- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
ben de kenara para koymuştum geçen aylarda, çar çur oldu gitti.nereye gitti farkında bile değilimGeldim geldim ben bu aralar biraz yoğunum ya
damla cikolata mutahit işine ben de bozuldum o gün ama neyse dedim, ev konusunda çok düşünmek istemiyorum aslinda. Nasıl olacak, ne yapacağız derken kafam allak bullak oluyor, sonra psikolojim bozuluyor resmen. Hic aklımdan çıkmıyor orası ayrı tabi:)
Benimde almam gereken bazı ihtiyaclarim var ama acelesi yok. Geçen hafta avmye gittik doğum günümde alınan hediyeleri değiştirmek için. Bir tek şey beğenmedim, begendiklerim çok pahalı geldi. Hediye çeki aldım. Aslında önceden olsa hep aldığım şeyler der mutlaka alacak birşey bulur, elim boş çıkmazdim.
Z zeyneprer in tespitini doğru buluyorum. Buraya karşı bir sorumluluk hissedip hep birikim yapmak istiyoruz sanırım bir süre sonra da cimrilesiyoruz galiba:)
Benim biriminden sonra mutlaka biraz daha nakitim kalmalı, öyle ayarlıyorum kendimi artık. Acil durum parası gibi kalsın diyorum. Birseye lazım olur ya da beğendiğim istediğim birşey olursa alırım diye azıcık param var. Ama hiç harcamak gelmiyor içimden. Aksine daha çok olsun istiyorum :))
Yıllarca hesap kitap yapmayıp yaşadıktan sonra eski günlerin telafisi sanırım bu hareketler
hahahahaha, okumam mı, yıkamamamk için koyu renk elbise giyip sadece etek kızmını yıkayan..ev vergisi vermemek için 2 çocuğu ile otellerde yaşayan kadın... idolüm o benimHhahahah wallstreet cadısı mıydı bi pinti vardı :) okudun mu onu :)
Ayirdigim parayı harcamiyorum genel şeyler için, harçlığım biter harcarsam maaşta yerine koyuyorum hemenben de kenara para koymuştum geçen aylarda, çar çur oldu gitti.nereye gitti farkında bile değilimbenim kenarda duran nakte karşı bi gıcığım var sanırım...saçma sapan şeyler alıyorum.eşime çorap, iç çamaşırı, atkı, şemsiye vs gibi..ama hep eşime. benim var çünkü her şeyim.. böyle olunca da kendime bir şey alıp mutlu olamıyorum...
Ev konusunda acele edilmemeli bencede. Şu ara satış piyasası da durgunmuş galiba. İçine sineni bulursun inş.Geldim geldim ben bu aralar biraz yoğunum ya
damla cikolata mutahit işine ben de bozuldum o gün ama neyse dedim, ev konusunda çok düşünmek istemiyorum aslinda. Nasıl olacak, ne yapacağız derken kafam allak bullak oluyor, sonra psikolojim bozuluyor resmen. Hic aklımdan çıkmıyor orası ayrı tabi:)
Benimde almam gereken bazı ihtiyaclarim var ama acelesi yok. Geçen hafta avmye gittik doğum günümde alınan hediyeleri değiştirmek için. Bir tek şey beğenmedim, begendiklerim çok pahalı geldi. Hediye çeki aldım. Aslında önceden olsa hep aldığım şeyler der mutlaka alacak birşey bulur, elim boş çıkmazdim.
Z zeyneprer in tespitini doğru buluyorum. Buraya karşı bir sorumluluk hissedip hep birikim yapmak istiyoruz sanırım bir süre sonra da cimrilesiyoruz galiba:)
Benim biriminden sonra mutlaka biraz daha nakitim kalmalı, öyle ayarlıyorum kendimi artık. Acil durum parası gibi kalsın diyorum. Birseye lazım olur ya da beğendiğim istediğim birşey olursa alırım diye azıcık param var. Ama hiç harcamak gelmiyor içimden. Aksine daha çok olsun istiyorum :))
Yıllarca hesap kitap yapmayıp yaşadıktan sonra eski günlerin telafisi sanırım bu hareketler
Evet elde nakit olmasın zaten. Nereye nasıl gitmiş anlaşılmıyor. Ama kendine almıyorsan ona da alma ya. Onunda vardır illa ki. Bir iki parça olurda bütün paranı bitirme bari :)ben de kenara para koymuştum geçen aylarda, çar çur oldu gitti.nereye gitti farkında bile değilimbenim kenarda duran nakte karşı bi gıcığım var sanırım...saçma sapan şeyler alıyorum.eşime çorap, iç çamaşırı, atkı, şemsiye vs gibi..ama hep eşime. benim var çünkü her şeyim.. böyle olunca da kendime bir şey alıp mutlu olamıyorum...
