- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Evde değilsem çok çeşit aramam. Disarida herşeyi yiyemiyorum malesef. Herşeyi de yanımda tasiyamiyorum:)Bazilari bir iki birsey atistirdim derler ya hani bisküvi cay kraker filan .. ben asla öyle gecistiremem. Illa sicak yemek olacak. Kahvaltiyi bile sicak hazirladigim seylerle yaparim
Çayı mutlaka dene, ben her aksam kaynatıyorumBen kendim koca gün bişey aramam ama eşime kıyamıyorum ondan bende yaparım. Sulu yemek ister.
Evet bende sıkarım diye düşünmüştüm oda mantıklıymış yapabilirim.
Ay en güzeli en sağlıklısı tatlım. Benimki üşengeç tarzı. Bide yalnız hiç canım istemiyor.Evde değilsem çok çeşit aramam. Disarida herşeyi yiyemiyorum malesef. Herşeyi de yanımda tasiyamiyorum:)
Akşamları hafif yemeyi seviyorum. Kışın çorba vazgeçilmezim ama mutlaka olmalı.
Bugün akşam çorba ve ton balıklı salata yedim. Mesaide de olsam yemek düzeni önemli benim icn. Termos sefertaslarim var, sıcak yemekde götürüyorum.
Benim kan şekeri sorunum olduğu için öyle biskuvi, kraker bilmem ne beni daha çok aciktirir:)
Ev yemeği olacak bana.
Sabah da ev kahvaltısı yapmazsam bütün gün doymam ben:))
Biraz cinsim evet:)))
Tamam canım yarın deniyim inşallahÇayı mutlaka dene, ben her aksam kaynatıyorum
Hem gribe karşı da iyi oluyor:)
Evet canım beni de öyle :) karnabaharım var onu mu yapsam bilemedim. Onu yaparsam kızartsam mı yemeğini mi yapsam. Amaaan dert yaYarin ne pisirsem stresi sardi şimdiden beni
Fırında beşamel soslu yap, en sevdiğim :)Evet canım beni de öyle :) karnabaharım var onu mu yapsam bilemedim. Onu yaparsam kızartsam mı yemeğini mi yapsam. Amaaan dert ya
Onu geçenlerde yaptım. Eşim pek sevmedi :SFırında beşamel soslu yap, en sevdiğim :)
O zaman kızartma yap, o da güzel olurOnu geçenlerde yaptım. Eşim pek sevmedi :S
Hadi ya. Yemek seçince de zor. Zaten ne yapcam derdi var bide seçenek azalıyor.O zaman kızartma yap, o da güzel olur
Ben evde hiç yapmıyorum eşim yemiyor
Karnabahar büyuk ve ucuz diye almistim. Kizartmasi ağir geldi. Baskada nasil yapilir bilmiyorum. Eşim de nefret eder zaten. Bende tursusunu kurdum 2.5 kiloluk bi kavanozda. Bakalim 15 gun sonra acinca tadi nasil olur. Hic yemedim denemiş olayimEvet canım beni de öyle :) karnabaharım var onu mu yapsam bilemedim. Onu yaparsam kızartsam mı yemeğini mi yapsam. Amaaan dert ya
Bende turşusunu hiç yemedim. Hadi bakalım nasıl olacak bizede söylersin.Karnabahar büyuk ve ucuz diye almistim. Kizartmasi ağir geldi. Baskada nasil yapilir bilmiyorum. Eşim de nefret eder zaten. Bende tursusunu kurdum 2.5 kiloluk bi kavanozda. Bakalim 15 gun sonra acinca tadi nasil olur. Hic yemedim denemiş olayim
Söylerim burdanBende turşusunu hiç yemedim. Hadi bakalım nasıl olacak bizede söylersin.
Kıymalı, sulu yemeğini de yaparız biz. Güzel olur. Kızartmasınıda severiz.
Hahahha nerde yemek muhabbeti ordayım diyosun.Karnibahar tursusu cok guzel olur bn cok severim
Bnde ne kadar istahliyim ya ne deseniz canim istiyor
Aynen ya birde diyet grubuna katildim guya.oradan cok yemekle ilgili konularda takiliyorumHahahha nerde yemek muhabbeti ordayım diyosun.
Ne pişireyim diye sana sorucam artık :))
Hahahah çok hoşsun :)Aynen ya birde diyet grubuna katildim guya.oradan cok yemekle ilgili konularda takiliyorum
Bir iki şey yemez onun dışında ne olsa yerHadi ya. Yemek seçince de zor. Zaten ne yapcam derdi var bide seçenek azalıyor.
İyi bakalım yarın yarısını kızartırım. Pırasa var biraz. Bide çorba salata. Yeter yani.