Herkese merhaba bende geldim gelmek istedim daha doğrusu . Biraz kendimden bahçedeyim kızlar
Biz temmuzda evlendik evimiz var onun için 36 ay kredi çekmiştik 2019 Aralık’ta kredimiz bitecek ayda 2250 tl ödeme yapıyoruz elimizde nakit olduğu için kredi az oldu. Neyse arabamızda var çok şükür. Eşim asker bu yüzden Güneydoğudayız ben işimden istifa edip oraya yerleştim bir daha da iş bulamadım
yaşadığımız şehirde evimize kira ödüyoru ayrıca .çünkü kayınvalidemin evi kentsel dönüşüme girecek ama hala girmediği için bizim aldığımız eve yerleşti
. Şimdilerde 2 aydır annemler deyim. Eşim Afrin görevinde inşallah sağlıkla döndüğü zaman arabamızı değiştirmek istiyoruz ama tabi elimizin altında ne kadar para toplanır giderlerimiz nasıl olur onu da bilmiyoruz
şuan elektrik su doğalgaz ödemiyoruz ama eşin banyo filan yapmak için 1 -2 gün izinli olduğu zaman bende İskenderuna gidiyorum Ordu evinde yer olmuyor otelde kalıyoruz derken işte biraz harcama oluyor. Bu arada Doğu maaşımız ödenmedi 3000 tl filan bekliyoruz oradan . Afrinde ilgili de hiç ödeme olmadı . 2 aydır sadece 4000 tl alıyoruz oda 2250 kredi 750 ev kirası bitti gitti oluyor neyse sağlık olsun da toparlayacağız inanıyorum . Uzun lafın kısası benide kabul ederseniz bende buralardayım