• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Altının gramından haberi olan var mı? İki gundur tv den bakamıyorum... İnternetten ise anlamıyorum gramın fiyatını.

Altının gramından haberi olan var mı? İki gundur tv den bakamıyorum... İnternetten ise anlamıyorum gramın fiyatını.
99.30 yaziyo nette
Esim ceyrek almıs bugun 160tl
Cumartesi dugununde takicaz firma adına patronu almıs.
Esimle bende firmayı temsilen gidiyoruz.
Yakama masallah yazisi gibi firmanin ismini yazip celenk gibi dikilmeyi dusunuyorum
Ceyrek bence benim yakama daha cok yakısıyo hııhh!

Aiyy kocaeli körfez ve kocaeli kartepede 105.000e sıfır evler buldum(en buyuk hobim satilik ev ilanlarina bakmak)
Esime gosterdim hemen
Ayy bi tane buldum ara kat 2yillik bi de esyali satiyolar amanınn
O taraflardan istedigim icin oralar ilgimi cekiyo suan.
Su adamın beynine sokmaya calistigim beynine okudugum kadar okul okusaymisim bisiler olurmusum :)
Suan bos bos bakıyorum.
Ay ben yillardir bakip hayal kuruyorum gerci alisti bunye artık.
Önceden kenarda 1liram bile yoktu ama simdi daha bi dikkatle bakiyorum.
Hayallere adım adım..

Aiyy kocaeli körfez ve kocaeli kartepede 105.000e sıfır evler buldum(en buyuk hobim satilik ev ilanlarina bakmak)
Esime gosterdim hemen
Su adamın beynine sokmaya calistigim beynine okudugum kadar okul okusaymisim bisiler olurmusum :)
Suan bos bos bakıyorum.
Hayallere adım adım..
Hayaller Paris, hayatlar Mardin olmasın aman :D ona bile şükür :)

:KK43::KK70::KK43::KK66:
Esime gosterdim hemen
Suan bos bos bakıyorum.
Hayallere adım adım..

Canım buralarda daha merkezi semtlerdede o fiyata evler bulunuyo gecen istanbuldan bi yakınım aldı yatırım amaçlı 100 bine merkezi yermerde kiraya vermek daha kolay olur

:KK43::KK70::KK43::KK66:

Canım buralarda daha merkezi semtlerdede o fiyata evler bulunuyo gecen istanbuldan bi yakınım aldı yatırım amaçlı 100 bine merkezi yermerde kiraya vermek daha kolay olur
Beylikduzu,avcılar tarafinda evet var esim sıcak bakmiyo avrupa yakasına
Eski yapı istemiyoruz bir de.
Yeni bina falan olsun diye dusunuyoruZ
Bizim bulundugumuz semt suan uçuyo desem yeri 2.eller bile 200-250bin bakalım hayirlisi

Beylikduzu,avcılar tarafinda evet var esim sıcak bakmiyo avrupa yakasına
Eski yapı istemiyoruz bir de.
Yeni bina falan olsun diye dusunuyoruZ
Bizim bulundugumuz semt suan uçuyo desem yeri 2.eller bile 200-250bin bakalım hayirlisi

Ben buralar derken izmitten bahsettim konusmystuk ya seninle onceden bende soganlikta oturuyodum izmite taşındım filan bahsetmistim hatırlarsın :)

Iste o konusmaya binaen bizim buralar dedim.

Bahsettigim yakınımın evi sıfır.. Buralardada ev fiyatları cok hızlı artıyo. Iyice artmadan ins.sende bulursun gönlüne göre.

Günaydın herkese. Hayır bereket dolu bir gün olsun İnşallah hepimiz için.

Ay sonu geldi eksiye düşmeden atlatıcaz bir aksilik olmazsa. Elimizde çok fazla nakit kalmayacak sanırım 150 tl civarı ancak kalır onu da kağıt kumbarasına atacağız.

Aralık ayı daha az masraflı olur diye düşünüyorum.

Günaydın herkese. Hayır bereket dolu bir gün olsun İnşallah hepimiz için.

Ay sonu geldi eksiye düşmeden atlatıcaz bir aksilik olmazsa. Elimizde çok fazla nakit kalmayacak sanırım 150 tl civarı ancak kalır onu da kağıt kumbarasına atacağız.

Aralık ayı daha az masraflı olur diye düşünüyorum.

