• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Basta bas ögretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun

Ne uyumusum bee günler sonra.
11de uyandım o da annem geldi yoksa daha uyurdum.

Evi toparlamam lazım buzluga atmak icin pogaca yapıcam bugun 2 tepsi
Kuzuma okul icin sabahdan cıkarıp cözdürüp beslenmesine koyuyorum iyi oluyo
Bugun onla ugraşırım.

Yayın akışı:
Kahvaltı ,canta düzenleme,ödev kontrol,giysi kontrol,kapanıs :)
ohh misss.. ne güzel.. senin adına çok sevindim canım..
iyi gelmiştir.. dinlenmişsindir ne güzel..

ohh misss.. ne güzel.. senin adına çok sevindim canım..
iyi gelmiştir.. dinlenmişsindir ne güzel..
Aynen kuzu kac gündür fellik fellik gezince uyku iyi geldi :)
Bi de binaya doktor olarak atandım:D
Dün aksam tansiyon aleti elimde sıraya girdiler tansiyon ölctüm
Annem,benim dolmacı abla,baska abla,alt komsu herkesi muayine ettim.
:)
Bası dönen bana geliyo
Sizin de tansiyonunuza bakim
Tansiyonu yukselene limonlu su itinayla hazırlanır dusene ayran veriyoruz.

Aynen kuzu kac gündür fellik fellik gezince uyku iyi geldi :)
Bi de binaya doktor olarak atandım:KK70:
Dün aksam tansiyon aleti elimde sıraya girdiler tansiyon ölctüm
Annem,benim dolmacı abla,baska abla,alt komsu herkesi muayine ettim.
:)
Bası dönen bana geliyo
Sizin de tansiyonunuza bakim
Tansiyonu yukselene limonlu su itinayla hazırlanır dusene ayran veriyoruz.
:KK70::KK70::KK70:

Servisleri filan varsa işe alınırsan sıkıntı etme. :) şuan o birikimi de yapamayabilirdin değil mi :KK70: hoşgeldin bu arada aramıza :)
Teşekkür ederim hoş buldum Hoppa Haklısın ama 2side olmadı ve servisi yoktu biri yakındı gerçi o önce oldu dediler sonra dalga geçer gibi belli değil biz size haber vercez dediler :KK55: Allah çalışanında çalışmayanında yardımcısı olsun valla. Ama kumbaraya para atmayı özledim ya bir an önce işe girsem keşke :KK12:

Teşekkür ederim hoş buldum Hoppa Haklısın ama 2side olmadı ve servisi yoktu biri yakındı gerçi o önce oldu dediler sonra dalga geçer gibi belli değil biz size haber vercez dediler :KK55: Allah çalışanında çalışmayanında yardımcısı olsun valla. Ama kumbaraya para atmayı özledim ya bir an önce işe girsem keşke :KK12:
Bana da öyle olmuştu... Baabmın arkadaşının kızının çağrı merkezi var orayla goruştu benim için görüşmeye gittim işte... Şöyle böyle derken işe başlıcam çalışan yok... Patron yok... Belki trafikte kalmıştır diyerek biraz bekledim ha belki şu olmuştur bu olmuştur derken 2 saat beklemiştim kapının onunde... Sonra babmı arasım işine saygısı yok bunların ben buraya çalışmaya grlmem dedim çektim gelsim eve :D olur yani arada öyle :)

Bana da öyle olmuştu... Baabmın arkadaşının kızının çağrı merkezi var orayla goruştu benim için görüşmeye gittim işte... Şöyle böyle derken işe başlıcam çalışan yok... Patron yok... Belki trafikte kalmıştır diyerek biraz bekledim ha belki şu olmuştur bu olmuştur derken 2 saat beklemiştim kapının onunde... Sonra babmı arasım işine saygısı yok bunların ben buraya çalışmaya grlmem dedim çektim gelsim eve :KK70: olur yani arada öyle :)
A o daha kötüymüş valla zamanına yazık, şimdiki işverenlerde iş yok bence :110: Ben de canıma tak edip muhasebe işi için asgari ücrete ha demişken , bir de durun biz sizi arıycaz diyorlar hemde ihtiyaçları varken lükse bak:KK70:Akşamdan beri bu komiğime gidiyor benimde. Gerçi piyasa işsiz kaynıyor benim gibisini de çok bulurlar. Sende İnşallah şimdi daha iyi yerdesindir ya da olursun :KK28: Bu arada 2.5 lira attım kumbaraya boş yere harcayacağım kesindi en azından damlar napalım :KK49:

Bende bu aralar kumbarqdan harcayıp harcayıp soneq biraz koyuyorum ama yine harcayacak birşey çıkıyor... Şimdi arkadaşıma gönderdiğim kargo geri geldi 8 tl ona gidecek :/

