• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Ben de öyle, en küçük bir şeye bile sinirleniyorum, hafta içi çalışıyorum, hafta sonları evde kaldığımda bile o kadar işim olmasına rağmen dişari çıkıp gezip kafamı dağıtmak istiyorum...

Ben de öyle, en küçük bir şeye bile sinirleniyorum, hafta içi çalışıyorum, hafta sonları evde kaldığımda bile o kadar işim olmasına rağmen dişari çıkıp gezip kafamı dağıtmak istiyorum...
işte benim eşimde sevio gezmeyi çıkarıyor.. sonra da işlerim kalıyor.. sonra daha sinir basıyor beni:(

Ay sonuna kadar alışveriş yapmamaya çalışacağım, kalan tüm nakit kağıt kumbarasına gideceğinden, bakalım becerebilecek miyim.

Bunun dışında kendi zulamda 165 tl var, onu da mutfak masası için biriktirmeye karar verdim. TL olarak tutacağım o yüzden.

Iyi gunler canlar,bizim maalesef ekstra masraf ciktigindan ay sonuna eksiye dusmeden girme istegimiz gerceklesmedi.Bugun kahvaltilik bitmisti bir kac eksikleri alfim.Toplamda 200 acigimiz var.
Bakalim aralik ayi nasil gececek.
O sinirlilik hali bende de var.cok yoruluyorum,kendime zaman ayiramiyorum o yuzden bu durum

offoff pufff:(içimmi sıkılıyor havadanmı bilmiyorum depresyonmu:(birikimde yapamıyorum.. accıkda olsa artıayım derken hep bi eksikler çıkıyor olmuyor:(

Bugun yine geze geze aksam ettim
Arkadasin sacini boyattik kuaföre gittik
birer kumpir yedik
Sonra onun oglusunu almaya gittik okuldan
Sonra karsi komsu ablam beni merdivende yakaladı bana bakmıs bugun onda kahve ictim
Eve simdi girdim az sonrada oglumu almaya gidicem.
13tl harcadım bugun.
Mahallede cenaze var ama gelince gordum uzuldum
Aksam bas sagligina gidicez binadakilerle.
İnsanoglu bir anlık biz gezerken birileri can cekisiyo
Birileri dogarken birileri ölüyo
Birileri acıdan aglarken birileri mutlulukdan ucuyo
Dünyanın adaleti böyle.

Ölüm her an her yerde.

Lütfen ama lütfen bos seyler icin üzülmeyin.
Birilerini kırmayın kırılmayın.
Hayat cok kısa.

offoff pufff:KK43:içimmi sıkılıyor havadanmı bilmiyorum depresyonmu:KK43:birikimde yapamıyorum.. accıkda olsa artıayım derken hep bi eksikler çıkıyor olmuyor:KK43:

Aynen ya masrafın biteceği yok:(
50 tl yakıt arabaya aldık
29 tlye eşime nikotin bandı aldık
4.5 tlye çikolata aldım
83.5 tl uçtu ortada da bişi yok

Bizim tasarruflu yanlarimiz aracimizin mazotunu sirket karsiliyo
Esim müdür oldugundan sirket hatta var sirket ödüyo
ben arasamda esim mesgule atıp o arıyo
Prim de alıyo
Sirketin arabalarına bakım yapan sanayide tanidikları var bizim arabanin bakimlarida orda yapiliyo uygun fiyata

Böyle +larda az biraz tasarrufa katki sagliyo

Cenaze evine gittik helallik verdik.
Sonra baska ablayı evine birakip yuruyus yaptik biraz nasıl iyi geldi aksam havası havada iyi gayet
Yuruyus yapmıs oldum.
Daha eve adım attım benim hazırcı tayfa hazır ol da bekliyolar
Biri armuttt
Biri üzümmm yahu bi kalkında alın orda masanın uzerinde yok yok yok
İlla ben önlerine koycam.

Bi sakin dinginlik geldi icime uyusam iyi olcak
Herkese iyi geceler.

Abimle babamda ev almak için peşinat parası biriktiriyorlar... Abimin geçen ay telefonu bozuldu peşinat için biriktirilen paradan borç olarak aldı... Babamın cebinde para kalmadı bir 100 lira aldı... Allah sizi bildiği gibi yapsın hem maaşlarınızın hem paranın bereketini kaçırdınız ya demelere başladım evde :D tabi ben el atıyorum olaya ki parayı bankaya atıcaklar boş bir anlarında :)

Hayırlı geceler herkese :KK76: Bende belki paramın hesabını bilirim diye buraya katılmaya karar verdim gerçi şu an parasızım :KK43: Bugün 2 iş görüşmesine gittim ikiside ters lokasyonlar, toplamda 15 tl civarı sadece yol masrafım oldu yola verdiğim paraya da üzülüyorum açıkcası :110: Bozukluk kumbaram var bayağıdır 1.doldu ve büyük bir kumbara doldurmak mükemmel his :KK76: 2.kumbarama başladım hatta ama para biriktirmek zevkli olsun ve bir an önce doldurmak isteyeyim diye kocaman ve güzel baskılı bir kumbara aldım umarım tiz vakitte dolar tabi önce iş bulmam lazım :KK70:birikim adına olan tek şeyim de bu benim.

Hayırlı geceler herkese :KK76: Bende belki paramın hesabını bilirim diye buraya katılmaya karar verdim gerçi şu an parasızım :KK43: Bugün 2 iş görüşmesine gittim ikiside ters lokasyonlar, toplamda 15 tl civarı sadece yol masrafım oldu yola verdiğim paraya da üzülüyorum açıkcası :110: Bozukluk kumbaram var bayağıdır 1.doldu ve büyük bir kumbara doldurmak mükemmel his :KK76: 2.kumbarama başladım hatta ama para biriktirmek zevkli olsun ve bir an önce doldurmak isteyeyim diye kocaman ve güzel baskılı bir kumbara aldım umarım tiz vakitte dolar tabi önce iş bulmam lazım :KK70:birikim adına olan tek şeyim de bu benim.
Servisleri filan varsa işe alınırsan sıkıntı etme. :) şuan o birikimi de yapamayabilirdin değil mi :D hoşgeldin bu arada aramıza :)

Basta bas ögretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun

Ne uyumusum bee günler sonra.
11de uyandım o da annem geldi yoksa daha uyurdum.

Evi toparlamam lazım buzluga atmak icin pogaca yapıcam bugun 2 tepsi
Kuzuma okul icin sabahdan cıkarıp cözdürüp beslenmesine koyuyorum iyi oluyo
Bugun onla ugraşırım.

Yayın akışı:
Kahvaltı ,canta düzenleme,ödev kontrol,giysi kontrol,kapanıs :)

Back