Cok imreniyorum sizlere maalesef biz her ay eksideyiz ve eksi katlaniyo bide banka faizi...
Rabbim in imtihanı atlatırız ins isyan etmeden...
Feyzinden ve nurundan istifade edeceğimiz bereketli ve hayırlı bi cuma günü diliyorum hepimize

Cok imreniyorum sizlere maalesef biz her ay eksideyiz ve eksi katlaniyo bide banka faizi...
Rabbim in imtihanı atlatırız ins isyan etmeden...
Feyzinden ve nurundan istifade edeceğimiz bereketli ve hayırlı bi cuma günü diliyorum hepimize

Merhabalar.

Ben 1 yıllık evliyim aylık gelirimiz 3500. 700 tl ev kirası , 1000 tl kredi ödüyoruz. 1500 tl lik kredi kartımız var. Mecbur kalmadıkça kullanmayız, aklımıza gelmez. Fakat geçen ay eşimin eğitim masrafı için limitin hepsi doldu. Eksiye düşmedik ama asgarisini yatırabildik o kartın.

Borcumuzdan dolayı çocuğu erteliyoruz mesela. Bu da beni üzüyor bazen. Ama Rabbim her şeyin en doğrusunu bilir diyorum. Ben de ev alanlara çok imreniyorum. Hayalini bile kuramıyorum o denli. Fakat O'na güvenim sonsuz. Asla zorda koymaz bunu yaşayarak deneyimledim.

Herkesi borcundan kurtarsın RAbbim İnşallah. Huzuru eksik etmesin. En önemlisi o.

biz eşimle bu aralar epey masraftayız
100 tl ye bebişin beşiğine yatak aldık
park yatak 300 tl
dün 50 tl ye su yüklettik
25 tl otobüs kartına yüklettim
25 tl markette harcadım
20 tl eşim manavda harcadı

bizde para durmuyo :(

biz eşimle bu aralar epey masraftayız
100 tl ye bebişin beşiğine yatak aldık
park yatak 300 tl
dün 50 tl ye su yüklettik
25 tl otobüs kartına yüklettim
25 tl markette harcadım
20 tl eşim manavda harcadı

bizde para durmuyo :KK43:

Allah bereket versin. Bebek için aldıklarınız hayırlı olsun :) Sağlıktan gitmesin gerisi mühim değil, yerine gelir.

Ben buralar derken izmitten bahsettim konusmystuk ya seninle onceden bende soganlikta oturuyodum izmite taşındım filan bahsetmistim hatırlarsın :)

Iste o konusmaya binaen bizim buralar dedim.

Bahsettigim yakınımın evi sıfır.. Buralardada ev fiyatları cok hızlı artıyo. Iyice artmadan ins.sende bulursun gönlüne göre.
Aa cok özür dilerim ben nickleri karistirdim
Ozaman sana özelden yazip bilgi alirim
O traflari tam bilmedigimden en azindan ogrenmis olurum
Belki bu seferde ben sana komsu gelirim ;)

Bugün yeni ev alan arkadasin ev kuranina gidicem.
Yarin ki dugunde ne giycem onu dusunuyorum simdide
Cok klasik giyinen biri degilim
Kumas pant falanda yoktur pek
Elbiseleriminde geneli yazlik.
Nerden bulucam ne ara bulucam ucuza bulabilecekmiyim bilmiyorum bir tane kıslik elbise bakıcam.
Kurandan sonra buraya bakicam artik.
Hiic almak istemiyorum masraf olcak ama lazım oluyo böyle.
Napcam bakalım.
Hayırlı cumalar herkese

Bugün yeni ev alan arkadasin ev kuranina gidicem.
Yarin ki dugunde ne giycem onu dusunuyorum simdide
Cok klasik giyinen biri degilim
Kumas pant falanda yoktur pek
Elbiseleriminde geneli yazlik.
Nerden bulucam ne ara bulucam ucuza bulabilecekmiyim bilmiyorum bir tane kıslik elbise bakıcam.
Kurandan sonra buraya bakicam artik.
Hiic almak istemiyorum masraf olcak ama lazım oluyo böyle.
Napcam bakalım.
Hayırlı cumalar herkese
sanada canım:)
siyah kumaş pantolonun varsa üstünede bir şık gömlek olur biter aslında.. ama yoksa dediğini gibi bir düğünlük elbisede gerekiyor.. ne yapalım canım olacak.. çok da kasma kendini boşver canım..olduğu kadar .

Back