- 1 Mart 2010
- 44.830
- 114.112
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #1.261
Havalardan olsa gerek
Lodos carptı bizi sanırsam.
Lodos carptı bizi sanırsam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte benim eşimde sevio gezmeyi çıkarıyor.. sonra da işlerim kalıyor.. sonra daha sinir basıyor beniBen de öyle, en küçük bir şeye bile sinirleniyorum, hafta içi çalışıyorum, hafta sonları evde kaldığımda bile o kadar işim olmasına rağmen dişari çıkıp gezip kafamı dağıtmak istiyorum...
offoff pufffiçimmi sıkılıyor havadanmı bilmiyorum depresyonmubirikimde yapamıyorum.. accıkda olsa artıayım derken hep bi eksikler çıkıyor olmuyor
Servisleri filan varsa işe alınırsan sıkıntı etme. :) şuan o birikimi de yapamayabilirdin değil mi hoşgeldin bu arada aramıza :)Hayırlı geceler herkese Bende belki paramın hesabını bilirim diye buraya katılmaya karar verdim gerçi şu an parasızım Bugün 2 iş görüşmesine gittim ikiside ters lokasyonlar, toplamda 15 tl civarı sadece yol masrafım oldu yola verdiğim paraya da üzülüyorum açıkcası Bozukluk kumbaram var bayağıdır 1.doldu ve büyük bir kumbara doldurmak mükemmel his 2.kumbarama başladım hatta ama para biriktirmek zevkli olsun ve bir an önce doldurmak isteyeyim diye kocaman ve güzel baskılı bir kumbara aldım umarım tiz vakitte dolar tabi önce iş bulmam lazım birikim adına olan tek şeyim de bu benim.