birikim yapabilmenin yolları

Hadi ya canim sıkıldı sindi bak 22 ayar çeyreğin 3 te biri bü dedi adam bende aldım nakit durunca harcarım diye

Gezdim, yedim, ictim, kuranda okuduk yeni geldim(aman ne gezenti oldum beggnn eyvahlar olsun)
Okulda yokken hali hazırda rahat rahat.
5tl oda kokusu aldım yine
Su koku askımda olmasa iyi hatunum aslında
Ama iste dayanamiyorum.
Evdeki bitsede bunu kullansam
Eve girince o cicek micek her neyse o koku bana gelicek illa
Astım vs icin zararlı biliyorum ama seviyorum yapcak bisi yok

Bu aksam dizimde yok oglumda anneannede
Kaldım mı yalnız
Escagazım gelene kadar suralara bi yerlere bayılim az ben.
Cok mutlu haberler alacagınız bir aksam olsun bakalım
Öpering.

Yalnız değilsin canım... Yalnız tv izleyemiyorum o ayrı... Malum aöf sınavları yaklaştıkça beni de dersler germeye başladı.
Ayy cok hosuz yahu
Yasasın pijama terlik kardesligi
Kısın en sevdigim yanı rengarenk yummus yummus pijamalar ve terlikler.
Allah zihin acıkligi versin kolay gelsin cnm

Bu arada kumbara baya boy verdi doldu dolcak.
Son ay(dogumu gelmis gibi )
Yılbasina acıcaz
Esime nekadar? Var sence dedim tahmini yok
Benim tahminler zaten tutmuyo vasat.
Bakcaz görcez
Aksam 50tl daha attı eşim.
Yemek yerken bu aksam ev muhabbeti yok mu? Diyo nasıl alısmışsa artık.
Tas attı bana :)

Tamam tamam hadi benden tatil sana bi kac gün ev muhabbeti yapmıcam iyisin dedim.

Oglum icin bireysel emeklilik yaptralım diyo karamsarım ben
Bizim biraz birikmisimiz var zaten suan dondurduk.
Bi hevesle baslayıp sonra kalıyo.
Suan sadece gözümün gördugu yatirimi yapmak istiyorum
Boyle kumbara, gün falan daha cok hosuma gidiyo hevesleniyoruz
Bi dursun bakalım

Bu arada gün ayarlamaya çalışıyorum... Topu topu 3 kişiyiz... Kimi çağırsam da gelse diye kara kara duşunuyorum... O üç kişi de ben, annem ve bir arkadaşım.
Sen Gene iyisin, benim gun yapacak kimsem yok eskiden anneme kizardim boyle seyler yapiyor diye.simdi kendim ozenir oödum

Sen Gene iyisin, benim gun yapacak kimsem yok eskiden anneme kizardim boyle seyler yapiyor diye.simdi kendim ozenir oödum
Aynen bende çok dalga geçerdim yok altın günü yok para günü, hasılat iyidir sende filan diye şimdi ben ayarlıyorum öyle bir gün

Günaydın herkese bol kazançlı bir gün dilerim.

Sabah 05.30 da uyandım işe gitmeden önce evde yapılması gerekenleri yaptım akşama rahat rahat keyif yapıcam.

Kumbaraya 5 tl daha gitti. Bozuk kavanozunun bir an önce dolmasını istiyorum. Ne kadar çıkacağını çok merak etmeye başladım ama sanırım 1 ay daha var dolmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…