BİRİKİMCİ HATUNLAR

Heee bide kartımı azaltmak adına bir yöntem uyguluyorum bakalım nasıl olcak bu ay hesap özeti....
Bugun ku market alışverişim 38 tl tuttu
20 kartla 18 i nakit ödedim...
Hem cebimde param kaldı hem kartıma cokk yüklenmiş olmadım....

inşallah gelir canım :) gelirden çok gider var ya hepimizde

evde eksiklikler vardı. birde tahlil yaptırdım 150 tuttu
internet faturam geldi 52

darkcım biz 60 ile 72 aylık arası alıyoruz 1 lere,özellikle 66 aylık çok geliyor burada,kuzucuğunun gelişimi iyiyse,okula gitmeye çok çok çok istekliyse gönder ama ebnim fikrim 1 yıl geçgitse de bi şey olmaz,geç başlayanlar daha başarılı oluyor,okuttuklarım arasında

biz de bebişimizi sabah kontrole götürdük,malesef iyi haberler almadık,çok dua edin teyzeleri,azra mızın kafası büyüsün diye
bakıcımızın da torunları gelmiş,eşim rapor aldı o baktı,çocukcağız aç kalmış yavrucum,gelince nasıl süt içti garibim
bizen böyle kızlar,şimdi kalkıp hoooop kumbaraya 1 tl atıcam,burayı da okumasam ben hiç birikim yapamam galiba

geçmiş olsun neyi var kızınızın

limoncum bıngıldağı doğuştan ufak doğdu,her ay baş gelişimi takip edilecek dendi,malesef bu ay sadece 0,1 mm büyümüş,normalde en az 1 cm büyümesi gerekiyor,kafa büyümeyince beyin de büyümüyor ALLAH korusun,sabahtan beri moralim bozuk,RABBİM azramıza sağlık versin

inşallah gelir canım :) gelirden çok gider var ya hepimizde
Yıllardır evliyim belki de ilk defa bu kadar kötü durumdayız.
Benim aylık gelirim Ağustos ayından itibaren nerdeyse 500 - 750 tl azaldı. Hem ev hem araba borcu ödüyoruz. Kıştan para biriktirip yazın ücretim azaldığı için oradan takviye yapıyoruz. Bu yıl müdürler görevden alındıkları içşn yaz döneminde onlara ödeme yapılmadı. Eşim ücretini alamayınca evdeki hesap çarşıya uymadı.
Aslında gelecek parayla araba kredisini kapatmayı umuyorduk ama önce artıya geçip gerisini kenara koyacağım inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Şnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur azra bebek

Cok gecmis olsun cnm rabbim sifasini verir insl

changelife çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çok iyi haberler alırsınız.

Kızlar ben ilk defa kavurma yapayım dedim ama sıkıntım pişip pişmediğini anlayamamam? Nasıl anlıyorsunuz siz...

anladım canım inşallah gelişimini sağlar yapabileceğimiz birşey yok ama dua edeceğim kızın için canım ya .

evet ya müdürlerle ilgili baya sıkıntı oldu. şimdigörevi uzatıldı mı peki. bende 4 yıldır çalışıyorum aile yanında hesap kitap yapmıyordum yiyip içip geiyordum bu sene evin sorumluluğunu aldım ormuş geçinmek. hayırlısıyla kalkarız hepimşz altından. size zam gelecek dimi. kapsıyor mu bilmiyorum ama

Hepiniz çok haklısınız. Asla eşimi baba olmaya, hazır olmadığı bir sorumluğu almaya zorlayamam. Üstüne düşmek istemiyorum, biliyorum ki üstüne düştükçe uzaklaşıyor bu fikirden. En son 2 hafta önce şöyle bir söyledim, tekrar çok erken, neden acele ediyorsun deyip duruyor. Çocukları öyle aman aman seven biri değil zaten. Bir kere erteliyoruz, yaşım ilerledikçe şansım azalabilir, ilerde olmayabilir dedim.Benim için sorun değil, çocuğumuz olmasa da olur deyip kestirip attı.

Ben 4 ay önce kadın doğuma gittim. Doktor yumurtalıklarımın hamile kalmaya engel olacak kadar az çalışmadığını, hamile kalabileceğimi söyledi. Zaten erkek için yapılan testleri de mutlaka yaptırın dedi. Ben bunu eşime deyince 'Eğer denersek, ilk aylar olmazsa ben o testleri yaptırırım, daha istemiyoruz ne testi şimdiden.' diye tepki verdi. Karmaşık bir insan zaten normal hayatta da. Evlenmeden önce onu ailemle tanıştırdım, aradan aylar geçti ama ciddi bir adım atmadı, evlilik bahsi ediyorum ben de doğal olarak. Hiç unutmam 14 şubattı, bana ben evlenmeye hazır değilim, istemiyorum dedi. O gün çok kötü olmuştum. Tüm evlilik planlarımı unutup tek başıma planlar yapıyordum artık. Vazgeçmiştim, sadece ilişkimizi yaşıyordum. Bundan 6 ay sonra evlendik. Üzerine düşülmedikçe daha kolay yola gelen biri açıkçası. Ben de düşmüyorum üstüne, ama içten içe üzülüyorum.

Allah şifa versin, inşallah sıkıntıları bir an önce düzelir bebişin.

Valla ben düdüklüde eti pişirip sonra kavurma yapıyorum. Yoksa sert oluyor benim yaptıklarım hep.

Canımm Allah acil şifalar saglık versin.....

Evet eşim başka yere atandı idareci olarak.
Bize 1000 tl zam yapacaklarını söyledi başbakan ama ben o parayı hesapta görmeden inanmam.

lavin cevap için teşekkürler bilmediğim için saçma sapan bir şeyler yaptım.

Önce tencerede pişirmeye uğraştım sonra annemle konuştum düdüklü dedi tamam dedim düdüklüye geçtim ama dayanamadım sonra açtım tekrardan biraz da normal pişsin dedim. Şimdi yumuşak gibi sanırım pişti içine tuz, karabiber ve kekik attım soğuyunca mı kaba koyabilirim derin dondurucu için?

Aklunda bulunsun ben duduklude 40 dk pisiriyorum lokum gibi oluyor.

Gecen yil ben de pisirip saklamistim, soguyunca buzdolabi posetlerine almistim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…