Kumbarayi açtım dayanamadim çok değil ama sukir 60 tl birikmiş hemen kuyumcuya gittim 62 liraya yarım grm aldım
Ilk defa aldım yarim grm çeyreğin 3 te biriymis
Onuda burda yazılanları okuyunca aklıma geldi yarım grm aldım diyen oluyodu dedim Gidem alam hemen :KK54:

Artı inanin çok yazamasamda elimden geldiğince okuyorum yazılanları bana çok set kattiniz tutunluyum artık bunun farkındayım ve son sayenizde tabi nekadar da boS yere para harciyomusum bunu anladım hepinizden allah razı olsun
Ve burda ikinci el alım satım sayfasında dün bi bayan buhar mak aramış bendede vardı kullanmiykdum onu sattım 40 tl gelecek onuda üstüne katıp grm almayi hedefledim inş

Hayırlı geceler arkadaşlar
Öncelikle Tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun:)
Bende sizden ilham aldım kendime esimden gizli zula yaptım ama bahsetmiştim size extra borclarimiz var ve zor bi dönemden geciyoruz. Yani esime kıyamıyorum ödeme yapması gereken bi durum olunca hemen zuladan çıkarıp veresim geliyo
Bakalım ne kadar tutabilcem zuladaki paramı:)

Kumbarayi açtım dayanamadim çok değil ama sukir 60 tl birikmiş hemen kuyumcuya gittim 62 liraya yarım grm aldım
Onuda burda yazılanları okuyunca aklıma geldi yarım grm aldım diyen oluyodu dedim Gidem alam hemen :KK54:

Bereketli olsun canm

Yarım grama eğer 62 lira verdiysen çok vermişsin.ben daha dun aldım 50 tl verdim... Ve sana şunu diyim bir günde altın fiyatı çıktı ama o da sadece bir lira... Oynasa oynasa 1 iki lira birşey oynar onda da... Yani bana fazla vermişsin gibime geldi... Eğer yarım çeyrek aldıysan o 62 lira civarında çunku.

Hayırlı geceler arkadaşlar
Öncelikle Tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun:)
Bende sizden ilham aldım kendime esimden gizli zula yaptım ama bahsetmiştim size extra borclarimiz var ve zor bi dönemden geciyoruz. Yani esime kıyamıyorum ödeme yapması gereken bi durum olunca hemen zuladan çıkarıp veresim geliyo
Bakalım ne kadar tutabilcem zuladaki paramı:)
Ben de dayanamadım söyledim :) Haberim yokmuş gibi devam et dedi. Mutfak masası için biriktiriyorum gizli zulayı ama eşimin ihtiyacı olursa hemen veririm.

bende bütün meslektaşlarımın gününü kutlarım
yarın teog var ben öğrencilerden daha heyecanlıyım :KK48:
ortalıkta bozukluklar vardı 10, 25 kuruş diye karışmıyordum topladım 2,5 tl oldu attım kumbaraya

İyi geceler hepimizee
Öncelikle değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum,

Biz dr.un istediği genetik testlerin hepsini Zeynep Kamil'de yaptırabildik, çokkk mutluyum 1ooo tl cebimizde kaldı :) Hsg filmi için özele gideceğim ama o gözümde hiç görünmüyor şu an, canımız sağolsun

Ve ve bizim için çok büyük bir gelişme İst.a gidip geldiğimiz halde (dün akşamdan geçtik annemde kaldık, bu akşam döndük)
Çok az para harcadık ki o da ihtiyaçtan, kilerime cam kavanozlar almam gerekiyordu, bir iki ufak eksiğim vardı 42 tl sadece onlara verdik :)

Herkese günaydın.

Bereketli, mutlu bir gün olsun İnşallah. 05.30 da uyandım, zamanı da verimli kullanmak gerek.

Siagarayı bırakalı tam 15 gün oldu bugün. Aklıma bile gelmiyor artık. Ama yaklaşık 3,5 kilo aldım bu süreçte. Olsun veririm sigarayı bırakmış olayım o bana yeter.

Günaydın.
Sabah kuşları olarak pek mesuduz yine
Hein86.gif
esim 100tl attı kumbaraya.
Öglen arkadas oturmasına gidicem
Elmalı kurabiye yapıcam azıcık kalabalik olucakmisiz sanirim.
Daha ne yapsam diye endiseleniyodu arkadasım.
Bereketli oluyo aslında az da olsa.

Ben pek harcamıyorumda biriktiremiyorumda bu aralar.

Evde cok oturamadım bu ara evi seven biri olarak cok kafam karisik hissediyorum kendimi.
Yorgun gibi,sersem gibi
Beni cagirmasin kimse ben evde oturim ya
Oglumu okula goturme mecburiyetim olmasa onada cıkmıcam
Bu aralar daha bi eve kapanasım var.

Back