Sonra seni buralarda da göremeyizhahahahaha...tek amaç köşeyi dönmek zaten.araba falan bahane
aynen, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine görmeye gelirsiniz artık...Sonra seni buralarda da göremeyiz
Ay yok çok zengin olunca buraya da uğramazsın demek istemiştim :)aynen, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine görmeye gelirsiniz artık...
satılık malım olacak, ben ne o arabaya binebilirim, satılacak diye ..ne de huzurla uyuyabilirim, alıcı arar da ulaşamaz diye. tam sıyırırım artık :))))
bende ütü yaptım çamaşır katladım fırına yemek gönderdimAy yok çok zengin olunca buraya da uğramazsın demek istemiştim :)
Biraz evde dolandım çamaşırları topladım. Yeni posta attım bide makineye filan falan.
Tv açtım şimdi. Sonra da yemeğe girişirim
Öleceğini hic düşünmüyor mu acabaKızlar burda takıldıkça sayenizde birikim yapmayı tasarruflu olmayı öğrendim/öğreniyorum. Bir şey paylaşmak istiyorum iş yerinde bi bayan arkadaş var 55 60 yaşlarında evlilik yapmamış. 1 evi var oturduğu 100 bin liralık arabası ve 500 bin liraya da memleketinden ev aldı. Allah daha çok versin asla gözüm Yok ama durumuna çok üzülüyorum. Yemeğini evden getiriyor yemekten ziyade salata tarzı şeyler,çay içmiyor, ekmek parası gitmesin diye evde ekmek yapıyormuş ve daha neler neler... ne bileyim biz niye çalışıyoruz ki diyorum istediklerimizi bütçemiz dahilinde yapamadıktan sonra. Mesela bazen birim olarak yemeğe gidiyoruz o Da geliyor ve keyif de alıyor görüyorum ama kendini bınlardan neden mahrum bırakıyorvefat ettiğinde çocuk falan da Yok, kazancı da güzel keyfini sürse ya. Böylesi de kötü böyle olmayalım biz.
Kızlar burda takıldıkça sayenizde birikim yapmayı tasarruflu olmayı öğrendim/öğreniyorum. Bir şey paylaşmak istiyorum iş yerinde bi bayan arkadaş var 55 60 yaşlarında evlilik yapmamış. 1 evi var oturduğu 100 bin liralık arabası ve 500 bin liraya da memleketinden ev aldı. Allah daha çok versin asla gözüm Yok ama durumuna çok üzülüyorum. Yemeğini evden getiriyor yemekten ziyade salata tarzı şeyler,çay içmiyor, ekmek parası gitmesin diye evde ekmek yapıyormuş ve daha neler neler... ne bileyim biz niye çalışıyoruz ki diyorum istediklerimizi bütçemiz dahilinde yapamadıktan sonra. Mesela bazen birim olarak yemeğe gidiyoruz o Da geliyor ve keyif de alıyor görüyorum ama kendini bınlardan neden mahrum bırakıyorvefat ettiğinde çocuk falan da Yok, kazancı da güzel keyfini sürse ya. Böylesi de kötü böyle olmayalım biz.
Ben de onu merak ediyorum, her şeyin en ufak ayrıntısına kadar hesabını yapıyor ama. Bi gün abisiyle avm ye gitmişler, eve geldik yorulduk yemek yapmaya halim de yoktu şeftali ekmek yedik demiştiÖleceğini hic düşünmüyor mu acaba
evet ya çocuguda yokmuşÖleceğini hic düşünmüyor mu acaba
ben şok şokBen de onu merak ediyorum, her şeyin en ufak ayrıntısına kadar hesabını yapıyor ama. Bi gün abisiyle avm ye gitmişler, eve geldik yorulduk yemek yapmaya halim de yoktu şeftali ekmek yedik demiştiabisi de akademisyen. İkisi de gayet güzel kazanan insanlar.
Benim de üst komşum öyle kadın 50li yaşlarda eşi vefat etmiş emekli maaşı 2500 3 evi var bi kızı var onunla da küs pek görüşmüyorKızlar burda takıldıkça sayenizde birikim yapmayı tasarruflu olmayı öğrendim/öğreniyorum. Bir şey paylaşmak istiyorum iş yerinde bi bayan arkadaş var 55 60 yaşlarında evlilik yapmamış. 1 evi var oturduğu 100 bin liralık arabası ve 500 bin liraya da memleketinden ev aldı. Allah daha çok versin asla gözüm Yok ama durumuna çok üzülüyorum. Yemeğini evden getiriyor yemekten ziyade salata tarzı şeyler,çay içmiyor, ekmek parası gitmesin diye evde ekmek yapıyormuş ve daha neler neler... ne bileyim biz niye çalışıyoruz ki diyorum istediklerimizi bütçemiz dahilinde yapamadıktan sonra. Mesela bazen birim olarak yemeğe gidiyoruz o Da geliyor ve keyif de alıyor görüyorum ama kendini bınlardan neden mahrum bırakıyorvefat ettiğinde çocuk falan da Yok, kazancı da güzel keyfini sürse ya. Böylesi de kötü böyle olmayalım biz.
Tabi canım ben evden yemek götürülmesine karşı değilim mis gibi sağlıklı en iyisi De buradaki durum farklı. Burda hiç kimse öyle değil hepimizin planları hayalleri var onlara ulaşmak için tasarruf yapıyoruz birikim yapıyoruz, gerektiğinde de kaçamak yapıyoruzÇok abartı olmuş. Burda çoğuöuzun hedefi ev almak yada araba. Yada eskiyse değiştirmek vs yani temel hedefler.
Yazık o insanlar biraz fazla abartmış. Gerçi evden yemek götürebilir belki yiyemiyordur dışarda ama biraz aşırı pintilerden olmuş galiba :S
İsraf iyi birşey değil tabi ama tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kenara para atılmalı. Eğer herşeyin varsa.Benim bi evim bi arabam bide kötü gün için hatrı sayılır birikimim olsun yeter yani
Bazen insanları anlamıyorum temel ihtiyaçlarından kısıp biriktiriyorlar hem de iki üç evleri varken
Selamlar birikimci hatun ve diğer hanımlarne bileyim cnım yaaa
velhasıl-ı kelam, tadım tuzum yok bu ara :))))
belki 4-5 gün sonra altınımı alınca geri gelir keyfim...
Kızlar burda takıldıkça sayenizde birikim yapmayı tasarruflu olmayı öğrendim/öğreniyorum. Bir şey paylaşmak istiyorum iş yerinde bi bayan arkadaş var 55 60 yaşlarında evlilik yapmamış. 1 evi var oturduğu 100 bin liralık arabası ve 500 bin liraya da memleketinden ev aldı. Allah daha çok versin asla gözüm Yok ama durumuna çok üzülüyorum. Yemeğini evden getiriyor yemekten ziyade salata tarzı şeyler,çay içmiyor, ekmek parası gitmesin diye evde ekmek yapıyormuş ve daha neler neler... ne bileyim biz niye çalışıyoruz ki diyorum istediklerimizi bütçemiz dahilinde yapamadıktan sonra. Mesela bazen birim olarak yemeğe gidiyoruz o Da geliyor ve keyif de alıyor görüyorum ama kendini bınlardan neden mahrum bırakıyorvefat ettiğinde çocuk falan da Yok, kazancı da güzel keyfini sürse ya. Böylesi de kötü böyle olmayalım biz.
canım hoşgeldin :)))Selamlar birikimci hatun ve diğer hanımlar
Nerden nasıl başlasam acep az takılayım aranızda başarılarınızı takip edeyim belki banada bulaşır
:)