xanııım ben de sizi çok özlüyorum, girip okuyorum sürekli
ama dediğim gibi cepten girip yazamıyorum.
illa bilgisayar başına geçecem. sabah geldim açtım bilgisayarı.bekle bekle yoksunuz, kapattuım çıktım yine.
ama aklım hep sizde. okuyorum yazışmaları.pazar canım sıkıldı şu müteahhit işinize. ama vardır bunda da bi hayır dedim.
inşallah en doğru zamanda en doğru evi bulur bir an önce anlaşırsınız canım.
evet burada her şeyi konuşup paylaşıyoruz ama ne biletyim paylaşacak bir şey de yaşamadım galiba bu haftasonu :))))
yok kuzu, bu hafta kaçamak falan yoktu.
cumartesi anneme gittim,teyzem diğer kuzenler falan vardı.
pazar yoğunlukta evdeydik. battaniye,film geçirdik.
dün biraz çarşı biraz ev işi geçti.
bu sabah geldim hemen.
yaa kızlar ya, benim canım sürekli alış veriş yapmak istiyor ama artık paraya kıyıp alamıyorum da. elime aldığımı geri bırakıyorum
misal güzel bir güneş gözlüğü istiyorum ( evde rahat 7-8 adet farklı tiplerde gözlüğüm var ) ihtiyacım yok, ama şöyle gösterişli havalı bir modael alayım istiyorum, hani kibariye gibi kadınlar takıp muazzez ersoya dönüşüyor ya, öyle havalı bir şey.. dün gezdim optikleri beğenemedim bi türlü.hepsi aynı gibi
farklı olsa ne fayda , çook pahalı geliyor ve alasım olmı-uyor.
bu ay hazır indirimliyken eşime de gözlük almalı.
eşime ve bana parfüm alınacak. güzel bir parfüm beğeneyim diyorum.gidip hepsini deniyorum, beğenemiyorum, beğendiğim olsa 300-400 veremiyorum, gerek yok çalışmıyorum evdeyim ne gereği var deyip çıkıyorum
eşim günlerdir habire araba fotosu gönderiyor, beğeniyorum güzeller ama para vermek istemiyorum. gerek var mı diye düşünüyorum.... yok....
hafatda 1-2 binip gezecem diye o kadar birikimi oraya bağlamalı mı..hem araba alınca bitmiyor ki, daha sürücü kursuna gidip pratik yapmam gerek.içim elvermiyor o paraları harcamaya.
karışığım yani bu ara.
kötü bir psikolojiymiş.umarsızca para harcayıp her istediğimi aldığım günleri özlüyorum resmen