BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben de kenara para koymuştum geçen aylarda, çar çur oldu gitti.nereye gitti farkında bile değilim benim kenarda duran nakte karşı bi gıcığım var sanırım...saçma sapan şeyler alıyorum.eşime çorap, iç çamaşırı, atkı, şemsiye vs gibi..ama hep eşime. benim var çünkü her şeyim.. böyle olunca da kendime bir şey alıp mutlu olamıyorum...

Ayirdigim parayı harcamiyorum genel şeyler için, harçlığım biter harcarsam maaşta yerine koyuyorum hemen
Bu aralar yeni huyum birşey beğenip almadigim zaman onu almışım gibi parasını kumbara hesabına atıyorum :)))) çok vahim bir durumdayım sanirim

Ev konusunda acele edilmemeli bencede. Şu ara satış piyasası da durgunmuş galiba. İçine sineni bulursun inş.
Hediye çeki iyi ya. Onunla en azından bir ayı geçirmiş olursun alınca.
Evet ben acil durum parası olarak ayırmıyorum aslında yapmalı. Gerçi promosyonun yatacağını biliyordum ondan çok para ayırmadım kendime.
Yoksa sıkışabilirdim.
Birikim bir yaşam tarzı oluyor galiba :)

Evet elde nakit olmasın zaten. Nereye nasıl gitmiş anlaşılmıyor. Ama kendine almıyorsan ona da alma ya. Onunda vardır illa ki. Bir iki parça olurda bütün paranı bitirme bari :)

ooo sen pintilikte level atlamışsın şekerim...hem almıyorsun, hem de almış gibi parayı kenara atıyorsun.vay başımmm :))))
ben kendime almıyorum,eşime alıyorum.ortada para da yok sevinecek bir mal da....... nötrüm...

Evet elde nakit olmasın zaten. Nereye nasıl gitmiş anlaşılmıyor. Ama kendine almıyorsan ona da alma ya. Onunda vardır illa ki. Bir iki parça olurda bütün paranı bitirme bari :)
ne bileyim canım yaa, onu değişik değişik,şık şık giydirip gönderince mutlu oluyorum. kendime gelince, nereye gidiyorum ki zaten deyip vazgeçiyorum...

Hahahah seninki de hoşmuş :)
Ben birikimi 15inde yapıyorum. Ayı geçirecek kadar para bırakıyorum kendime. Masraflar için ev içinde tabi. Üzerimde bozukluk olursa kumbaramız var ona atıyoruz bide. Onu da kurbana kadar açmayız sanırım. Kurban için niyetlendik

ne bileyim canım yaa, onu değişik değişik,şık şık giydirip gönderince mutlu oluyorum. kendime gelince, nereye gidiyorum ki zaten deyip vazgeçiyorum...
Aa bence yanlış yapıyorsun. Benim eşiminde benimle yarışacak bi dolabı var. Ben dizginliyorum yoksa her mağazaya gidişinde alıyordu. Birikim işine giriştik diye oda heveslendi sanki. Oda bişe almıyo pek

Aa bence yanlış yapıyorsun. Benim eşiminde benimle yarışacak bi dolabı var. Ben dizginliyorum yoksa her mağazaya gidişinde alıyordu. Birikim işine giriştik diye oda heveslendi sanki. Oda bişe almıyo pek
ne bileyim cnım yaaa
velhasıl-ı kelam, tadım tuzum yok bu ara :))))
belki 4-5 gün sonra altınımı alınca geri gelir keyfim...

bence arabayi al rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…