- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.301
Hadi ya canim sıkıldı sindi bak 22 ayar çeyreğin 3 te biri bü dedi adam bende aldım nakit durunca harcarım diyeYarım grama eğer 62 lira verdiysen çok vermişsin.ben daha dun aldım 50 tl verdim... Ve sana şunu diyim bir günde altın fiyatı çıktı ama o da sadece bir lira... Oynasa oynasa 1 iki lira birşey oynar onda da... Yani bana fazla vermişsin gibime geldi... Eğer yarım çeyrek aldıysan o 62 lira civarında çunku.
Ayy cok hosuz yahuYalnız değilsin canım... Yalnız tv izleyemiyorum o ayrı... Malum aöf sınavları yaklaştıkça beni de dersler germeye başladı.
Onu hic sorma 4kilo fazlam varEn zevkli yanı o dakilo aldığımı fark etmiyorsun orası ayrı mesele
Kısır varsa bi de ben eder 4Bu arada gün ayarlamaya çalışıyorum... Topu topu 3 kişiyiz... Kimi çağırsam da gelse diye kara kara duşunuyorum... O üç kişi de ben, annem ve bir arkadaşım.
Sen Gene iyisin, benim gun yapacak kimsem yokBu arada gün ayarlamaya çalışıyorum... Topu topu 3 kişiyiz... Kimi çağırsam da gelse diye kara kara duşunuyorum... O üç kişi de ben, annem ve bir arkadaşım.
Aynen bende çok dalga geçerdim yok altın günü yok para günü, hasılat iyidir sende filan diyeSen Gene iyisin, benim gun yapacak kimsem yokeskiden anneme kizardim boyle seyler yapiyor diye.simdi kendim ozenir oödum
sanada günaydın şeker:))Günaydıns
Bugün bi aksilik cıkmazsa evdeyim cok sükür
Evde oturmak isiyorum artık.
Gün baslasın o halde.
Saol kuzumsanada günaydın şeker:))
bu arada patilerine bayıldım:))ohh miss yumuş yumuş))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?