ooo sen pintilikte level atlamışsın şekerim...hem almıyorsun, hem de almış gibi parayı kenara atıyorsun.vay başımmm :))))Ayirdigim parayı harcamiyorum genel şeyler için, harçlığım biter harcarsam maaşta yerine koyuyorum hemen
Bu aralar yeni huyum birşey beğenip almadigim zaman onu almışım gibi parasını kumbara hesabına atıyorum :)))) çok vahim bir durumdayım sanirim
ne bileyim canım yaa, onu değişik değişik,şık şık giydirip gönderince mutlu oluyorum. kendime gelince, nereye gidiyorum ki zaten deyip vazgeçiyorum...Evet elde nakit olmasın zaten. Nereye nasıl gitmiş anlaşılmıyor. Ama kendine almıyorsan ona da alma ya. Onunda vardır illa ki. Bir iki parça olurda bütün paranı bitirme bari :)
Hahahah seninki de hoşmuş :)Ayirdigim parayı harcamiyorum genel şeyler için, harçlığım biter harcarsam maaşta yerine koyuyorum hemen
Bu aralar yeni huyum birşey beğenip almadigim zaman onu almışım gibi parasını kumbara hesabına atıyorum :)))) çok vahim bir durumdayım sanirim
Aa bence yanlış yapıyorsun. Benim eşiminde benimle yarışacak bi dolabı var. Ben dizginliyorum yoksa her mağazaya gidişinde alıyordu. Birikim işine giriştik diye oda heveslendi sanki. Oda bişe almıyo pekne bileyim canım yaa, onu değişik değişik,şık şık giydirip gönderince mutlu oluyorum. kendime gelince, nereye gidiyorum ki zaten deyip vazgeçiyorum...
ne bileyim cnım yaaaAa bence yanlış yapıyorsun. Benim eşiminde benimle yarışacak bi dolabı var. Ben dizginliyorum yoksa her mağazaya gidişinde alıyordu. Birikim işine giriştik diye oda heveslendi sanki. Oda bişe almıyo pek
Hahahha kendime bişey almiyim, altın alsam yeter diyosun :) ay güldürdün benine bileyim cnım yaaa
velhasıl-ı kelam, tadım tuzum yok bu ara :))))
belki 4-5 gün sonra altınımı alınca geri gelir keyfim...
siz yine yeni başladınız birikime..ben 1 yıldır bu haldeyim..kayış koptu valla bende...Hahahha kendime bişey almiyim, altın alsam yeter diyosun :) ay güldürdün beni
Valla durumlarımız vahim kızlar
Tedaviye gitcez en son :))
Evet ben 2-3 aydır takık oldum. Gerçekten düşünmek istemedim şu an :)siz yine yeni başladınız birikime..ben 1 yıldır bu haldeyim..kayış koptu valla bende...
1 sene sonraki halinizim kızlar.şimdiden dikkat edin kendinize. :)))))Evet ben 2-3 aydır takık oldum. Gerçekten düşünmek istemedim şu an :)
bence arabayi al rahatlakırmam lazım beynimdeki bu kıtlık modunu..tüm parayı birikim için ayırıp kendimi boğmamalıyım, ama nasıl yapacağım..
sürücü kursuna gideyim ama araba alacağımı sanmıyorum, sokağa atacakmışım o parayı gibi geliyor. e araba almayacaksam sürücü kursuna gitmeye ne gerek var..
sabah yine bir sürü mağaza gezdim, giydim çıkardım ne varsa..beğenemedim..evde var aynısı gibi. fark yok hiç bir şeyde. tat vermedi.çok çok özel bir şey olmalı almam için, o zaman da paraya kıyamıyorum :)))) amaaannn,saçma bi durumdayım tatlım ben..geçer inşallah.belki havalardandır.
hahahahahah :) rahatlar mıyım sence canım? yoksa iyice kafayı kırar mıyım emin değilimbence arabayi al rahatla
Hahahahha ay dur kalbine inecek :)bence arabayi al rahatla
:)))) ayyyy hahahahahahah :)))) aynen kuzuuu, mümkünü yok veremem..eşime dedim ki arabayı aldığım an 3 bin fazlasına nete koyarım alıcısı çıkarsa satarım anında ..sen iyice kafayı yedin diyorHahahahha ay dur kalbine inecek :)
Hemen karar veremez öyle :))))))
Aaa yalnız çok iyi fikir. Böyle böyle köşeyi dönebilirsin :):)))) ayyyy hahahahahahah :)))) aynen kuzuuu, mümkünü yok veremem..eşime dedim ki arabayı aldığım an 3 bin fazlasına nete koyarım alıcısı çıkarsa satarım anında ..sen iyice kafayı yedin diyor
hahahahaha...tek amaç köşeyi dönmek zaten.araba falan bahaneAaa yalnız çok iyi fikir. Böyle böyle köşeyi dönebilirsin :)