- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.321
Günaydın canım, kağıt para Zulanizi açınca ne yapacaksniz, bizim birikim 8000 bin olmuş, yılbaşında 10-12 yi bulur inşallah. Öyle para olarak durması mı iyi birseyler mi yapmalı bilmiyorumGünaydıns
Bugün bi aksilik cıkmazsa evdeyim cok sükür
Evde oturmak isiyorum artık.
Gün baslasın o halde.
Diger actigimiz kumbaradan cikan 11bin vadesiz hesapta duruyoGünaydın canım, kağıt para Zulanizi açınca ne yapacaksniz, bizim birikim 8000 bin olmuş, yılbaşında 10-12 yi bulur inşallah. Öyle para olarak durması mı iyi birseyler mi yapmalı bilmiyorum
Anladım canım bizimki de ev için, vadeli hesabın avantajı ne oluyorDiger actigimiz kumbaradan cikan 11bin vadesiz hesapta duruyo
Burdan cikacak olan +gunden gelecek falan vadeli acip hepsini oraya yatirmayi dusunuyoruz yani aklimdaki o suan.
Bilezikleride bozdurup uzerine atmakda var aklimda
Ev pesinati icin biriktiriyoruz biz
Çoğu kişi ev almak için biriktiriyor zaten... O zamana kadar işte harcamamak için ya banka hesaplarına atar ya da dolar euro altın filan yapar...Günaydın canım, kağıt para Zulanizi açınca ne yapacaksniz, bizim birikim 8000 bin olmuş, yılbaşında 10-12 yi bulur inşallah. Öyle para olarak durması mı iyi birseyler mi yapmalı bilmiyorum
Vadeli hesap faizli olan faizsiz olan hesap vadesiz... Yani vadeli de anaparanın üzerinden yüzde bilmem kaç faiz işletip hesabına yatıyor.Anladım canım bizimki de ev için, vadeli hesabın avantajı ne oluyor
Vadeli hesap faizli olan faizsiz olan hesap vadesiz... Yani vadeli de anaparanın üzerinden yüzde bilmem kaç faiz işletip hesabına yatıyor.
Ben faize karsı degilim banka paranı isletiyoFaiz konusunda siz ne düşünüyorsunuz peki, bereket mi olur acaba bereketsizlik mi
Eki Görüntüle 1700788
Hanımlar, boreklerde poğaçalarda kullandığımız çökeleği kendi ellerimizle yapabilirsiniz...
Günaydın canım, kağıt para Zulanizi açınca ne yapacaksniz, bizim birikim 8000 bin olmuş, yılbaşında 10-12 yi bulur inşallah. Öyle para olarak durması mı iyi birseyler mi yapmalı bilmiyorum
Ben vadeli hesaba konan paranın bereketinin kaçacağına inananlardanım... Bir kere haram yoldan kazanılmayan paraya haram sokuyorsun... O parayla yapacağın şeyden hayır bekleme yani :) tabi ama tr_lellininde dediği doğru şu zamanda faize bulaşmayan mı var.. Faturan gecikir gecikme faizi alınır meselaFaiz konusunda siz ne düşünüyorsunuz peki, bereket mi olur acaba bereketsizlik mi
Vadeli hesaba diyoruz ama halbuki hayatımızın içinde... Elinize bir fatura aldığınızda ne kadar çok faiz alıyorlar farkedersiniz zaten :) o kadar içimizde yani.Öyle bir yerleştirilmiş ki beynime 'faiz' kelime olarak dahi irrite ediyor beni. Annem sağ olsun.
Vadeli hesaba diyoruz ama halbuki hayatımızın içinde... Elinize bir fatura aldığınızda ne kadar çok faiz alıyorlar farkedersiniz zaten :) o kadar içimizde yani.
Bankada kasa da duruyor canım, bebek yok sıkmaya çalıştık biraz, her ay en asgari giderleri yazıp kalanı biriktiriyoruz,ekstra para koymuyoruz ay içerisindeGüzel birikmiş maşallah, ne kadar zamanda biriktirdiniz, evde mi duruyor para, evde duruyorsa bankaya falan yatırın ne olur ne olmaz Allah korusun
Mesela vadeliye atmayip gelecek faizin bereketini kaciracagina inanilıyorsa cekilecek kredide de faiz ödenecek ya o faiz bereket kacirmaz mı peki?Bizde zaten peşinat biriktirebildiğimiz kadar biriktirip geri kalanı bankadan faizle kredi çekeceğiz mecbur. Acaba vadeli bereketini kaçırır mı onu bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?