna gidip hop hop yiyeceğim için 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum günlük menülerimi yazarak size destek olabilirim isterseniz herkezi çıtır görmek istiyoruz dimi....

hataylımısın yoksa
öyleyse bir şehir eşleşmesi daha gerçekleşecek demektir :1::1:

malesef yeşil çayı hiç sevemedim.
zar zor bi esmer şekerle içiyorum...markasından mı aceba. bi kere aldım ve bu kadar zorlanmamıştım içerken. o markayı hatırlamıyorum tabi. (liptonun)

28 yaşındayım, çok şükür bir kızım var.
normalde de kg lu biriydim ama doğumdan sonra iyice üzerimde kaldı. (61-62 arası hamile kaldım)
kendimi hiç bu kadar iradeli görmemiştim daha önce (maşallah)ilk hedef 58
inş. bu kg lar gidecek ve ben de sonrasında 55 i göreceğim.... (allah'ın izniyle tabi)

offf ya sende bende küçüksün
bu ne ya herkes tıfıl ben kendimi aranızda çok yaşlı hissettim yahu
yokmu benden büyük olupta bu sayfaya girecek olan üleeeeeeeeeeeeeen

derken......kim var burda, biz taşınalı 2 ay oldu

karamelekte mersinde kimbilir belkide tanış çıkarsınız
bide akraba çıkıyormuşsunuz ne komik olur ama :1::1:

kızım yapmışsın işte oldu bu iş
akıllı kadının hali başka oluyor
görevi sana veriyoruz tablolarımız ellerinden öper

ama şimdi bir sorun daha var bu tabloyu ilk sayfada nasıl yayınlıyacaz
ilk sayfada olması daha iyi olur istediğimiz zaman dönüp bakarız
sayfa sayfa tablo aramaktan iyidir demi ama
hadi bakıyım üstün zekalı arkadaşlardan çözüm bekliyorum

sanada günaydın şekerim
hadi bakalım bugün güzel bir diyet günü olur inşallah
gerçi benim akşama yine kaynana muhabbeti olacak ama ekmeği abartmazsam olur bu iş
üff ya inşallah kayın peder çu incecik lavaşlardan yaptırmaz onları görünce dayanamıyorum
offff offfffffff ne iradesiz kadınım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar yine pazartesi günü tartınalım ve buraya yazalım
liste olsada olmasada yazalım ki motivasyon düşmesin

şu pazartesi olayı aslında çok iyi oldu
mecburen haftasonu dikkat ediyoruz tartı korkusu :1::1:

iradesiz old için mi 19 kg verdin cnm (maşallah)

bu arada ne kadar sürede verdin

benim adımı da ekleyin o zaman :43:

ben salıdan salıya tartılıyordum olmazsa pzts bakarım artık
u
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

2 dilim çavdar ekmeği
4 adet zeytin

1 tane yeşil elma
Yarım bardak yoğurt
Salata

4 adet kuru :emir_bebek::emir_bebek:t:emir_bebek:kayısı

gün içinde
3 lt su
1 saat kemerimi taktım

mersin de
1.50
20. ayında
çok da değilmiş cnm

derken......kim var burda, biz taşınalı 2 ay oldu

Üstteki yorum için kusura bakmayin cepte baglandi
bole oldu

bu arada ben mersinde oturuyorm adanaliym
neresindesn mersinin

Son düzenleme:
geç geldim ama çıkmak zorundayım
gidip uyuyayım yarın tüm gün evdeyim bol bol girer yazarım
öpüldünüz şekerler :54::54::54:

he bide çıkmadan merak ettiğim bişe var
katzi neden hesabını pasifleştirmiş bilen varmı acaba
şaşırdım doğrusu

Denizi vallahi aynisehirden biriyle tanismayi isterim
samimi olursam görüşmek bile isterim
biz senle yakınız ortada adanada buluşup görebiliriz aslında

sabah 11:00
1 kk kadar az yağlı peynir
1 bardak yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
4 adet zeytin

aslen amasyalıyım eşim hataylı yarı yarıya eşleşmiş sayılırız

sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
1 zeytin yağında yumurta
1 domates
1 biber
3 zeytin
1kb peynir
tere

tere kahvaltıda vazgeçilmezimm
birazdanda bir türk kahvesi yapar içerimm inşallahhh

selammmm kızlar yeni sayfa hayırlı uğurlu olur inşallah
ben çoook hastayım fenayım bu yeni sayfa banada iyi gelir inşallah azimle kilolarımdan kurtulurum

Back
X