BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aklunda bulunsun ben duduklude 40 dk pisiriyorum lokum gibi oluyor.

Gecen yil ben de pisirip saklamistim, soguyunca buzdolabi posetlerine almistim hemen.

Çok teşekkür ederim ben de saklama kabına koyacaktım olur öyle de demi? Ben hepsini pişirmedim birazı dolapta.. Maşallah çok et çıktı ama ben çok almak istemedim, derin dondurucu kısmının sadece üst kısmı bile tam dolmadı ama yeter de artar bile bize..

Selam kızlar :) ayy çok yorucuymuş ya bu nişan alışverişi gittik bugün sevdiceğe yüzük aldık onlarda bana yüzük elbise ayakkabı aldık :) çok güzel şeyler ve çok mutluyum:)

Ne tatlı telaşlar bunlar....hep böyle guzel koşuşturmalarınız olsun

Azra kızımıza Allah'tan şifa, nişanlı kızımıza sonsuz mutluluk, papatyaya zam, lavinin kocasının içine bebek isteği, delimideliye ödeme kolaylığı, kumbaralarımıza bol bereket inşaallah...

Kızlar tek derdimiz birikim olsun, Allah'ım sağlık, mutluluk, huzur versin hepimize:KK50:

Bugün 9 tl attım kumbarama, bakalım yarınki kısmeti ne olacak:KK66:

tabikide canım birbirimize azim oluyoruz burda. bende küçük küçük paracıklarla biriktirdim hep. harcamayayım diye de altın yapayım dedım. hatta ceyreklere bazen göz dikiyorum şeytan dürtüyor :KK70: onları acilen yarıma yada tama cevırmem gerek ozaman cesaret edemem:-)

tabikide canım birbirimize azim oluyoruz burda. bende küçük küçük paracıklarla biriktirdim hep. harcamayayım diye de altın yapayım dedım. hatta ceyreklere bazen göz dikiyorum şeytan dürtüyor :KK70: onları acilen yarıma yada tama cevırmem gerek ozaman cesaret edemem:-)
Valla buranın insanı gaza getirdiği bir gerçek. Bende ay başını sabırsızlıkla bekliyorum, hemen altın yapacağım. Sen de sakın şeytana uyma, kasa boşalmasın:KK66:

İyi geceler kızlar, sabah görüşürüz:KK54:

X