- Konu Sahibi denizeliklim
işe başladım ve sanırım tartılma sapıklığından kurtuldum sonunda, nerdeyse 1 haftadır tartılmadım. en son geçen pazartesi tartılmıştım.
yanımda fındık götürüyorum işte ben de. şu an henüz düzenim oturmadığından öyle peynir götüremem sanırım :) fındığı yemesi de kolay oluyo hem. gerçi bugun hiç yiyemedim. işler yoğunlaşmaya başladı ya. bugun öğlende sutlaç gelmiş, yedim ben de. gerçi küçücüktü. ama hayır demeyi öğrenmeliyim sanırım.
ya inşallah alışırım ben de. erken yatmaya alışık değilim. gerçi 3 gecedir saat 10 bucukta daha kayıyorum resmen :) bu akşam yatmadım artık yarın pazar diye. 3 günde kendimi mal gibi hissettim ya. yat kalk işe git gel. çok enteresan :)
hoşgeldin buyur yaz kapımız zayıflamak isteyen herkeslere açık :) biz birbirimizin menülerini ezberledik artık, yeni menüler lazım bize eheheh :)
gayet güzel bi menü. sporu da pek beğendim. ama o esmer şekerden esmer de olsa vazgeçmelisin diye düşünüyorum. şekeri ne kadar aza indirirsek o kadar iyi.
makarna çok sık yenmedikçe yenebilir canım korkma o kadar
bi diyetisten öğlen yemeklerinde rahatlıkla yiyebilirsiniz demişti
işteee bu habere bayıldımmmmmm :))) seni bu şekilde beslenme konusunda gaza getirdim. ya kilo veremezse kız diye korkuyodum.. ama korkularım boşa çıktı. oleeyy :))
alışırsın bebeem benim bir sene olduu daha yeni yeni alışıyorum sende benim giibi erkeklik yapıp onikilerde yatıyım deme sakın onbuçuk dedimmi uyu mis gibi uyanırsın öğlen yemeği benimde onikide çıkışımda altıbuçuk insan acaip acıkıyo ben çözümü buldum işyerine bi kutu yörsanın dudana uygun lor penyiri var ondan götürüyorum inanılmaz tok tutuyo hemde protein bakımından zengin yağ bakımından fakir oluyo acıktımmı bikaç kaşık at ağzına akşam yemeğinde fazla yemeni engellerr hem varrya güne erken başlamak zayıflamaya fayda sağlıyomuş iyi oldu işe girdiğin herşeyin düzenli olur artık
yanımda fındık götürüyorum işte ben de. şu an henüz düzenim oturmadığından öyle peynir götüremem sanırım :) fındığı yemesi de kolay oluyo hem. gerçi bugun hiç yiyemedim. işler yoğunlaşmaya başladı ya. bugun öğlende sutlaç gelmiş, yedim ben de. gerçi küçücüktü. ama hayır demeyi öğrenmeliyim sanırım.
ya inşallah alışırım ben de. erken yatmaya alışık değilim. gerçi 3 gecedir saat 10 bucukta daha kayıyorum resmen :) bu akşam yatmadım artık yarın pazar diye. 3 günde kendimi mal gibi hissettim ya. yat kalk işe git gel. çok enteresan :)
mrb kızlar sayfanız hayırlıuğurlu olsun inşallah neşe içinde verirsiniz bütünkilolarınızı benim bayramdan sonra düğünümvar 27 yaşındayım toplamda 8 kiloya verdim2 ayda yani haftada nerdeyse 1 kilo ve hiç aç kalmadım sağlıklı ve dengeli yedimkalori hesaplayarak 2 gündür fazla kaçırdım ama hedefime ulaştım sanıyorum bide dengelemeişini biliyorum çok yediysem spora daha çok bindiiriyorum...aslında şu an ideal kilomdayım amaa düğünde iskenderuna gidip hop hop yiyeceğim için 2 kilo daha vermeyi düşünüyorum günlük menülerimi yazarak size destek olabilirim isterseniz herkezi çıtır görmek istiyoruz dimi....
hoşgeldin buyur yaz kapımız zayıflamak isteyen herkeslere açık :) biz birbirimizin menülerini ezberledik artık, yeni menüler lazım bize eheheh :)
sabah 11:30
1 bardak (esmer şekerle) yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, limonlu maydonoz
4 adet zeytin
ara 14:15
1 tane yeşil elma
Akşam 17:00
6 k bulgur pilavı üstüne 5 k sebze yemeği
Yarım bardak yoğurt
Salata
Ara 20:10
4 adet kuru kayısı
gün içinde
200 öne 200 arkaya ip atladım
3 lt su
1 saat kemerimi taktım
koşu bandında yarım saat yürüyüş (5.5 km hızla)
gayet güzel bi menü. sporu da pek beğendim. ama o esmer şekerden esmer de olsa vazgeçmelisin diye düşünüyorum. şekeri ne kadar aza indirirsek o kadar iyi.
kızlar az önce diyette başarı öykülerine bakıyordum
eylülsenin menülerine bir göz atıyım dedim
kadın hergün öğlenleri makarna tüketitiyor
hergün hergün makarna yenirmi yaa
kaç kilo vermiş bilmiyorum ama başarı öyküsüyse eyer epey vermiştir
bende bugün yağsız yoğurtlu pul biberli makarna yedim
ve çok pişmandım ama kadının menülerini okuyunca rahatladım biraz
makarna çok sık yenmedikçe yenebilir canım korkma o kadar
bi diyetisten öğlen yemeklerinde rahatlıkla yiyebilirsiniz demişti
günaydın canlarım. bu sabah tartıldım ki ne göreyim.. 63.5e düşmüşüm hem de dukansız. allahıma bin şükür vallahi![]()
işteee bu habere bayıldımmmmmm :))) seni bu şekilde beslenme konusunda gaza getirdim. ya kilo veremezse kız diye korkuyodum.. ama korkularım boşa çıktı. oleeyy :))