- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.281
ohh misss.. ne güzel.. senin adına çok sevindim canım..Basta bas ögretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun
Ne uyumusum bee günler sonra.
11de uyandım o da annem geldi yoksa daha uyurdum.
Evi toparlamam lazım buzluga atmak icin pogaca yapıcam bugun 2 tepsi
Kuzuma okul icin sabahdan cıkarıp cözdürüp beslenmesine koyuyorum iyi oluyo
Bugun onla ugraşırım.
Yayın akışı:
Kahvaltı ,canta düzenleme,ödev kontrol,giysi kontrol,kapanıs :)
Aynen kuzu kac gündür fellik fellik gezince uyku iyi geldi :)ohh misss.. ne güzel.. senin adına çok sevindim canım..
iyi gelmiştir.. dinlenmişsindir ne güzel..
Aynen kuzu kac gündür fellik fellik gezince uyku iyi geldi :)
Bi de binaya doktor olarak atandım
Dün aksam tansiyon aleti elimde sıraya girdiler tansiyon ölctüm
Annem,benim dolmacı abla,baska abla,alt komsu herkesi muayine ettim.
:)
Bası dönen bana geliyo
Sizin de tansiyonunuza bakim
Tansiyonu yukselene limonlu su itinayla hazırlanır dusene ayran veriyoruz.
Teşekkür ederim hoş buldumServisleri filan varsa işe alınırsan sıkıntı etme. :) şuan o birikimi de yapamayabilirdin değil mihoşgeldin bu arada aramıza :)
Bana da öyle olmuştu... Baabmın arkadaşının kızının çağrı merkezi var orayla goruştu benim için görüşmeye gittim işte... Şöyle böyle derken işe başlıcam çalışan yok... Patron yok... Belki trafikte kalmıştır diyerek biraz bekledim ha belki şu olmuştur bu olmuştur derken 2 saat beklemiştim kapının onunde... Sonra babmı arasım işine saygısı yok bunların ben buraya çalışmaya grlmem dedim çektim gelsim eveTeşekkür ederim hoş buldumHaklısın ama 2side olmadı ve servisi yoktu biri yakındı gerçi o önce oldu dediler sonra dalga geçer gibi belli değil biz size haber vercez dediler Allah çalışanında çalışmayanında yardımcısı olsun valla. Ama kumbaraya para atmayı özledim ya bir an önce işe girsem keşke
A o daha kötüymüş valla zamanına yazık, şimdiki işverenlerde iş yok benceBana da öyle olmuştu... Baabmın arkadaşının kızının çağrı merkezi var orayla goruştu benim için görüşmeye gittim işte... Şöyle böyle derken işe başlıcam çalışan yok... Patron yok... Belki trafikte kalmıştır diyerek biraz bekledim ha belki şu olmuştur bu olmuştur derken 2 saat beklemiştim kapının onunde... Sonra babmı arasım işine saygısı yok bunların ben buraya çalışmaya grlmem dedim çektim gelsim eveolur yani arada öyle :)
Kumbarayi açtım dayanamadim çok değil ama sukir 60 tl birikmiş hemen kuyumcuya gittim 62 liraya yarım grm aldım
Ilk defa aldım yarim grm çeyreğin 3 te biriymis
Onuda burda yazılanları okuyunca aklıma geldi yarım grm aldım diyen oluyodu dedim Gidem alam hemen
Yarım grama eğer 62 lira verdiysen çok vermişsin.ben daha dun aldım 50 tl verdim... Ve sana şunu diyim bir günde altın fiyatı çıktı ama o da sadece bir lira... Oynasa oynasa 1 iki lira birşey oynar onda da... Yani bana fazla vermişsin gibime geldi... Eğer yarım çeyrek aldıysan o 62 lira civarında çunku.Kumbarayi açtım dayanamadim çok değil ama sukir 60 tl birikmiş hemen kuyumcuya gittim 62 liraya yarım grm aldım
Ilk defa aldım yarim grm çeyreğin 3 te biriymis
Onuda burda yazılanları okuyunca aklıma geldi yarım grm aldım diyen oluyodu dedim Gidem alam hemen
Ben de dayanamadım söyledim :) Haberim yokmuş gibi devam et dedi. Mutfak masası için biriktiriyorum gizli zulayı ama eşimin ihtiyacı olursa hemen veririm.Hayırlı geceler arkadaşlar
Öncelikle Tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun:)
Bende sizden ilham aldım kendime esimden gizli zula yaptım ama bahsetmiştim size extra borclarimiz var ve zor bi dönemden geciyoruz. Yani esime kıyamıyorum ödeme yapması gereken bi durum olunca hemen zuladan çıkarıp veresim geliyo
Bakalım ne kadar tutabilcem zuladaki paramı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?