Evet çok güzel günler :) biz daha önce birbirimizin ailesini tanıyoduk ama şimdi iki aile birbirini tanıyınca daha da güzel oldu:))Ne tatlı telaşlar bunlar....hep böyle guzel koşuşturmalarınız olsun
Allah mutlu etsin tamamina erdirsin insSelam kızlar :) ayy çok yorucuymuş ya bu nişan alışverişi gittik bugün sevdiceğe yüzük aldık onlarda bana yüzük elbise ayakkabı aldık :) çok güzel şeyler ve çok mutluyum:)
kizinizne kadarlik su anda bilmiyorum ama benim yegenimin bingildagi 6 aylikken kapandi.beyin cerrahina goturduler,hicbirseyi yok gayet saglikli ,beyin gelisiminin tek olcusu bingildak degildir demis dr. kafada esnek kemikler varmis,bu sayede de beyin buyur ve gelidir demis. masallah yegenim 10 aylik yurudu,daha yasina gelmedi ama dil gelisimi de ilerde.hic korkma Allah in izniyle ibs birsey olmaz.bebegini takip et sadecelimoncum bıngıldağı doğuştan ufak doğdu,her ay baş gelişimi takip edilecek dendi,malesef bu ay sadece 0,1 mm büyümüş,normalde en az 1 cm büyümesi gerekiyor,kafa büyümeyince beyin de büyümüyor ALLAH korusun,sabahtan beri moralim bozuk,RABBİM azramıza sağlık versin
Bu aralar herkese mavi boncuk dağıtıyorlar. Bizim içinde zam söylentisi var ama dediğin gibi bu söylenti yıllardır dillendiriliyor, göreceğiz bakalım verilen sözler ne kadar yerine getirilecek...Günaydın kızlar
Bereketli bir gün olur inşallah.
lemide âmin inşallah.
Yıllardır vereceğiz diyorlar ama bakalım bu başbakan sözünü tutacak mı?
Valla kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş diye boşa dememişler. Dün akşam ki hesaptan sonra eşimle konuştuk. Dedim verecekler mi senin ücretleri. Yok dedi. O Konuyla ilgili hiçbirşey yok dedi. Artık dedik projedenpara gelince koyarız. Bu arada ek hesap kullanmamız gerekecek. Neyse sabah uyandım hesabına para aktardım dedi. ( evde para pul işlerine ben bakıyorum). Yaz döneminin ücretlerini yatırmışlar. Çok şükür Rabb'ime. Ne kadar şükretsem az.Günaydın kızlar
poetricy çokk geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir azra.
Papatya inşallah şu proje paranı alırsın da artiya geçersiniz canım. Kylie sıkışmasına hızır yetismezmis belki başka yerden de sürpriz paragelir. Biraz daha sabret canım.
Hangi sektördesin canımBu aralar herkese mavi boncuk dağıtıyorlar. Bizim içinde zam söylentisi var ama dediğin gibi bu söylenti yıllardır dillendiriliyor, göreceğiz bakalım verilen sözler ne kadar yerine getirilecek...
Bu arada herkese GÜNAYDINNNN
Gunayfin cnm bnm teskr edermDelimi deli sen halledersin canım. Masallahın var esin çok şanslı:)
Lavın esin gerçekten zor bir insanmis anladım kadarıyla sen de hassassin. İnceden inceden bilinç altına işlemen gerekiyor sanırım:)
Valla kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş diye boşa dememişler. Dün akşam ki hesaptan sonra eşimle konuştuk. Dedim verecekler mi senin ücretleri. Yok dedi. O Konuyla ilgili hiçbirşey yok dedi. Artık dedik projedenpara gelince koyarız. Bu arada ek hesap kullanmamız gerekecek. Neyse sabah uyandım hesabına para aktardım dedi. ( evde para pul işlerine ben bakıyorum). Yaz döneminin ücretlerini yatırmışlar. Çok şükür Rabb'ime. Ne kadar şükretsem az.
Hangi sektördesin canım
kursun tanısması ne ki arkadaşımGunayfin cnm bnm teskr ederm
vla ardarda hersey benddde cnm maddi manevi
bugun kursun tanismasi var oraya gitcm
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.saolun kızlar,ALLAH rızası için dua edin kızımıza olur mu
Ben kavurmayı normal tencerede yapıyorum lokum gibi oluyor.Çok teşekkür ederim ben de saklama kabına koyacaktım olur öyle de demi? Ben hepsini pişirmedim birazı dolapta.. Maşallah çok et çıktı ama ben çok almak istemedim, derin dondurucu kısmının sadece üst kısmı bile tam dolmadı ama yeter de artar bile bize..
Ay ne güzel ben de hep dikişı merak ettim ama calistigim içinkursa gidemiyorum. Şimdi evde kendim öğrenmeye çalışıyorum.Gunayfin cnm bnm teskr ederm
vla ardarda hersey benddde cnm maddi manevi
bugun kursun tanismasi var oraya gitcm