Aklunda bulunsun ben duduklude 40 dk pisiriyorum lokum gibi oluyor.
Gecen yil ben de pisirip saklamistim, soguyunca buzdolabi posetlerine almistim hemen.
İnsl hep bole guzel gecer :)Selam kızlar :) ayy çok yorucuymuş ya bu nişan alışverişi gittik bugün sevdiceğe yüzük aldık onlarda bana yüzük elbise ayakkabı aldık :) çok güzel şeyler ve çok mutluyum:)
Alışverişteydik canum çok yoğunum bu aralar. Aileler çok güzel anlaştı hiç bi skntı çıkmadı çok şükür :) herşey çok güzel ve hızlı ilerliyor :)) büyük gün cuma :)math27 nerelerdesin ki nasıl geçti merak ettim
İnsl hep bole guzel gecer :)
Amin kızlar :) inşallah bugünkü mutluluğum devam eder böyle:)math hayırlı olsun aldıklarınız Allah sonuna kadar mutlu etsin:):)
Selam kızlar :) ayy çok yorucuymuş ya bu nişan alışverişi gittik bugün sevdiceğe yüzük aldık onlarda bana yüzük elbise ayakkabı aldık :) çok güzel şeyler ve çok mutluyum:)
veee kumbaram2 tane Cumhuriyet Altını, 1 tane Yarım altın, 2 tane Çeyrek altın yola devam
Kasam demek istediniz herhalde
Bereketli olsun...
Bereketli olsunveee kumbaram2 tane Cumhuriyet Altını, 1 tane Yarım altın, 2 tane Çeyrek altın yola devam
Böyle mesajları okudukça mutlu oluyorum, çok hevesleniyorum bende böyle bildirimlerde bulunacağım diye. Benimki şimdilik 3-5 tl damlıyor, göl olmasını dört gözle bekliyorumteşekkür ederim cnm :) damlaya damlaya göl oluyormuş gerçekten :)
Valla buranın insanı gaza getirdiği bir gerçek. Bende ay başını sabırsızlıkla bekliyorum, hemen altın yapacağım. Sen de sakın şeytana uyma, kasa boşalmasıntabikide canım birbirimize azim oluyoruz burda. bende küçük küçük paracıklarla biriktirdim hep. harcamayayım diye de altın yapayım dedım. hatta ceyreklere bazen göz dikiyorum şeytan dürtüyoronları acilen yarıma yada tama cevırmem gerek ozaman cesaret edemem