BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez

Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim
Pro Üye
6 Ağustos 2010
38.769
68.002
gerçekleştirilebilir hedefler koyarak kendi hayatımız ın gerçeklerine göre birikim yapmaya ne dersiniz az çok demeden yeterki birikim yapalım .......
birikim yaparken amaç birbirimizi cesaretlendirmek şu kesinlikle unutulmamalıdır burada paylaşılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez....

Son düzenleme:
Bende varim hatunlar :) bugun 10kuruslari topladim evde :) ve her maastan 10 yada 5 tl aticam bankaya zaten emeklilikte var anck bu kadar gelii smdlik elimizden

Cok şükür bizim durumumuz iyi. Calismiyorum fakat aylik elime gecen hir miktar para var. Eşimin işi zaten iyi ama yarin bile ne olacağımızı bilmedigimiz ve bilemeyecegimiz icin Elime gecen paralarla altina yatirim yapiyorum. Kumbaram var oraya bozukluk bazen kagit para atiyorum. Esim de birikim yapıyor tabiki.
Ama yine de harcama yapmaktan kendimi alikoyamiyorum. Alisveris falan filan zaten hep kadinlara göre. Insallah alisverislerimi de zamanla azaltabilirim

ahh zaten en büyük sorun şu alışveriş sevdamız ne olacak bilmiyorum :) bende alıkoyamıyorum kendimi ne yapayım :) bugün bile 2 tane kargo bekliyorum markafoniden :))

Ben disari ciksam muhakkak almazsam kendimi suçlu hissediyorum o derece yani..
Kizlar insallah herkes güzel guzel birikimlerini yapar. Yarini da dusunmemiz gerekiyor gercekten

kesinlikle düşünmeliyiz.şimdi birde ufaklığım geliyor en azından onun için birikim yapmam şart. pekalaaa nasıl yapıcaz bakalım birikimleri ??

kesinlikle düşünmeliyiz.şimdi birde ufaklığım geliyor en azından onun için birikim yapmam şart. pekalaaa nasıl yapıcaz bakalım birikimleri ??
Damlaya damlaya göl olur derler. 25 kuruş bile kenara atsaniz yeterli olabilir. Yavastan yavaştan yaparak cocugunuza da katki sağlayabilirsiniz.
Ayrica insallah saglicakla bebisinizi kucaginiza alirsiniz, okula gonderirsiniz, evlendirirsiniz, torun seversinizz ooo Allah hepinize uzun hayirli sagliklk ömürler verisn. Bizlere de evlat nasip etsin insallah..

Şimdi tatildeyiz de Eylül'ün başından itibaren dizginleri alıyorum elime
Başka türlü olmayacak çünkü
Bir ayda 4000 tl ye yakınları ödüyoruz her ay.
Eve araba borcu da var. Toplam 2600 ödüyoruz.
Evin 17 arabanın 23 ayı kaldı.

Alıntı yapmayı unutmuşum. Bir arkadaş sürekli alışveriş taptığından bahsetmiş. Allah'ım ben de öyleydim. Bir hafta alışveriş yapmayınca aaaa harcayasın kendime birşey almıyorum diyordum. Şimdi bıraktım artık. En son Haziran'ın ortasında 2 bluz almıştım. Ondan beridir ne mağazaya gidiyorum ne nette bakıyorum. Çok şükür çıplak değilim. Öyle çok doldurmuştum ki 10 yıl yetecek kadar var.
Aldıklarımı işe doğru dürüst giyemeden sezon bitiyor sonraki sene yeniden alasım geliyordu.
Şimdi kendime dur dedim. Sanırım insanın bir doyum noktası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…