BİRİKİMCİ HATUNLAR

gunaydin bayanlar.bir haftadir kumbarama bozuk paralari atiyorum.hedefim uzun vadede yani seneye yaza falan 1000 lira biriktirmek.yapabilecek miyim bilmiyorum.tatil paramizin bir kismi ciksin istiyorun.ins olur.olmazsa da baska bir ihtiyacimiz giderilir napalim.ek dersin yatmasini bekliyorum.az bir sey kumbaraya ayirmak istiyorum daha ev taksitini de vermedik benim maasta veriyoruz.esimin maasindan 1000 lira ayiriyoruz,benim maas gelince 1000 lira daha ekleyip veriyoruz.ama bayram ayi oldugundan 1000 lira ayirmadik.400 eksik var.onu da ek dersten ekleriz ins. ben de esimin haberi olmadan biriktirip ona surpriz yapmak istiyorum.

günaydın şekerler.
ne tatlı kaynatmışsınız.
poe azra her aklıma geldiğinde dua ediyorum canım,rabbim geri çevirmesin,tüm güzel şifa dualarımızı kabul etsin.
math hep böyle mutlu ol inşallah.
lemide az güldürmedin beni,kasa demek.
darksea ben büyük kızım 1. sınıfa başladığı ay hamile kaldım,okul kapanırken de doğurdum.tatilde de büyüttüm ufaklığı.yaş 33 tü o zaman.bence sağlık sorunu dışında çocuk isteniyorsa çok ta beklenmemeli.yaş geçtikçe herşey zorlaşıyor.okul yaşı için yorum yapamayacağım,sizin insiyatifinize kalmış.

kizinizne kadarlik su anda bilmiyorum ama benim yegenimin bingildagi 6 aylikken kapandi.beyin cerrahina goturduler,hicbirseyi yok gayet saglikli ,beyin gelisiminin tek olcusu bingildak degildir demis dr. kafada esnek kemikler varmis,bu sayede de beyin buyur ve gelidir demis. masallah yegenim 10 aylik yurudu,daha yasina gelmedi ama dil gelisimi de ilerde.hic korkma Allah in izniyle ibs birsey olmaz.bebegini takip et sadece

Günaydın kızlar
poetricy çokk geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir azra.
Papatya inşallah şu proje paranı alırsın da artiya geçersiniz canım. Kylie sıkışmasına hızır yetismezmis belki başka yerden de sürpriz paragelir. Biraz daha sabret canım.

Günaydın kızlar
Bereketli bir gün olur inşallah.
lemide âmin inşallah.
Yıllardır vereceğiz diyorlar ama bakalım bu başbakan sözünü tutacak mı?
Bu aralar herkese mavi boncuk dağıtıyorlar. Bizim içinde zam söylentisi var ama dediğin gibi bu söylenti yıllardır dillendiriliyor, göreceğiz bakalım verilen sözler ne kadar yerine getirilecek...

Bu arada herkese GÜNAYDINNNN

Delimi deli sen halledersin canım. Masallahın var esin çok şanslı:)
Lavın esin gerçekten zor bir insanmis anladım kadarıyla sen de hassassin. İnceden inceden bilinç altına işlemen gerekiyor sanırım:)

Valla kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş diye boşa dememişler. Dün akşam ki hesaptan sonra eşimle konuştuk. Dedim verecekler mi senin ücretleri. Yok dedi. O Konuyla ilgili hiçbirşey yok dedi. Artık dedik projedenpara gelince koyarız. Bu arada ek hesap kullanmamız gerekecek. Neyse sabah uyandım hesabına para aktardım dedi. ( evde para pul işlerine ben bakıyorum). Yaz döneminin ücretlerini yatırmışlar. Çok şükür Rabb'ime. Ne kadar şükretsem az.
Hangi sektördesin canım

Delimi deli sen halledersin canım. Masallahın var esin çok şanslı:)
Lavın esin gerçekten zor bir insanmis anladım kadarıyla sen de hassassin. İnceden inceden bilinç altına işlemen gerekiyor sanırım:)
Gunayfin cnm bnm teskr ederm
vla ardarda hersey benddde cnm maddi manevi
bugun kursun tanismasi var oraya gitcm

Eşim de ben de Adalet bakanlığı personeliyiz. Mesai, yol parası v.s kestiler hepsini şimdi de zam vereceklermiş bakalım

saolun kızlar,ALLAH rızası için dua edin kızımıza olur mu
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Ben kavurmayı normal tencerede yapıyorum lokum gibi oluyor.
İlk hafif yag ve varsa iç yağı kızdırıyorum.Sonra etleri koyup pembelesene dek karıstırıyorum ara ara. Zaten suyunu salıyor etler. Üzerine a rendelenmiş soğan döküp karıstırıyorum ya da bütün soğanı ortaya koyuyorum o sertleşmesini önlüyor etlerin ve çok hoş tat veriyor.
15 dk kadar sonra su çekmişsse 1 bardak su ilave ediyorum. ara ara çatalla kontrol ediyorum.. en son tuzunu ve baharatlarını ilave ediyorum. sonra sıcakken kavanozlara koyup ters cevirip tezgahın üzerinde bekletiyorum. soguyunca kavanoz dolaba yerleştiriyorum.

Gunayfin cnm bnm teskr ederm
vla ardarda hersey benddde cnm maddi manevi
bugun kursun tanismasi var oraya gitcm
Ay ne güzel ben de hep dikişı merak ettim ama calistigim içinkursa gidemiyorum. Şimdi evde kendim öğrenmeye çalışıyorum.
Canım bu arada benim kv. Çok beceriklidir. Burda kadın pazarları oluyor el emeklerini satıyorlar. Kv.deçıkıyor pazara. Başlangıçta sosyal olmak. Can sıkıntısı içindi. Ama şimdi çok güzel satış yapıyor. İnşallah senin için de kazancli olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…